۲۳ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۹۹۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۷-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۸۱۷۵
انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۷-۰۶-۱۴۰۳
رپرتاژ آگهی

0 تا 100 صادرات به عراق؛ ارزان ترین روش صادرات به عراق

صادرات به عراق نسبت به سایر کشورهای مجاور راحت تر انجام می شود؛ چراکه کشور عراق بیشترین مرز مشترک زمینی را با ایران دارد؛ بنابراین صادرات انواع کالا برای تاجران از راه زمینی، آسان تر شده است. دولت ایران در راستای تحقق امر آسان سازی صادرات، قوانین سختی برای این موضوع وضع نکرده است تا همه بازرگانان بتوانند کسب و کار خود را در سطوح بین المللی گسترش دهند.

0 تا 100 صادرات به عراق؛ ارزان ترین روش صادرات به عراق

کشور عراق شرایط اقلیمی خاصی دارد؛ به همین ترتیب بیشتر نیاز به واردات مواد غذایی و محصولات کشاورزی از سایر کشورها را خواهد داشت. کشاورزان و تولیدکنندگان ایرانی با درنظر گرفتن این شرایط، سعی بر افزایش صادرات و در دست گرفتن بازار این کشور را دارند.

به همین خاطر بازرگانان عموما به کشورهای دیگر سفر می کنند تا قراردادهای تجاری خود را با دیگر تاجران منعقد نمایند؛ اما همیشه امکان سفرهای حضوری پی در پی برای تاجران وجود نداشته و به همین علت تصمیم گرفته ایم تا در ادامه مقاله، روش های آسان تر کردن صادرات به عراق را بررسی کنیم. 

ارزان ترین روش صادرات به عراق

ارزان ترین روش صادرات به عراق، فروش یا انعقاد قرارداد به صورت آنلاین است. در زمان های نه چندان دور، تاجران بین المللی برای ثبت و توافق قرارداد باید به کشور مقصد سفر می کردند تا بتوانند محصولات خود را از  طریق توافقات حضوری به فروش برسانند. اما در دنیای پیشرفته امروزی که همه اتفاقات مهم در بستر شبکه های اجتماعی یا سایت های فروش شکل می گیرد، دیگر نیازی به سفرهای حضوری نیست.

این سفرها عموما هزینه بر بوده و بخشی از سود معامله صرف هزینه های اقامت در کشور دیگر خواهد شد. در حال حاضر، با طراحی سایت چند زبانه می‌توان خدمات و محصولات یک مجموعه را به سایر کشورها به صورت آنلاین معرفی کرد. تاجران و بازرگانان کشورهای دیگر نیز با توجه به نیازشان این خدمات را ثبت سفارش کرده و یا از طریق راه های ارتباطی با تجار کشور مبدا تماس برقرار می کنند.

درنهایت، سفارشات در تعداد دلخواه ثبت خواهد شد و با کمترین هزینه، صادرات اتفاق می افتد. پس اگر تمایل به گسترش کسب و کار خود در سطوح بین المللی داشتید، حتما به سراغ راه اندازی سایت های چند زبانه برای معرفی محصولات خود بروید.

لیست کالاهای مجاز برای صادرات به عراق

لیست کالاهای پرسود و مجاز برای صادرات به عراق به چهار دسته اساسی تقسیم بندی می شود. محصولات کشاورزی، محصولات غذایی، مصالح یا وسایل ساختمانی و وسایل خانگی از جمله موارد اساسی صادرات ایران به عراق می باشد.

  • محصولات کشاورزی صادراتی ایران به عراق مانند: سیب، سیر، برنج، پرتقال، پیاز، خیار، تره بار، حبوبات، خربزه، گوجه، زیتون، قارچ، گندم، گردو، نخود، هندوانه، هویج و ...
  • محصولات غذایی صادرات شده از ایران به عراق مانند: بوقلمون، ماهی یا دیگر آبزیان پرورشی، مرغ، گیاهان دارویی، چیپس و خوراکی، زعفران، پسته، ترشی، خشکبار، چای و ...
  • وسایل ساختمانی که شامل صادرات به عراق می شوند: آجر، شن، ماسه، گچ ضد رطوبت، انواع سرامیک یا کاشی، پودر سنگ، شیشه لمینت، سیمان، بلوک شیشه ای، آهن و ...
  • وسایل خانگی که از ایران به عراق صادر می شوند مانند: انواع سیستم های سرمایشی مثل کولرهای گازی یا آبی، اجاق گاز، لوستر و کالاهای لوکس، لباسشویی دوقلو، آبگرمکن و ...

اگر تصمیم به صادرات آنلاین هریک از موارد نام برده شده را دارید، باید از سایت چند زبانه کمک بگیرید. همچنین، برای معرفی بهتر خود به مشتری های خارجی نیاز به سئو سایت انگلیسی خواهید داشت تا کسب و کار شما به عنوان اولین سایت های پیشنهادی، به تاجران کشورهای دیگر معرفی شود.

پرسودترین کالا برای صادرات به عراق

پرسودترین کالا برای صادرات به عراق شامل فهرستی از مواردی است که ممکن است باتوجه به شرایط یا وضعیت جهانی تغییر کنند. اما به طور کلی این موارد برای صادرات به این کشور تا به الان با استقبال خوبی مواجه شده است. این موارد عبارتند از:

0 تا 100 صادرات به عراق؛ ارزان ترین روش صادرات به عراق

  • انواع پوشاک های ایرانی
  • انواع ادویه جات علی الخصوص زعفران
  • سیستم های سرمایشی مانند انواع کولرهای آبی
  • تجهیزات و قطعات خودرو
  • فرآورده های لبنی
  • چرم یا وسایل چرم دوزی شده
  • فرش دستبافت ابرانی
  • مبلمان و سرویس های چوبی
  • جواهرات
  • مصالح و وسایل ساختمانی
  • محصولات پلاستیکی
  • مواد شوینده
  • پسته و خشکبار
  • انواع شیرینی جات ایرانی
  • انواع مواد غذایی کنسرو شده
  • تجهیزات پزشکی یا دارو

مدارک لازم برای صادرات به عراق

مدارک لازم برای صادرات به عراق باتوجه به نوع کالا متغیر خواهد بود. اما به طور کلی مدارک لازم را در ادامه معرفی خواهیم کرد تا آشنایی لازم را به دست آورید.

  1. کارت بازرگانی شرکت یا فردی که قصد صادرات به عراق را دارد.
  2. دریافت مجوزات لازم برای صادرات (گمرک- وزارت صمت و ...)
  3. اخذ مجوز از سازمان استاندارد
  4. اخذ مجوز از سازمان بازرسی کشور
  5. اخذ مجوز گواهی مبدا از اتاق بازرگانی به زبان عربی یا انگلیسی
  6. طراحی یا تهیه برچسب برای کالا به زبان عربی
  7. برای محصولات غذایی لازم است تا مهر حلال یا گواهی سلامت و بهداشت کالا بر روی محصول باشد.
  8. اخذ گواهی از سازمان محیط زیست
  9. اظهارنامه و مجوزات گمرکی
  10. پرداخت هزینه های گمرک
  11. بستن قرارداد ارزی برای صادرات
  12. بیمه کالای صادراتی
  13. اخذ گواهی تولیدکننده
  14. اخذ گواهی سازمان استاندارد عراق COC
  15. تهیه فاکتور فروش به دو زبان
  16. تهیه نامه درخواست کننده واردات از کشور عراق
  17. تهیه لیست و آنالیز کالا
  18. گرفتن تاییدیه از سازمان های SGS و  BV
  19. تهیه بارنامه
  20. تهیه پکینگ لیست برای صادرات به عراق

کانال صادرات به عراق

کانال صادرات به عراق یا راه های ارتباطی به عراق، شامل پایانه های گمرکی متفاوتی است. در حال حاضر 19 پایانه گمرکی فعال وجود دارند که محصولات را قبل از ورود به کشور مقصد، ازنظر سلامتی بررسی می‌کنند. اولین موردی که توسط مامورین گمرک مورد بررسی می گیرد، وجود برچسب توضیحات عربی بر روی محصول است. مهم ترین کانال های ارتباطی عراق و ایران عبارتند از:

0 تا 100 صادرات به عراق؛ ارزان ترین روش صادرات به عراق

  1. گمرک اروند رود
  2. گمرک پرویز خان
  3. گمرک مهران
  4. گمرک خسروی
  5. گمرک بازرگانی
  6. گمرک شلمچه
  7. گمرک باشماق
  8. گمرک تمرچین
  9. گمرک شیخ صله
  10. گمرک حاج عمران

بهترین کالا برای صادرات به عراق

بهترین کالا برای صادرات به عراق لوازم یا وسایلی است که در این کشور تقاضای خرید بالایی دارد. با درخواست خرید بیشتر، سود کلی صادرات به این کشور عرب زبان افزایش چشمگیر پیدا می کند. طبق آمارهای رسمی، سود صادرات محصولات غذایی به این کشور بسیار بالا بوده است. مواد غذایی کنسرو شده بیشترین آمار را به خود اختصاص داده اند و پس از آن، صیفی جات، میوه جات، گندم و موادی از این قبیل در رتبه های بعدی قرار می گیرند.

 البته تجارت ادویه جات به این کشور، رونق مخصوص به خود را دارد؛ چراکه ادویه هایی مانند زعفران نایاب هستند و همیشه درخواست خرید برای آن بالا است. در کنار محصولات غذایی، صادرات انواع پوشاک نیز می تواند سود خوبی را حاصل کند.

کیفیت بالا و دقت در دوخت سبب شده است تا تقاضا برای خرید پوشاک ایرانی در عراق بالا برود. درآخر، صادرات تجهیزات سرمایشی نیز در دسته معاملات سودده قرار می گیرد؛ چراکه اقلیم این کشور گرم و خشک بوده و مردمان آن نیاز به این تجهیزات برای خنک کردن محیط خود نیاز دارند.

مشکلات صادرات به عراق

همانند تمام معاملات تجاری در دنیا، روند صادرات به عراق  نیز دچار مشکلات یا چالش های خاصی است. مهم ترین مشکلات صادرات به عراق، پیدا کردن بازار هدف یا بازاریابی مناسب خواهد بود. برای پیدا کردن مشتری باید با یک استراتژی خوب پیش بروید تا بتوانید با تاجران کشور هدف، مذاکره نمایید. یکی از استراتژی های های بازاریابی، طراحی وب سایت، به طور اصولی و حرفه ای می باشد تا محصولات شما به عنوان اولین اقلام در فضای وب به دیگر تجار نشان داده شود و فرصت دیده شدن بیشتری نسبت به سایر رقبا داشته باشید.

بعد از پیدا کردن مشتری، نوبت به گذراندن مراحل صدور مجوز صادرات می رسد. متاسفانه این مراحل کمی زیاد بوده و برای دریافت مجوزهای لازم باید زمان نسبتا طولانی را منتظر بمانید. بعد از طی کردن این مراحل، نوبت به مرحله بسته بندی محصولات به صورت استاندارد می رسد. در صورتیکه این محصولات به درستی بسته بندی نشوند، امکان خراب شدن محصولات و درنهایت پس فرستادن آن ها از سوی کشور مقصد وجود دارد.

حال پس از بسته بندی صحیح، باید به دنبال وسیله حمل مناسب بگردید و با راننده تاریخ جا به جایی را هماهنگ کنید. بعد از پشت سر گذاشتن تمام این مشکلات، احتمال دارد که قوانین واردات کشور عراق دچار تغییر تحول شود؛ زیرا بر مناطق مختلف کشور عراق، قوانین متفاوتی حاکم است.

صادرات عراق به ایران

صادرات عراق به ایران نیز از مسائل مهم بین دو کشور به حساب می آید. همانطور که صادرات ایران به عراق رواج دارد، تاجران این کشور هم سعی در پیدا کردن جایگاه خود در بازارهای ایرانی را دارند. از آنجایی که این کشور سالها در جنگ بوده و تمام زیر ساخت های حساس آن دچار آسیب شده است، طبیعتا شاید نتواند مانند سایر کشورهای بزرگ و صنعتی لوازم خانگی و ... تولید کند.

به هرحال، باید بدانید که این کشور همانند ایران مورد تحریم قرار نگرفته است و توانایی فروش محصولات کشور دیگر به بازارهای داخلی ایرانی را دارد. از این طریق اس که مراودات یا معاملات بین بازرگانان دو کشور صورت خواهد گرفت.

