۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۱۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۳۰-۰۵-۱۴۰۳
کد ۹۹۱۳۱۳
انتشار: ۱۴:۲۸ - ۳۰-۰۵-۱۴۰۳

چگونه پیامک قبض برق را لغو کنید؟

چگونه پیامک قبض برق را لغو کنید؟
اگر شناسه قبض برق خود را نمی‌دانید می‌توانید با ارسال عدد صفر به سامانه پیامکی 10001521 آن‌را دریافت سپس نسبت به قطع یا تغییر شماره خود اقدام فرمایید.
درصورتی که مشترکی به دلیل جابه‌جایی محل سکونت خود همچنان پیامک قبض برق را دریافت می‌کند با چند راهکار ساده می‌تواند نسبت به لغو ارسال پیامک اقدام کند.
 
به‌گزارش ایسنا، هر دو ماه یکبار قبض برق برای مشترکان ارسال می‌شود اما ممکن است افراد منزل خود را تغییر دهند و دیگر تمایلی به دریافت پیامک آن واحد مسکونی نداشته باشند، برای این موضوع چند راهکار وجود دارد،  لغو دریافت پیامک از طریق ارسال کد دستوری یکی از راهکارها است، برای لغو پیامک‌های قبض برق، مشترکان می‌توانند از طریق ارسال یک کد دستوری مشخص، این سرویس را غیرفعال کنند.
 

استفاده از سامانه پیامکی

شناسه قبض*2 به سامانه پیامکی 10001521 یکی از این راهکارها است، پس از ارسال کد، پیامکی مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن لغو سرویس دریافت خواهید کرد. از این پس، پیامک‌های مربوط به قبض برق برای شما ارسال نخواهد شد.
 
لازم به ذکر است که اگر شناسه قبض برق خود را نمی‌دانید می‌توانید با ارسال عدد صفر به سامانه پیامکی 10001521 آن‌را دریافت سپس نسبت به قطع یا تغییر شماره خود اقدام فرمایید.
 

از طریق وب‌سایت اقدام کنید

برخی از شرکت‌های توزیع برق امکان لغو دریافت پیامک را از طریق وب‌سایت خود فراهم کرده‌اند. برای این کار، به وب‌سایت رسمی شرکت توزیع برق منطقه‌ای خود مراجعه کنید. آدرس این وب‌سایت‌ها معمولاً روی قبض‌های قبلی یا در پیامک‌های اطلاع‌رسانی شرکت ذکر می‌شود.
 
 پس از ورود به وب‌سایت، به بخش "خدمات الکترونیک" یا "مدیریت حساب" بروید. در این بخش، شماره اشتراک خود را وارد کنید تا به پروفایل خود دسترسی پیدا کنید، سپس به دنبال گزینه‌ای با عنوان "لغو دریافت پیامک قبض" یا مشابه آن بگردید. با انتخاب این گزینه و تایید آن، دریافت پیامک‌های قبض برق برای شما غیرفعال می‌شود.
 

تماس با مرکز خدمات مشترکان

لغو دریافت پیامک از طریق تماس با مرکز خدمات مشترکان یکی دیگر از روش‌های لغو پیامک‌های قبض برق، تماس با مرکز خدمات مشترکان است. برای این کار شماره تلفن مرکز خدمات مشترکان شرکت توزیع برق منطقه‌ای خود را پیدا کنید. این شماره معمولاً روی قبض برق یا در پیامک‌های اطلاع‌رسانی شرکت ذکر شده است، با این شماره تماس بگیرید.
 
پس از برقراری ارتباط، درخواست لغو دریافت پیامک قبض را به اپراتور اعلام کنید. اپراتور ممکن است برای تایید هویت شما، اطلاعاتی مانند شماره اشتراک یا کد ملی شما را درخواست کند. پس از تایید هویت و ثبت درخواست، اپراتور به شما اطلاع خواهد داد که سرویس دریافت پیامک قبض برق لغو شده است.
 

حضوری مراجعه کنید

در صورتی که دسترسی به اینترنت یا امکان تماس تلفنی ندارید، می‌توانید به یکی از دفاتر حضوری شرکت توزیع برق مراجعه کنید، به نزدیک‌ترین دفتر شرکت توزیع برق در منطقه خود مراجعه کنید. با ارائه مدارک هویتی و شماره اشتراک برق خود، درخواست لغو دریافت پیامک قبض را به کارمندان دفتر ارائه دهید. درخواست شما در سیستم ثبت خواهد شد و دریافت پیامک‌های قبض برق از آن پس متوقف خواهد شد.
 
توجه داشته باشید که پس از لغو پیامک، باید از روش‌های دیگری مانند مراجعه حضوری، استفاده از وب‌سایت شرکت توزیع برق یا دریافت قبض کاغذی از وضعیت پرداخت خود مطلع شوید.
 
در صورت تغییر تصمیم و تمایل به دریافت مجدد پیامک قبض برق، می‌توانید از طریق همان روش‌ها دوباره این سرویس را فعال کنید. با استفاده از این روش‌ها، شما می‌توانید دریافت پیامک‌های قبض برق را به ‌راحتی لغو کنید و از روش‌های دیگری برای پیگیری صورتحساب برق خود استفاده کنید.
برچسب ها: قبض برق ، پیامک
ارسال به دوستان
تروریست‌های الجولانی شهروندان سوری که علوی هستند را اینگونه بعد از دستگیری مورد اهانت قرار میدهند (فیلم) معاون وزیر بهداشت: با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده‌ایم پیام مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) درگیری مسلحانه بین تروریست‌ها و شبه نظامیان مسیحی در المزه دمشق (فیلم) دیدار سفرای چند کشور با عراقچی (+عکس) دانش آموزان «شب امتحان»‌ ۲.۵ میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند! شعار یاعلی یاعلی معترضین علوی سوریه در مقابل فرمانداری طرطوس (فیلم) رییس مرکز ملی فضای مجازی: رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها منوط به رعایت چارجوب‌هاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور: سفر استانی بعدی رئیس‌جمهور به خوزستان خواهد بود (فیلم) حملات موشکی و پهپادی یمن به منطقه صنعتی عسقلان در اسرائیل (فیلم) جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد نخست وزیر بشار اسد : سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق نخست وزیر 140 دلار و وزیر 70 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد تصاویری از لحظه هتک مقدسات علویان سوریه که منجر به خشم سوری‌ها و تظاهرات گسترده شده است (فیلم) حمله تروریستی، علت غرق شدن کشتی باری روسیه در دریای مدیترانه اعلام شد هشدار ایلان ماسک: زنگ خطر درباره آینده اقتصادی آمریکا به صدا درآمده