۰۴ بهمن ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۳۱۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳-۱۱-۱۴۰۳
کد ۱۰۳۱۷۹۱
انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳-۱۱-۱۴۰۳

«راکت لب» برای پرتاب وسایل نقلیه مافوق صوت ارتش آمریکا انتخاب شد

«راکت لب» برای پرتاب وسایل نقلیه مافوق صوت ارتش آمریکا انتخاب شد
شرکت «راکت لب»(Rocket Lab) اعلام کرده بخشی از گروهی به سرپرستی «کریتوس»(Kratos) پیمان‌کار دفاعی برای دومین پروژه آزمایشی «MACH-TB» موسوم به «MACH-TB 2.0» خواهد بود که وظیفه دارد ظرفیت پروازهای آزمایشی مافوق صوت را افزایش دهد.

در حالی که وزارت دفاع آمریکا به سرمایه‌گذاری در فناوری مافوق صوت ادامه می‌دهد، شرکت «راکت لب» انتخاب شده است تا وسایل نقلیه مافوق صوت بیشتری را به صورت آزمایشی برای ارتش این کشور پرتاب کند.

به گزارش ایسنا، شرکت «راکت لب»(Rocket Lab) اعلام کرده بخشی از گروهی به سرپرستی «کریتوس»(Kratos) پیمان‌کار دفاعی برای دومین پروژه آزمایشی «MACH-TB» موسوم به «MACH-TB 2.0» خواهد بود که وظیفه دارد ظرفیت پروازهای آزمایشی مافوق صوت را افزایش دهد.

به نقل از اسپیس، «الکترون آزمایشی شتاب‌دهنده زیرمداری»(HASTE) راکت لب، یک نوع از موشک «الکترون»(Electron) این شرکت است که برای پرتاب وسایل نقلیه آزمایشی مافوق صوت در پروازهای زیرمداری طراحی شده است. در ۲۴ نوامبر سال گذشته، راکت لب از HASTE برای تکمیل یک ماموریت زیرمداری از «فرودگاه فضایی منطقه‌ای مید آتلانتیک»(MARS) در جزیره والوپس ایالت ویرجینیا استفاده کرد و فناوری مافوق صوت را برای وزارت دفاع آمریکا تحت آزمایش قرار داد. با این قرارداد جدید، به نظر می‌رسد که این شرکت در آینده پرتاب‌های بیشتری خواهد داشت.

«برایان راجرز»(Brian Rogers) معاون بخش خدمات پرتاب جهانی راکت لب، گفت: ما از این که بخشی از گروه تحت سرپرستی کریتوس برای تکرار بعدی برنامه MACH-TB باشیم، بسیار هیجان‌زده هستیم و آماده‌ایم تا به کمک فناوری مافوق صوت و پرتابگر HASTE خود، با سرعت بیشتری به وزارت دفاع آمریکا خدمت کنیم.

بر اساس گزارش‌ها، پس از ۲۵ پرواز آزمایشی تحت برنامه پیشین اکنون برنامه جدید MACH-TB 2.0 با هدف افزایش قابلیت‌های پنتاگون برای پرتاب و آزمایش وسایل نقلیه مافوق صوت در نظر گرفته شده است. قرارداد پنج‌ساله MACH-TB 2.0 به ارزش ۱.۴۵ میلیارد دلار توسط دفتر معاونت تحقیقات و مهندسی وزارت دفاع آمریکا و مرکز مدیریت منابع آزمایشی ایجاد شد که به ارتش آمریکا مشاوره می‌دهد.

 بر اساس بیانیه وزارت دفاع آمریکا، مرکز مدیریت منابع آزمایشی اطمینان حاصل خواهد کرد که همه زیرساخت‌های لازم برای آزمایش سخت‌افزار جدید وجود دارد.

راکت لب با برنامه MACH-TB 2.0 و با کمک به پرتاب‌های آغازشده از امسال، کار خود را در زمینه فناوری مافوق صوت ادامه خواهد داد.

برچسب ها: راکت لب ، مافوق صوت
ارسال به دوستان
سید احمد خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران رئال‌ مادرید پُردرآمدترین باشگاه جهان شد معرفی سریال‌های مطرح سال ۲۰۲۵: مخاطبان منتظر چه مجموعه‌هایی هستند؟ پیام پاپ به اجلاس داووس: جهان مراقب هوش مصنوعی باشد معاون دفتر رئیس جمهور: پزشکیان دست به کار شده است تا بسازد حماس جزئیات جدیدی از توافق آتش‌بس را فاش کرد نماینده کارگران در شورای‌عالی کار: کارفرمای بزرگ نباید تصمیم نهایی درباره مزد کارگران را بگیرد از خانه فاخره صبا تا صحنه صدای ایران؛ روایت دیوار از یک میراث ماندگار بازدید رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از شرکت صبا فولاد خلیج فارس واکنش کرملین به هشدار ترامپ: اقدامات غیردوستانه علیه مسکو پیامدهایی در پی خواهد داشت زیبایی از کرم تا پروانه: پروانه دم‌چلچله‌ای خیره‌کننده (عکس)  عزم جدی ایران برای پیشرفت روابط با افغانستان؛ عراقچی به کابل سفر می‌کند نوکیا 8800 Arte Carbon Givori: اوج تجمل در دستان شما (عکس) پرواز در ارتفاع پایین: F-15E استرایک ایگل (عکس) پروژه ۱۲۹ رنو؛ طرحی از ماریو بلینی که به رنو ۲۵ بدل شد (+عکس)