۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۸۶۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۳-۰۵-۱۴۰۳
کد ۹۸۶۸۶۱
انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۳-۰۵-۱۴۰۳

بهترین روش یخ زدایی مرغ و گوشت منجمد چیست؟ (فیلم)

بهترین روش یخ زدایی مرغ و گوشت منجمد چیست؟ (فیلم)
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اگر گوشت و مرغ منجمد را در دمای محیط قرار دهیم بلافاصله که دمای هوا به بالای ۱۰درجه سانتیگراد برسد، باکتری‌ها و میکروب‌هایی که بدلیل انجماد به حالت نهفته در آمده بودند دوباره فعال می‌شوند، می‌افزاید: پس بهتر است که مرغ و گوشت را داخل بخچال، یخ‌زدایی کنیم. گرچه این فرآیند زمانبر است. روش دیگر قرار دادن مرغ یا گوشت منجمد در کیسه و پس از آن داخل آب سرد است.



منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos
برچسب ها: یخ زدایی ، مرغ ، منجمد
ارسال به دوستان