۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۶۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۰-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۶۳۹۷
انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۰-۰۶-۱۴۰۳

نماینده مجلس: دولت نباید به فکر گران کردن بنزین باشد

نماینده مجلس: دولت نباید به فکر گران کردن بنزین باشد
محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق: ما در برنامه هفتم محدودیت هایی برای افزایش قیمت سوخت گذاشتیم که حتما دولت هم خلاف برنامه هفتم عمل نمی کند وافزایش قیمت بنزین شایعه است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:تبصره هدفمندی با نرخ‌های سال گذشته در نظر گرفته شده است و دولت نباید برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین یا سه نرخی کردن آن داشته باشد.
 
مالک شریعتی نماینده مجلس و عضو کمیسیون انرژی در پاسخ به این سوال که آیا امسال بنزین سه نرخی می‌شود گفت: این مساله در اختیار دولت است، اما تا کنون دولت مجوزی در رابطه با این موضوع از مجلس دریافت نکرده و حتی برنامه‌ای به مجلس ارائه نشده است.
 
وی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که تبصره هدفمندی با نرخ‌های سال گذشته در نظر گرفته شده است.
 
شریعتی خاطر نشان کرد: دولت نباید برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین یا سه نرخی کردن آن داشته باشد.
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بحث ما افزایش قیمت نیست بلکه مدیریت مصرف است و کسی که مازاد مصرف باید قیمت بالا تری بپردازد.
 

درخواست کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا از راه‌اندازی خدمت درخواست کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت در خردادماه خبر داد.
 
مهدی سیدهاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا در خصوص ثبت اینترنتی درخواست کارت هوشمند سوخت خودروها اظهار کرد: ارائه خدمات به مردم باید از درگاه‌های مختلف انجام شود یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ به‌نوعی پشتیبان برای خدمات اینترنتی است، تصریح کرد: در سراسر کشور، یک‌هزار و ۱۰۰ دفتر پلیس+۱۰ وجود دارد که تمامی خدمات انتظامی را به مردم ارائه می‌دهند.
 
سیدهاشمی با اعلام اینترنتی‌شدن درخواست صدور کارت سوخت خاطرنشان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به‌صورت اینترنتی درخواست‌های خود را ثبت کنند.
 
وی افزود: با توجه به نیاز ارائه خدمت به مردم عزیز کشورمان در درگاه‌های مختلف راه‌اندازی خدمت ثبت کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت عملیاتی گردید.
 
مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا ابراز کرد: این خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) در حال ارائه می‌باشد و از دفتر حذف نخواهد شد بلکه به‌عنوان یک درگاه موازی درگاه ثبت درخواست اینترنتی راه‌اندازی شده است و در فاز اول با درخواست کارت هوشمند سوخت خودروهای نوشماره از اوایل خردادماه عملیاتی خواهد شد و به‌مرور به درخواست‌های دیگر رسیدگی می‌شود و مردم عزیز می‌توانند در زمان گفته‌شده با مراجعه به درگاه اینترنتی fcs.niopdc.ir در این خصوص اقدام کنند.
 
همچنین لازم به ذکر است که در راستای اجرای طرح های نظارتی پلیس و بنا به اعلام نارضایتی مردم از یکی از جایگاه های توزیع سوخت، ماموران پلیس آگاهی ضمن بررسی این جایگاه ۶۴ قطعه کارت سوخت که به صورت غیرمجاز برای سوخت گیری آزاد مورد استفاده قرار می گرفت را کشف و در این رابطه سه متهم را دستگیر کردند.
 

جزئیات جدید از افزایش قیمت بنزین 1403

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:تبصره هدفمندی با نرخ‌های سال گذشته در نظر گرفته شده است و دولت نباید برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین یا سه نرخی کردن آن داشته باشد.
 
مالک شریعتی در پاسخ به این سئوال که آیا امسال بنزین سه نرخی می‌شود، افزود: این مساله در اختیار دولت است، اما تا کنون دولت مجوزی در رابطه با این موضوع از مجلس دریافت نکرده و حتی برنامه‌ای به مجلس ارائه نشده است.
 
وی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که تبصره هدفمندی با نرخ‌های سال گذشته در نظر گرفته شده است.
 
شریعتی خاطر نشان کرد: دولت نباید برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین یا سه نرخی کردن آن داشته باشد.
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بحث ما افزایش قیمت نیست بلکه مدیریت مصرف است و کسی که مازاد مصرف باید قیمت بالا تری بپردازد.
 
شریعتی گفت: بحث ما افزایش قیمت نیست بلکه مدیریت مصرف است و کسی که مازاد مصرف دارد، باید قیمت بالاتری بپردازد.
 
مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه مصرف بنزین سرسام آور است، گفت: قاچاق بنزین اتفاق می‌افتد ۱۰ میلیون لیتر گازوئیل و ۵ میلیون لیتر بنزین قاچاق می‌شود.
 
شریعتی عنوان کرد: بحث ما افزایش قیمت بنزین نیست بلکه مدیریت مصرف است و کسی که مازاد مصرف دارد، باید قیمت بالاتری بپردازد.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا در مجلس در خصوص تخصیص بنزین به کارت ملی اجماع وجود دارد، گفت: یک آمار را رسانه ملی اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ نفر از منتخبین به این سوال پاسخ دادند، که طبق پاسخ آنها همه معتقد بودند که بنزین باید به کد ملی اختصاص پیدا کند و تنها هشت نفر از منتخبین نظر دیگری داشتند، زمانی که نظام عادلانه باشد اکثر نمایندگان همراهی می‌کنند اما این موضوع نیازمند مصوبه مجلس نیست و در اختیار دولت قرار دارد.
 
به گفته وی بحث توزیع عادلانه حامل‌های انرژی در ماده ۳۱ لایحه دولت قرار داشت که نیازمند یک تأیید از مجلس بود، حساسیت وجود داشت روی این موضوع به همین دلیل بنده پیشنهاد حذف را اعلام کردم چراکه دولت اختیار دارد و نیازمند مصوبه جدید نیست، این سیستم توزیع یک کار اجرایی است و نیاز به قانونگذار ندارد و جز یکی از گزینه‌های جدی دولت همین موضوع است.
 
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اعلام کرد که حذف کارت سوخت جایگاهها از قاچاق جلوگیری می‌کند و افزایش قیمت بنزین شایعه است.
 
محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه درمورد حذف کارت سوخت جایگاهها، گفت: زمانی که کارت های بنزین در دهه ۸۰ طراحی شد اهدافی را سیاستگذار دنبال می کرد که از این طریق اطلاعاتی را از مصرف بنزین داشته باشد و بتواند مصرف سوخت را در کشور مدیریت کند و از طرف دیگر جلوی قاچاق سوخت را بگیرد. اگر همه بنزین مصرفی فرد از طریق کارتش استفاده شود امکان قاچاق سوخت هم منتفی می شود.
 
آنگونه که برنا روایت کرده، وی اظهار کرد: متاسفانه دولت بعدی که آمد کارت های بنزین را کنار گذاشت و افراد براحتی می توانستند بنزین بزنند و در همین زمان کارت جایگاه ها نیز تعریف شد و بعد از این اطلاعاتی از حوزه مصرف سوخت در کشور نداریم. ممکن است با همین کارت جایگاه ها یک فرد در یک روز ده بار سوخت گیری کند که همین مشکلاتی را ایجاد کرده است.
 
زنگنه بیان کرد: اصل این نظر که کارت جایگاه ها را جمع کنیم اتفاق خوبی است و ارتباطی به افزایش قیمت ندارد و از طرف دولت باید صدور کارت المثنی را سرعت بدهد.
 
وی در مورد احتمال افزایش قیمت بنزین نیز، گفت: ما در برنامه هفتم محدودیت هایی برای افزایش قیمت سوخت گذاشتیم که حتما دولت هم خلاف برنامه هفتم عمل نمی کند وافزایش قیمت بنزین شایعه است.
 

نخعی گفت: بیش از آنکه افزایش قیمت یا سه نرخی شدن بنزین واقعیت داشته باشد جنبه شایعه دارد.

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره شایعاتی مبنی بر سه نرخی شدن قیمت بنزین گفت: هرگونه افزایش قیمت با توجه به منابع مالی که ایجاد می‌کند باید مصارفش هم پیش‌بینی شود بنابراین اگر دولت چنین برنامه‌ای داشت باید منابع آن را مشخص می‌کرد چون نیاز به اصلاح قانون بودجه دارد و الان خبری در این خصوص نیست.
 
وی اظهار کرد: من فکر می‌کنم بیش از آنکه افزایش قیمت یا سه نرخی شدن بنزین واقعیت داشته باشد جنبه شایعه دارد و دولت هم برنامه‌ای برای این موضوع ندارد و ما هم در قانون بر این موضوع تاکید کردیم.
 
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: در قسمت احکام بودجه، افزایش قیمت و سه نرخی شدن بنزین نبود بنابراین در جداول هم نمی‌تواند باشد چراکه سقف بودجه را بستیم.
 
نخعی گفت: حرفی از بنزین سه نرخی نیست مگر اینکه دولت اصلاحیه بیاورد که فعلا خبری نیست.
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه اگر دولت اصلاحیه بنزین سه نرخی را به مجلس بفرستد آیا مجلس آن را قبول می‌کند یا خیر، گفت: نمی‌توانم از طرف مجلس صحبت کنم، اما با توجه به فضایی که در مجلس وجود دارد بعید است که آن را قبول کند.
 
قیمت بنزین یکی از موضوعاتی است که تحت تأثیر عوامل مختلف اقتصادی و سیاسی قرار می‌گیرد و به طور مستقیم تأثیرگذار بر زندگی روزمره افراد و همچنین هزینه‌های تولید و حمل و نقل می‌باشد.
 

قیمت بنزین 1403 اعلام شد

قیمت بنزین معمولاً به اندازه نیازهای بازار جهانی نفت، تقاضا و عرضه در بازارهای بین‌المللی، سیاست‌های دولت‌ها در زمینه تعیین قیمت و همچنین نرخ ارز ارتباط دارد. تغییرات در این عوامل می‌تواند منجر به افزایش یا کاهش قیمت بنزین در بازار داخلی شود. در بسیاری از کشورها، قیمت بنزین توسط دولت تعیین می‌شود و ممکن است در دوره‌های زمانی مشخص، تغییرات این قیمت‌ها را تحت کنترل قرار دهد. این امر می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر اقتصاد و زندگی روزمره مردم داشته باشد.
 
مهرداد لاهوتی در گفتگویی با تاکید کرد: ناترازی در بخش بنزین به حدود ۱۰ میلیون لیتر رسیده است و مثل همیشه فکر می‌کنم دولت می‌خواهد با افزایش قیمت بنزین به کاهش مصرف برسد.​
 
نماینده ادوار مجلس با اشاره به افزایش نرخ بنزین در سال ۱۳۹۸ گفت: همان زمان که بنزین را از هزار تومان رساندند به سه هزار تومان در مجس گفتم این کار اشتباه است.
 
آن زمان دولت ۳۱ هزار میلیارد تومان اضافه درآمد از محل فروش بنزین داشت و همه‌ی این درامد را نیز بین مردم توزیع کرد اما پیشنهاد من این بود که شما بنزین را از هزار تومان به قیمت ۱۵۰۰ تومان برسانید، ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان درامد حاصل می‌شود، در این صورت هم دولت راضی است و هم مردم.​
 
وی گفت: مدام روی ناترازی بنزین مانور می‌دهند، در حالی که قرار بود ۷۵ درصد جابجایی با حمل و نقل عمومی باشد، در حقیقت طبق برنامه‌ریزی مقرر بود بیست درصد حمل و نقل شهری با اتوبوس، سی درصد با مترو، بیست درصد با تاکسی و بیست درصد نیز توسط مردم و خودروی شخصی اتفاق بیفتد اما سرجمع سی درصد از حمل نقل نیز عمومی نیست. حالا وقتی خودرویی در کشور تولید می‌کنید که بالای ۱۵ لیتر در صد کیلومتر مصرف می‌کند آیا مردم مقصر هستند؟ چرا ساختار حمل و نقل را چرا اصلاح نمی کنید؟
 
وی گفت: راهکار حل بحران بنزین در شرایط کنونی افزایش قیمت بنزین نیست، من این تحمل را در مردم نمی بینم . در برخی سال ها افزیش نرخ بنزین داشتیم و هیچ اتفاقی نمی‌افتاد چرا که حال اقتصاد خوب بود اما امروز وضعیت ما خوب نیست.
 
منبع:ایونا
برچسب ها: بنزین ، قیمت بنزین
ارسال به دوستان
نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان