۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۲۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۲۷-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۲۳۶۱
انتشار: ۰۷:۴۶ - ۲۷-۰۹-۱۴۰۳

نماینده سابق مجلس: طراحان قانون حجاب زندگی در ایران را به عنوان مجازات در نظر گرفتند/ مبادا این قانون برای کسری بودجه وضع شده باشد؟

نماینده سابق مجلس: طراحان قانون حجاب زندگی در ایران را به عنوان مجازات در نظر گرفتند/ مبادا این قانون برای کسری بودجه وضع شده باشد؟
فقط ۱۲ مورد دیده ام که موضوع ممنوع الخروجی را مطرح کرده اند. انگار کشور زیبای ایران، زندگی کردن و زیست در این کشور یک مجازات توسط برخی واضعان قانون حجاب دیده شده است. گاها حتی این ذهنیت متبادر می‌شود که مبادا برای کسری تراز بودجه اقدام به تقنین چنین قانونی کرده اند.
نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: فقط ۱۲ مورد در قانون عفاف و حجاب دیده ام که موضوع ممنوع الخروجی را مطرح کرده اند. انگار کشور زیبای ایران، زندگی کردن و زیست در این کشور یک مجازات توسط برخی واضعان این قانون دیده شده است.
 
به گزارش خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس یازدهم در قسمتی از مناظره با علی اصغر عنابستانی پیرامون قانون عفاف و حجاب ، در پاسخ به اینکه جریمه‌هایی که در قانون عفاف و حجاب تعیین شده، نگاه ایجابی به مسئله حجاب را تداعی می‌کند یا نگاه سلبی را؟ اساسا این جریمه‌ها تنش اقتصادی ایجاد نمی‌کند؟ گفت: شما وقتی به نوع و میزان این جرایم در بندهای متعدد لایحه نگاه می‌کنید، گاها حتی این ذهنیت متبادر می‌شود که مبادا برای کسری تراز بودجه اقدام به تقنین چنین قانونی کرده اند. از طرفی در صورت عدم پرداخت جریمه قطعی، از خدماتی از جمله خدمات صدور یا تعویض گذرنامه، شماره گذاری تعویض پلاک، صدور مجوز خروج از کشور، ترخیص خودرو، صدور و ترخیص گواهینامه رانندگی محروم کرده اند و البته حبس‌هایی که وجود دارد.
 
وی افزود: فقط ۱۲ مورد دیده ام که موضوع ممنوع الخروجی را مطرح کرده اند. انگار کشور زیبای ایران، زندگی کردن و زیست در این کشور یک مجازات توسط برخی واضعان این قانون دیده شده است. این نشان می‌دهد برخلاف آن چه که ادعا می‌کنیم که نگاه ما ایجابی است و جنبه جرم را می‌خواهیم تبدیل به تخلف کنیم، در مفاد این لایحه عملا این رخ نداده است.
 
سعیدی ادامه داد: لذا معتقدم که علیرغم این که نکات خوبی هم قانون عفاف و حجاب داشته است و البته باید توجه داشته باشیم بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی، خود قانون گذار مدت زمان اجرای آزمایشی را ۳ سال در نظر گرفته است. از طرفی موارد مثبتی هم داشته است. آن جایی که وظایف نهادهای فرهنگی را تاکید کرده است. اما مجموعا روح حاکم بر این قانون را کاملاً سلبی می‌دانم و معتقدم با این روش‌های سلبی هرگز مطلوب حاصل نخواهد شد.
ارسال به دوستان
سوپ یک و نیم میلیونی علیه آلودگی هوا ! مصرف نمک چگونه به درمان فشار خون بالا کمک می‌کند (فیلم) روزنامه اطلاعات : ترافیک و آلودگی هوا نفس مردم را بریده ؛ به خودت، نمره خوب می‌دهی؟! مصوبه شورایعالی فضای مجازی توضیح نمی‌دهد، بنابه چه‌دلایل موجهی، فیلتر همه سکوها برداشته نشده ؟ این قایق خورشیدی با هوش مصنوعی، روزانه ۲.۵ میلیون لیتر آب را تصفیه می‌کند(+عکس) آبشار گنجنامه همدان منجمد شد جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد یک نکته جالب درباره غذاهای ایرانی و فشار خون دمنوشی برای کاهش علائم گوارشی انتقاد تند روزنامه فرهیختگان از دبیر ستاد امربه معروف تهران: یادتان رفته با افتخار ساخت اکانت های جعلی در توییتر را اعلام می‌کردید و «آتش به اختیار» بودید؟ کیهان بچه‌ها ۶۹ ساله شد سرانجام گوگل مقابل شرکت‌های هواپیمایی کوتاه آمد امروز با حافظ: آن عشوه داد عشق، که مفتی ز ره برفت درمان فوری شپش + علائم شپش سر و راهکارهای پیشگیری معماری ژاپنی یک «ویلای درختی»؛ خانه‌ای معلق در جنگل (+عکس)