۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۱۰-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۰۹۶۹۲
انتشار: ۰۰:۱۰ - ۱۰-۰۸-۱۴۰۳

خالق لینوکس: هوش مصنوعی ۹۰ درصد تبلیغات و ۱۰ درصد واقعیت است!

خالق لینوکس: هوش مصنوعی ۹۰ درصد تبلیغات و ۱۰ درصد واقعیت است!
لینوس توروالدز معتقد است که بخش اعظم صنعت هوش مصنوعی برپایه تبلیغات و بازاریابی بنا شده است و واقعیت موجود تنها ۱۰ درصد از این هیاهو را تشکیل می‌دهد.

در سال‌های اخیر، هوش مصنوعی به یکی از موضوعات داغ‌ دنیای فناوری تبدیل شده است. از خودروهای خودران گرفته تا دستیارهای صوتی، هوش مصنوعی به‌سرعت در حال نفوذ به زندگی روزمره ما است. بااین‌حال، در میان این هیاهوی تبلیغاتی برخی از کارشناسان معتقدند که واقعیت هوش مصنوعی بسیار متفاوت از آن چیزی است که به‌نظر می‌رسد.

به گزارش زومیت، یکی از منتقدان برجسته هوش مصنوعی، لینوس توروالدز، خالق هسته لینوکس است. توروالدز در مصاحبه‌ای با TFiR درباره‌ی هوش مصنوعی بیان کرد که بخش اعظم این صنعت برپایه تبلیغات و بازاریابی بنا شده است و واقعیت موجود، تنها ۱۰ درصد از این هیاهو را تشکیل می‌دهد. به‌عبارت‌دیگر، توروالدز معتقد است که فاصله زیادی بین ادعاهای جنجالی درمورد هوش مصنوعی و کاربردهای عملی آن وجود دارد.

توروالدز در ادامه اظهار کرد که هرچند هوش مصنوعی قابلیت تغییر جهان را دارد، در‌حال‌حاضر به‌دلیل تمرکز بیش‌از‌حد بر تبلیغات، نمی‌توان به‌طور کامل به آن اعتماد کرد. وی به این نکته نیز اشاره کرد که بسیاری از کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، مانند تولید محتوا با ChatGPT، بیشتر جنبه نمایشی دارند.

پدرخوانده‌ی لینوکس در ادامه بیان کرد که هوش مصنوعی برای آموزش و بهبود عملکرد خود، به حجم عظیمی از داده نیاز دارد؛ اما جمع‌آوری و پردازش این داده‌ها، هزینه‌های فراوانی در پی دارد. علاوه‌بر‌این، مسئله حریم خصوصی نیز در این زمینه مطرح می‌شود؛ چرا‌که جمع‌آوری داده‌های شخصی کاربران، می‌تواند خطرهای امنیتی و اخلاقی به‌همراه داشته باشد. او معتقد است که باید با دقت و هوشیاری به این مشکلات پرداخته شود تا بتوانیم به بهره‌وری واقعی از هوش مصنوعی دست پیدا کنیم.

در نهایت، باید گفت که اگرچه انتقادات توروالدز از هوش مصنوعی بجا است، این بدان‌معنا نیست که باید این فناوری را دست‌کم گرفت. هوش مصنوعی قابلیت‌های زیادی برای بهبود زندگی انسان‌ها دارد. بااین‌همه، برای تحقق این هدف باید با واقع‌بینی به این فناوری نگاه و از تبلیغات بیش‌از‌حد پرهیز کنیم. همچنین، باید به‌دنبال راه‌حل‌هایی برای مشکلات موجود در این حوزه باشیم تا بتوانیم از هوش مصنوعی به بهترین شکل ممکن بهره‌مند شویم.

برچسب ها: هوش مصنوعی ، تبلیغات
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی