مدیرمسوول سیتنا گفت: مسیری که دولت چهاردهم در رفع فیلترینگ آغاز کرده تنها به دو پلتفرم منتهی نمی شود و این مسیر ادامه دار خواهد بود، لذا مردم صبوری کنند تا اقدامات دولت چهاردهم بر مسیر کارشناسی و اجماع به نتیجه برسد.
مسعود فاتح مدیرمسوول سیتنا و تحلیلگر فضای مجازی در گفتوگو با عصرایران در ارزیابی اقدامات دولت چهاردهم در حوزه رفع فیلترینگ، گفت: با ارزیابی اقدامات دولت چهاردهم برای رفع محدودیت دسترسی کاربران به شبکه های اجتماعی به نتیجه می رسیم که مسیر دولت، کارشناسی و بر اساس اقناع عمومی با برگزاری جلسات از سطح سران قوا تا اعضای شورای عالی فضای مجازی و بررسی پیوست های کارشناسی در جلسات این شورا بوده است.
وی ادامه داد: بر اساس شنیده ها گوگل پلی و واتساپ بعد از پذیرفتن شروط چندگانه ایران رفع فیلتر شده اند و اگر سایر سکوهای خارجی نیز این شرایط را بپذیرند منعی برای رفع فیلترشان وجود ندارد که البته نیاز به صبوری است، لذا به نظر می رسد مسیری که دولت چهاردهم در رفع فیلترینگ آغاز کرده تنها به دو پلتفرم منتهی نمی شود و این مسیر ادامه دار خواهد بود.
فاتح تاکید کرد: البته از این نکته نیز نباید غافل ماند که عموم کشورها برای حضور پلتفرم های خارجی در کشورشان قوانین، ضوابط و شرایط مشخص و مدونی دارند که در صورت تخطی پلتفرم ها از این قوانین هم خدمت رسانی این پلتفرم ها محدود می شود و هم پلتفرم ها تحت جریمه قرار می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: لذا به نظر می رسد دولت چهاردهم نیز در کنار تلاش برای تحقق وعده رفع فیلترینگ، به حکمرانی فضای مجازی که مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری است، نگاه ویژه ای دارد تا در کنار تحقق وعده رفع فیلترینگ، حکمرانی قانونمند در فضای مجازی نیز به جد دنبال شود.