۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
در حاشیه
کد خبر ۹۹۳۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۸-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۳۵۱۹
انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۸-۰۶-۱۴۰۳

بحران تغییرات اقلیمی: قحطی زدگان نامیبیا به خوردن فیل، گورخر و اسب آبی روی آوردند

بحران تغییرات اقلیمی: قحطی زدگان نامیبیا به خوردن فیل، گورخر و اسب آبی روی آوردند
دولت نامیبیا می گوید 700 گونه حیوان وحشی از جمله فیل، گورخر و اسب آبی را کشته و گوشت آن را بین 1.4 میلیون مردم قحطی زده از خشکسالی توزیع می کند.

دولت نامیبیا قصد دارد بیش از 700 حیوان وحشی از جمله فیل، گورخر و اسب آبی را کشته و گوشت آن را بین مردم قحطی زده و گرسنه توزیع کند.

به گزارش عصرایران به نقل از سی ان ان، کشور آفریقایی نامیبیا قصد دارد بیش از 700 حیوان وحشی از جمله فیل، گورخر و اسب آبی را بکشد و گوشت آن را بین مردمی که با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می کنند توزیع کند، زیرا این کشور با بدترین خشکسالی در 100 سال گذشته خود دست و پنجه نرم می کند.

وزارت محیط زیست، جنگلداری و گردشگری نامیبیا روز دوشنبه اعلام کرد حیواناتی که قرار است معدوم شوند شامل 83 فیل، 30 اسب آبی، 60 بوفالو، 50 ایمپالا، 100 حیوان وحشی آبی و 300 گورخر است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت، آنها از پارک‌های ملی و مناطق مشترک با "تعداد گونه های پایدار" جمع آوری و توسط شکارچیان حرفه‌ای کشته خواهند شد.

این وزارتخانه گفت که هدف این برنامه کمک به کاهش اثرات خشکسالی در این کشور جنوب غربی آفریقا است.

نامیبیا در ماه می سال جاری میلادی با تشدید تاثیرات خشکسالی وضعیت اضطراری اعلام کرد. تخمین زده می شود که حدود 1.4 میلیون نفر - حدود نیمی از جمعیت این کشور - با سطوح بالایی از ناامنی غذایی حاد روبرو هستند.

وزارت محیط زیست، جنگلداری و گردشگری نامیبیا گفته که برنامه حذف فشار از منابع کمِ آبی این کشور با کاهش جمعیت حیات وحش در مناطقی که تعداد آنها "بیشتر از ظرفیت چرا و آب موجود است" به مورد اجرا در می آید.

همچنین با هدف کاهش احتمال درگیری بین فیل ها و انسان ها، که می تواند در طول خشکسالی افزایش یابد، زمانی که حیوانات برای جستجوی غذا و آب به مناطق انسانی هجوم می برند.

این وزارتخانه گفت: " به این منظور، 83 فیل از مناطق درگیر خشکسالی شناسایی شده و معدوم خواهند شد و گوشت آنها به برنامه کاهش اثرات خشکسالی اختصاص داده خواهد شد.

جنوب آفریقا پایگاهی برای فیل ها است که بیش از 200 هزار فیل را در خود جای داده است. این حیوانات همچنین تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته اند، به طوری که صدها راس از آنها در سراسر منطقه در سال گذشته با خشک شدن منابع آبی شان تلف شده اند.

بحران تغییرات اقلیمی: قحطی زدگان نامیبیا به خوردن فیل، گورخر و اسب آبی روی آوردند

به گفته وزارت محیط زیست نامیبیا ، گوشت سایر حیواناتی که قرار است کشته شوند نیز بین کسانی که با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند، توزیع خواهد شد؛ به ویژه بین  مردم ساکن در مناطق روستایی که به طور ویژه آسیب دیده اند.

این وزارتخانه گفت که تاکنون بیش از 150 حیوان کشته شده اند که بیش از 125 هزار پوند (بیش از 70 تن ) گوشت از این راه فراهم و توزیع شده است.

در این بیانیه آمده است: "خوشحالیم که می‌توانیم به کشور در این زمان بسیار سخت و در مواقعی که به آن نیاز است کمک کنیم."

نامیبیا یکی از چندین کشور در منطقه جنوب آفریقا است که با خشکسالی ویرانگر ناشی از پدیده جوی "ال نینو" - یک الگوی آب و هوایی طبیعی که منجر به کاهش شدید بارندگی در منطقه شده است - دست و پنجه نرم می کند که از تاثیرات جدی بحران آب و هوایی اقلیم زمین است. 

کمبود باران همراه با دمای سوزان منجر به نابودی محصولات کشاورزی و افزایش گرسنگی ده‌ها میلیون نفر در این منطقه از آفریقا شده است.

 

برچسب ها: خشکسالی ، ال نینو
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد