۲۹ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۵۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۸-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۵۸۷۱
انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۸-۰۶-۱۴۰۳

تفنگ رگباری 9 لول در موزه ملی کراکف (+عکس)

تفنگ رگباری 9 لول در موزه ملی کراکف (+عکس)
اگرچه تفنگ های رگباری قدرت شلیک شدیدی را آزاد می کنند، اما تفاوت آن ها با تیربارهای مدرن این است که فاقد مکانیزم های پر کردن سلاح و شلیک خودکار هستند.

عصر ایران - تفنگ رگباری (Volley Gun) اسلحه ای با چندین لوله تک تیر است که به طور همزمان یا متوالی رگباری از گلوله ها را شلیک می کند. اگرچه تفنگ های رگباری قدرت آتش بالایی را آزاد می کنند، اما تفاوت آن ها با تیربارهای مدرن این است که فاقد مکانیزم های پر کردن سلاح و شلیک خودکار هستند. از این رو، حجم آتش تفنگ رگباری به تعداد لوله های مورد استفاده در ساخت آنها بستگی دارد.

در عمل، تفنگ های رگباری بزرگ کارآمدتر از شلیک توپ جنگی یا گلوله های خوشه ای عمل نمی کردند. از آنجایی که این تفنگ ها باید همچنان روی یک سامانه حرکتی نصب می شدند، هدف گیری و حرکت آن ها به اندازه یک توپ جنگی دشوار بود و پر کردن دوباره سلاح نیز به همان اندازه یا بیشتر طول می کشید. تفنگ های رگباری بزرگ همچنین نسبتا گران قیمت بودند، زیرا به واسطه تعداد لوله ها و فیوزهای احتراق پیچیده تر از یک توپ جنگی بودند و هر لوله باید به صورت جداگانه پر، تخلیه، نگهداری و تمیز می شد.

تفنگ رگباری چخماقی زیر با 9 لوله در سال 1671 توسط هانس بریتفلتر ساخته شد و در حال حاضر در موزه ملی کراکف، لهستان نگهداری می شود.

تفنگ رگباری 9 لول

تفنگ رگباری 9 لول

تفنگ رگباری 9 لول

تفنگ رگباری 9 لول

 

برچسب ها: تفنگ ، تفنگ رگباری ، اسلحه
ارسال به دوستان
انواع سنگ کلیه و درمان‌های تغذیه‌ای آن لیوان ؛ معرفی برند جدید خودرویی بازار ایران با KMC در نمایشگاه مشهد/ یک سدان و یک شاسی بلند وارد خیابان می شوند(+تصاویرو مشخصات خودرو ها) عکس های نمادین از دوران 8 ساله جنگ تحمیلی / نبرد مقدس (+عکس) تداوم بارش در مناطق کوهستانی طی روزهای پایانی هفته/ از کوهنوردی خودداری کنید یک توصیه مهم درباره مسواک زدن پروژه کبوتر؛ وقتی ارتش آمریکا هدایت بمب های خود را به دست یک پرنده سپرد(+فیلم و عکس) چالش های قانون حجاب/ جریمه نقدی حجاب افزایش یافته و فقط یک هفته مهلت پرداخت دارد ساعت طرح ترافیک تغییر نمی کند/حذف بخشودگی تردد رایگان در طرح در مهرماه با این روش ساده دوره سرماخوردگی کودکان را تا ۲ روز کاهش دهید امروز با حافظ: یا وفا یا خبر وصل تو یا مرگ رقیب برترین ذخایر ارزی جهان در ۲۰۲۴ / کاهش نقش دلار در دو دهه اخیر با مصرف زیاد این ویتامین، سنگ کلیه می‌گیرید شناسایی ۳۶۰۰ ماده شیمیایی از بسته‌بندی‌های مواد غذایی در بدن انسان هشدار؛ موبایل‌ها در این نقاط خطرناک می‌شوند ۱۳۴ کشور دنیا به‌دنبال تبدیل پول ملی‌شان به رمزارز هستند؛ چین در صدر