۲۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۳۰۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۰ - ۲۸-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۳۰۳۸۱
انتشار: ۰۴:۳۰ - ۲۸-۱۰-۱۴۰۳

مصرف این میوه مانع از پوکی استخوان می‌شود

مصرف این میوه مانع از پوکی استخوان می‌شود
آلو برای سلامت روده‌ها مفید است، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ممکن است برای سلامت استخوان‌ها نیز مفید باشد.

 محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند که آلو می‌تواند به جلوگیری یا به تأخیر انداختن از دست دادن استخوان‌ها در زنان یائسه کمک کند، که احتمالاً ناشی از توانایی آن در کاهش التهاب و فشار اکسایشی است، که هر دو به از دست دادن استخوان منجر می‌شوند.

به گزارش مهر از ساینس دیلی، «کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «در زنان یائسه، میزان پایین استروژن می‌تواند باعث افزایش فشار اکسایشی و التهاب شود و خطر ضعیف شدن استخوان‌ها را افزایش دهد که ممکن است منجر به شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی ممکن است با کُند کردن یا معکوس کردن این روند به محافظت از استخوان‌ها کمک کند.»

پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان‌ها ضعیف یا شکننده می‌شوند که ممکن است برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما به گفته محققان در میان زنان بالای ۵۰ سال شایع‌تر است. این بیماری بیش از ۲۰۰ میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد که باعث ایجاد تقریباً ۹ میلیون شکستگی در هر سال می‌شود.

به گفته محققان، میوه‌ها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، می‌توانند به طور بالقوه به محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کنند.

به گفته محققان، استخوان‌ها در طول زندگی به طور مداوم سلول‌های استخوانی جدید می‌سازند و سلول‌های قدیمی را از بین می‌برند. اما پس از ۴۰ سالگی، این تجزیه سلول‌های قدیمی شروع به پیشی گرفتن از تشکیل سلول‌های جدید می‌کند. این فرایند می‌تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله التهاب و فشار اکسایشی باشد، یعنی زمانی که رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها در بدن نامتعادل هستند.

با این حال، آلو دارای فواید تغذیه‌ای زیادی مانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همه آنها می‌توانند به مقابله با برخی از این اثرات کمک کنند.

محققان در این تحقیق با بررسی داده‌های ۱۶ مطالعه پیش بالینی در مدل‌های جوندگان، ۱۰ مطالعه پیش بالینی و ۲ کارآزمایی بالینی پی بردند که خوردن آلو به کاهش التهاب و فشار اکسایشی و ارتقای سلامت استخوان کمک می‌کند.

به عنوان مثال، آزمایشات بالینی نشان داد که خوردن روزانه ۱۰۰ گرم آلو (حدود ۱۰ آلو) به مدت یک سال باعث بهبود تراکم استخوانی استخوان‌های ساعد و پایین ستون فقرات و کاهش علائم چرخش استخوان می شود.

برچسب ها: آلو ، پوکی استخوان
ارسال به دوستان
سقوط مرگبار خودرو از پل نازلو در ارومیه ظریف: ترامپ را غول تصور نکنیم؛ ما بزرگ تر از این حرف‌ها هستیم/ پزشکیان شرایط بسیار نامناسبی را به ارث برد/ او در این مدت با کمک رهبری کشور را از جنگ نجات داد ایگلت؛ پهپادی شبیه به خانواده پرنده سیاه آمریکا (+عکس) راه‌اندازی اولین نیروگاه خورشیدی جهان با امکان تأمین ۲۴ ساعته انرژی در امارات 5 روز برفی و بارانی ، پیش روی تهران عضو شورای عالی کار : افزایش ۵۰ درصدی دستمزد منطقی است ؛ «مزد» غیر منصفانه را امضا نخواهیم کرد رسانه عبری : اولین سری از تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل از ساعت ۱۶ روز یک شنبه آغاز می‌شود کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد یک هیئت از افغانستان برای افتتاح نمایندگی دایمی در بندر چابهار عازم ایران شد رئیس جمهور لبنان در دیدار با ماکرون : لبنان اصلی و حقیقی بازگشته و اعتماد جهان نیز باید به لبنان بازگردد واکنش اتحادیه اروپا به معاهده ایران و روسیه : پیام ما واضح و روشن است قالیباف در اتیوپی : اهل سنت نه تنها برادران ما بلکه جان ما هستند/ در ایران مذاهب مختلفی وجود دارند اعتراض زائران ایرانی در عربستان به محدودیت زیارت مزار پیامبر (ص) سخنگوی وزارت خارجه : انتظار داریم روسیه نقش پررنگ‌تری برای وادار کردن اسرائیل به تعهداتش ایفا کند