۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۷۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۲-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۰۷۵۷۴
انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۲-۰۸-۱۴۰۳

روش درست فریز کردن گوشت قرمز / مدت نگهداری گوشت پخته شده در یخچال چقدر است ؟

روش درست فریز کردن گوشت قرمز / مدت نگهداری گوشت پخته شده در یخچال چقدر است ؟
اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید.

 فریز کردن روش رایج برای نگهداری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود. شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

به گزارش نمناک، اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آنها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای. کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

پس باید خیلی مراقب باشید.

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای ۴۰ درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

برچسب ها: فریز کردن ، گوشت
ارسال به دوستان
دانش آموزان «شب امتحان»‌ ۲.۵ میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند! شعار یاعلی یاعلی معترضین علوی سوریه در مقابل فرمانداری طرطوس (فیلم) رییس مرکز ملی فضای مجازی: رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها منوط به رعایت چارجوب‌هاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور: سفر استانی بعدی رئیس‌جمهور به خوزستان خواهد بود (فیلم) حملات موشکی و پهپادی یمن به منطقه صنعتی عسقلان در اسرائیل (فیلم) جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد نخست وزیر بشار اسد : سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق نخست وزیر 140 دلار و وزیر 70 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد تصاویری از لحظه هتک مقدسات علویان سوریه که منجر به خشم سوری‌ها و تظاهرات گسترده شده است (فیلم) حمله تروریستی، علت غرق شدن کشتی باری روسیه در دریای مدیترانه اعلام شد هشدار ایلان ماسک: زنگ خطر درباره آینده اقتصادی آمریکا به صدا درآمده طراحی ویژه و دیدنی هواپیمای قطر به مناسبت سال نو میلادی (فیلم) شوک به رختکن منچستریونایتد؛ سرآشپز محبوب جدا شد طلای آسیا بر گردن پسران وزنه‌بردار ایران؛ دختـران هم خوش درخشیدند پزشکیان: قول می‌دهم سهم شما را بر اساس عدالت بدهیم اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف سوریه در اعتراض به دولت الجولانی (فیلم)