۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۸۵۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۶-۰۵-۱۴۰۳
کد ۹۸۵۲۳۵
انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۶-۰۵-۱۴۰۳

خودروی الکتریکی تیم ققنوس برای شرکت در مسابقات کلاس ۱ جهانی آماده می‌شود

خودروی الکتریکی تیم ققنوس برای شرکت در مسابقات کلاس ۱ جهانی آماده می‌شود
مسابقات بین‌المللی خودروی فرمول دانشجویی بزرگترین و معتبرترین مسابقات دانشجویی در دنیا است و هر ساله با حضور بیش از ۷۰۰ تیم از دانشگاه‌های مختلف سراسر جهان در بیش از ۲۰ کشور برگزار می‌شود.

تیم ققنوس دانشگاه فردوسی مشهد که امسال در مسابقات انگستان در رده خودروهای الکتریکی و در کلاس کانسپت شرکت کرده بود، قصد دارد برای سال آینده در کلاس ۱ این کشور خودروی خود را آماده کند.

به گزارش ایسنا، مسابقات بین‌المللی خودروی فرمول دانشجویی بزرگترین و معتبرترین مسابقات دانشجویی در دنیا است و هر ساله با حضور بیش از ۷۰۰ تیم از دانشگاه‌های مختلف سراسر جهان در بیش از ۲۰ کشور برگزار می‌شود. کشور انگلستان از ۲۷ تا ۳۱ تیرماه سال جاری، در پیست سیلوراستون در نزدیکی شهر لندن میزبان ۱۲۱ تیم از ۲۰ کشور دنیا از جمله انگلستان، فرانسه، مکزیک، ترکیه، ایرلند، پرتغال، اتریش، مصر، امارات، چین و ایران بود.

تنها نماینده کشورمان در این مسابقات، خودروی ققنوس از تیم FUM Racing دانشگاه فردوسی مشهد بود. تیم خودروی فرمول دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، با سابقه حضور در مسابقات فرمول دانشجویی کلاس کانسپت روسیه ۲۰۱۴ و مسابقات فرمول دانشجویی کلاس ۱ ایتالیا ۲۰۱۸ و ۲۰۲۳ پرسابقه‌ترین تیم شرکت‌کننده کشور در این مسابقات است.

این مسابقات در ۳ کلاس «کانسپت»، «کلاس ۱» و «کلاس خودران» و در سه رده خودروهای احتراق داخلی، الکتریکی و خودران برگزار می‌شود که تیم FUM Racing با خودروی ققنوس در رده خودروهای الکتریکی و در کلاس کانسپت (طراحی مفهومی) با سایر تیم‌ها به رقابت پرداخت.

خودروی الکتریکی ققنوس - که نخستین خودروی الکتریکی فرمول دانشجویی در کشور است- یک پروژه ۲ ساله بوده و امسال پس از شرکت در مسابقات کلاس کانسپت انگلستان، برای شرکت در مسابقات کلاس ۱ در سال آینده، ساخته و تولید خواهد شد.

اعضای این تیم ۲۱ نفره را دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های مهندسی مکانیک، هوافضا، برق، خودرو، صنایع و مدیریت کسب‌وکار از دانشگاه‌های فردوسی، شهید منتظری مشهد، صنعتی شریف، شهید بهشتی و علامه طباطبایی تحت نظر دکتر حسین ابوترابی زارچی، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی تشکیل می‌دهند که به این شرح است:

ردیف نام دانشگاه
۱ امیررضا ضیائی کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۲ محمدفرید دری کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۳ عارف فریدی راد کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۴ اشکان شاهین‌پور کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۵ علی توانا کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۶ مهیار مظلومی آذر کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۷ کیان صادقی کارشناسی مهندسی هوافضا، دانشگاه فردوسی
۸ هیراد سالخورده حقیقی کارشناسی مهندسی هوافضا، دانشگاه فردوسی
۹ آرمین شهرستانی کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۱۰ علیرضا فارسیان کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۱ مریم برادران ناصری کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۲ زهرا سلطانی کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۳ مهرسا نظری کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۴ نفیسه نبوی‌نژاد کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۵ محمد اکرمی کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه فردوسی
۱۶ جواد ایزدی کارشناسی مهندسی خودرو دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای شهید منتظری
۱۷ نیکان صلاحی کارشناسی ارشد مهندسی تبدیل انرژی دانشگاه صنعتی شریف
۱۸ محمد قربانی فارمد کارشناسی ارشد MBA، دانشگاه شهید بهشتی
۱۹ سجاد سعادتمند کارشناسی ارشد MBA، دانشگاه علامه طباطبایی
۲۰ مجید معصومی فارغ‌التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی
۲۱ نیلوفر داودی کارشناسی مهندسی صنایع، دانشگاه فردوسی

 

ارسال به دوستان
ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود