۲۷ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۳۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۶-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۳۰۳۷
انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۶-۰۶-۱۴۰۳

پهپاد گنجشکی؛ جاسوس جدید چین(+فیلم و عکس)

پهپاد گنجشکی؛ جاسوس جدید چین(+فیلم و عکس)
پهپاد جاسوسی جدید چین حرکت بال زدن یک پرنده در حال پرواز را تقلید می کند که تشخیص آن از فواصل را بسیار دشوار می کند، زیرا همانند یک پرنده واقعی به نظر می رسد.

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - چین به تازگی از یک پهپاد تجسسی و نظارتی جدید رونمایی کرد که کاملا شبیه پرنده ای کوچک به نظر می رسد.

پهپاد گنجشکی؛ جاسوس جدید چین

پهپادی که به شکل گنجشک است

این پهپاد شبیه یک گنجشک ساخته شده و باور بر این است که یک بال زن (Ornithopter)، وسیله پرنده ای که به کمک بال زدن از زمین برخاسته و پرواز می کند، باشد.

پهپاد جاسوسی جدید چین حرکت بال زدن یک پرنده در حال پرواز را تقلید می کند که تشخیص آن از فواصل را بسیار دشوار می کند، زیرا همانند یک پرنده واقعی به نظر می رسد.

اگرچه مشخصات فنی این پهپاد به صورت عمومی در دسترس نیست، اما بال زن ها به طور کلی توانایی حمل حسگرهای کوچک و پیشرفته را برای نظارت موثر بر نیروهای دشمن دارند.

آنها همچنین می توانند به سرهای جنگی کوچک مسلح شوند تا به دارایی های دشمن، به ویژه آنها که در پوشش هستند، ضربه وارد کنند.

با این وجود، بسترهای هوایی از این نوع اغلب دارای برد و استقامت محدودی هستند که آنها را فقط برای شناسایی کوتاه برد مناسب می کند.

از پتانسیل نظامی گسترده ای برخوردار است

ویدئویی که از این پهپاد منتشر شده است، دو کماندو دریایی ارتش چین را نشان می دهد که یکی از آن ها پهپاد گنجشک مانند را پس از بیرون آمدن از آب رها می کند.

این پهپاد سپس برای چند دقیقه در آسمان پرواز می کند و مانند یک پرنده واقعی بال های خود را تکان می دهد.

ویدیویی دیگر، کماندویی را نشان می دهد که یک پهپاد بیومتریک بزرگتر با اندازه ای شبیه به یک کلاغ یا شاهین را در اختیار دارد.

چنین طرح های واقعی از این بسترهای بدون سرنشین می تواند پتانسیل نظامی گسترده ای را ارائه کند، زیرا دشواری در شناسایی، آن ها را به یک تهدید جدی تبدیل می کند.

این نخستین نمونه نیست

این برای نخستین بار نیست که چین از پهپادهای شبه پرنده رونمایی می کند. به عنوان نمونه، این کشور در سال 2018 از پهپادهای پرنده مانند دیگری رونمایی کرد.

در سال 2022، مهندسان چینی از یک پرنده مکانیکی چشمگیر با وزن 1600 گرم و طول بال 2 متر رونمایی کردند. این پهپاد از یک باتری لیتیومی نیرو می گرفت و بنابر گزارش ها می توانست تا یک ساعت و نیم در هوا باقی بماند.

در مارس 2024 نیز پهپاد قوش کوچک توسط چین رونمایی شد. از این پهپاد به عنوان واقعی ترین بال زن پرنده مانند جهان نام برده شد.

ریشه هایی که به جنگ سرد باز می گردد

ریشه های توسعه پهپادهای پرنده مانند را می توان در زمان جنگ سرد جستجو کرد. در آن زمان، آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در تلاش بودند تا با استفاده از بسترهای جمع آوری اطلاعات هوایی از یکدیگر جاسوسی کنند. پروژه اکولاین (Project Aquiline) توسط آژانس مرکزی اطلاعات (سیا) آمریکا در دهه 1960 ارائه شد.

پهپاد گنجشکی؛ جاسوس جدید چین

به گفته سیا، اکولاین از نخستین مواردی بود که مفهوم یک پهپاد را آزمایش کرد. این وسیله بر اساس مطالعه ویژگی های پرواز پرندگان شکل گرفت و به عنوان یک وسیله نقلیه دور برد تصور می شد که می تواند به طور ایمن و مخفیانه پنجره ای به سوی یک محیط علمیاتی متخاصم باز کند.

بنابر ادعای سیا، اکولاین می توانست قابلیت هایی مانند عکاسی و پشتیبانی از عملیات عامل در محل داشته باشد. با این وجود، این پهپاد پرنده مانند هرگز در وضعیت عملیاتی قرار نگرفت.

برچسب ها: پهپاد ، چین
ارسال به دوستان
برگزاری نشست مشترک وزیر کار با اعضای کمیسیون اجتماعی رئیس دانشگاه تهران تغییر کرد مدیرعامل ایران ایر: آغاز پروازهای تجاری ایران و عربستان پس از توافقات دیدنی های امروز؛ از بزرگ ترین شکوفه گل جهان تا جشن میلاد پیامبر اسلام (ص) هرمز اولین جزیره سبز ایران می‌شود دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق: تجارت ۲۰ میلیون دلاری ایران و عراق شدنی است مهاجرین افغانستانی بن ۳ میلیونی می گیرند زمین مثل زحل حلقه داشته است بازار کار ایران دگرگون خواهد شد/کاهش میل به دریافت حقوق قانون کار اختلال شدید و گسترده در شبکه اینترنت کشور آقامیری : فعالیت رمزارزها در کشور غیرقانونی نیست دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز: ممنوع شدن هرگونه درخواست واگذاری کارت بازرگانی در دفاتر اسناد رسمی بنر خبرسازی که در خیابان‌های تهران جلب‌توجه کرد چرا در باران پیاده‌روی کنیم؟ معاون بانک مرکزی : تامین ۵۰ همت منابع جدید برای وام ازدواج و فرزندآوری/ ثبت نام متقاضیان شبانه روزی می‌شود