۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۶۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۶۱۳۴
انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۳

پیاز جوانه زده/ مضر یا مفید؟

پیاز جوانه زده/ مضر یا مفید؟
برخی افراد قسمت‌های جوانه زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.
یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه‌زده را تشریح کرد.
 
دکتر الهه عسکری در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.
 
وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند.
 
عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.
 
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد.
 
این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.
 
وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش می‌یابد.
 
عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می‌شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند.
برچسب ها: جوانه زده ، پیاز
ارسال به دوستان