واسطه صادرات به عراق

مشکلات یا چالش های پیدا کردن مشتریان خارجی و صادرات به آن ها، برای عده ای از تولیدکنندگان غیرقابل تحمل است؛ به همین منظور، افراد برای صادرات از شرکت ها یا مجموعه های واسطه جهت صادرات به عراق کمک می گیرند. این شرکت ها وظیفه طی کردن مراحل صدور کارت بازرگانی، مجوزات لازم، اظهارنامه گمرکی، تطبیق استانداردهای لازم و غیره را برعهده دارند تا تولیدکننده وقت خود را در این فرآیند کاری هدر ندهند.

همچنین، این شرکت ها وظیفه بازاریابی و مذاکره با تاجران عراقی یا تجارکشورهای دیگر را برعهده دارند؛ که معمولا به علت تجربه بالا و تبحر کارکنان، این معاملات به توافقات لازم دست پیدا می کند. درعوض، شرکت های واسطه صادرات، درسود حاصل از فروش محصولات شریک خواهند شد. عده ای از تولیدکنندگان با موضوع سهیم شدن سود فروش مخالفت می کنند و عده ای دیگر حاضر به شراکت هستند. هر تولیدکننده ای باتوجه به سیاست های کاری خود، روش های مختلفی برای صادرات را در پیش می گیرد.

رونق صادرات به عراق با جاب تیم

رونق صادرات به عراق را با جاب تیم تجربه کنید. در این مجموعه کاملا حرفه ای، مهندسین و کارکنان باتجربه مشغول فعالیت هستند که تخصصشان کمک به افزایش فروش محصولات شما در داخل یا خارج از کشور است. با انجام سئو سایت توسط این تیم می توانید فرصت بیشتری برای برقرای ارتباط با تاجران کشورهای دیگر داشته باشید. زمانیکه شما در سایت خود محصولات را به زبان کشور مقصد توضیح داده یا معرفی کرده باشید، آن ها می توانند ارتباط بهتری با خدمات شما برقرار کنند و درنهایت منجر به ثبت سفارشاتشان خواهد شد. ولی باید بدانید که علاوه بر راه اندازی سایت چند زبانه، نیاز به یک نیروی سئو سایت برای قدرت گرفتن کلمه کلیدی در موتورهای جست و جو دارید.

در مجموعه جاب تیم سئو انگلیسی نیز انجام می شود تا سایت شما با زبان بین المللی در موتورهای جست و جو قدرت بگیرد. پس نگران بازاریابی محصول خود نباشید؛ چراکه با سئوی درست و اصولی می توان کسب و کار را در ابعاد بسیار گسترده ای تبلیغ کرد.

ارسال به دوستان
خبر مهم از حذف یارانه نقدی مشاور امنیت ملی آمریکا: تبادل اسرا «بسیار نزدیک» است پاسخ به 12 سوال مهم درباره پایه سنوات و حق تاهل کارگران ایران همسایه اتحادیه اروپا می شود؟ / گام ارمنستان برای عضویت در اتحادیه اروپا / عصبانیت روسیه موسیمانه، خواهان تغییر مربی دروازه‌بان‌های استقلال؛ از آبراهامیان تا طالب‌لو گزینه‌های جانشینی تخلفی از جنس تقلب در لوازم خانگی (فیلم) واژگونی پژو پارس در لرستان؛ ۲ کشته و ۳ مصدوم پزشکیان: همبستگی و امید، قوی‌ترین سلاح در برابر دشمنان سامانه بارشی بسیار قوی از ابتدای هفته آینده وارد کشور خواهد شد (فیلم) ابلاغ مصوبه تامین ۳۲ هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل؛ از اتوبوس تا لوکوموتیو فرماندار کالیفرنیا: آتش‌سوزی لس‌آنجلس می‌تواند بدترین فاجعه طبیعی آمریکا باشد سیدمهدی شجاعی در حضور وزیر ارشاد: توانستیم اسلام را وارونه و مردم را از دین بیزار کنیم (فیلم) تمسک به "الهیات مشکوک" در مورد حادثه تلخ آتش سوزیِ کالیفرنیا باتیستوتا؛ تنها هت‌تریک کننده در دو جام جهانی متوالی رئال آماده انتقام؛ ال‌کلاسیکو در عربستان با چاشنی حواشی اولمو