۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۱۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۵-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۱۹۲۹
انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۵-۰۹-۱۴۰۳

فسیل 3 دایناسور فروخته شد

فسیل 3 دایناسور فروخته شد
فسیل سه دایناسور متعلق به دوره ژوراسیک در بخش «ژوراسیک: آلوسور و استگوسور» حراجی کریستیز که پنجشنبه در لندن برگزار شد، به مزایده گذاشته شدند و به قیمت ۱۲.۴ میلیون پوند معادل ۱۵.۷ میلیون دلار فروخته شدند. 
فسیل سه دایناسور دوره ژوراسیک در یک حراجی به قیمتی بیش از ۱۲ میلیون پوند فروخته شد.
 
به گزارش ایسنا، فسیل سه دایناسور متعلق به دوره ژوراسیک در بخش «ژوراسیک: آلوسور و استگوسور» حراجی کریستیز که پنجشنبه در لندن برگزار شد، به مزایده گذاشته شدند و به قیمت ۱۲.۴ میلیون پوند معادل ۱۵.۷ میلیون دلار فروخته شدند. 
 
«آرت نیوز» نوشت،  اسکلت یک دایناسور آلوسور بالغ و یک دایناسور آلوسور نوجوان که با همدیگر با قیمت تخمینی ۵ تا ۸ میلون پوند (۶.۴ میلیون دلار الی ۱۰.۲ میلیون دلار) عرضه شده بودند، درنهایت به قیمت ۸.۱ میلیون پوند معادل ۱۰.۲ میلیون دلار فروخته شدند. همچنین فسیل یک دایناسور استگوسور که با قیمت تخمینی ۳ تا ۵ میلیون پوند به مزایده گذاشته شده بود، در نهایت ۴.۲ میلیون پوند معادل ۵.۳ میلیون دلار به فروش رسید. 
 
البته این نخستین‌باری نیست که بقایای دایناسورها در حراجی به فروش می‌رسند. 
 
در ماه جولای، یک اسکلت دایناسور ۸ متری استگوسور به نام «اپکس» که در حراجی «ساتبیز» واقع در نیویورک به قیمت ۴۴.۶ میلیون دلار فروخته شد، رکورد گران‌ترین فسیلی که تاکنون به مزایده گذاشته شده است را شکست. البته اسکلت این دایناسور اخیرا به «موزه تاریخ طبیعی آمریکا» (AMNH) واقع در نیویورک منتقل شده است تا به مدت 4 سال به نمایش گذاشته شود. 
 
«آپکس» که بقایای به جا مانده از دایناسور «استگوسور» است و به حدود ۱۵۰ میلیون سال قبل بازمی‌گردد در «کلرادو» و در محوطه‌ای کشف شده است که از مدت‌ها پیش محل کشف بقایای متعلق به «ژوراسیک پسین» بوده است.
 
«استگوسور» که یک موجود گیاهخوار بود، با یک سری صفحات بادبادکی شکل که در پشت و دمش قرار دارند که احتمالاً برای دفاع و نمایش استفاده می‌شدند و از سایر گونه‌ها متمایز می‌شود.
 
یک فسیل تی‌رکس به نام «سو» در سال ۱۹۹۷ به قیمت ۸.۳ میلیون دلار  در حراجی ساتبیز به فروش رسید. در سال ۲۰۲۲ نیز یک «گورگوسور» به قیمت ۶.۱ میلیون دلار فروخته شد و «ماکسیموس» که یک جمجمه تی‌رکس است، نیز به قیمت ۶.۱ میلیون دلار به فروش رسید.
 
همچنین بقایای «دوروت» که یک دایناسور «تریسراتوپس» بود در سال ۲۰۲۱ به قیمت ۷.۴ میلیون دلار فروخته شد. حراجی کریستیز نیز در سال ۲۰۲۲ یک اسکلت «ولوسی‌رپتور» را به قیمت ۱۲.۴ به فروش رساند.
 
اما فروش این بقایای ماقبل‌تاریخ همواره با انتقاد مواجه شده است. دیرینه‌شناسان به طور ویژه از فروش بقایای این گونه‌های علمی به عنوان کالاهای لوکس انتقاد کرده‌اند.
برچسب ها: دایناسور ، فسیل
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی