۲۳ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
کد خبر ۱۰۴۹۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۸-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۴۹۴۰۸
انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۸-۰۱-۱۴۰۴

این روال صبحگاهی زندگی شما را متحول می کند

این روال صبحگاهی زندگی شما را متحول می کند
عادات و فعالیت هایی که روزمان را با آنها شروع می کنیم، همان روال یا روتین صبحگاهی، به نحوی انگیزه و بهره وری مان را در طول روز تعیین می کند. هال الرود در کتابش با عنوان: "معجزه صبحگاهی : راز نه چندان برملاشده ای که تغییر زندگی شما را تضمین می کند" یک روال صبحگاهی خاص را پیشنهاد می کند.
سواد زندگی؛ توسعه توانمندی‌های فردی؛ مریم طرزی – بسیاری از مردم می خواهند بهره وری و انگیزه خود را افزایش دهند. آنها می خواهند پروژه های مختلفی را انجام دهند و روی پیشرفت شخصی خود کار کنند. با این حال، در عین حال، آنها احساس می کنند که برای این کار وقت یا انرژی ندارند. اگر به شما بگویم که کلید موفقیت در روال صبحگاهی شان نهفته است، باورتان می شود؟

صبحست ساقیا قدحی پُر شراب کن 

روتین یا روال صبحگاهی  همان چیزی است که هال الرود در کتاب خود با عنوان معجزه صبحگاه : راز نه چندان آشکارِ تضمین شده ای برای تغییر زندگی شما (قبل از ساعت 8 صبح)، پیشنهاد می کند.

اکثر مردم صبح با عجله کمی خسته و در حالت “خلبان خودکار” از خواب بیدار می شوند و روز خود را شروع می کنند، بدون اینکه به طور خاص از کاری که انجام می دهند آگاه باشند. غلبه بر خستگی و بی انگیزگی برای انجام تعهدات صبحگاهی به حق که از نظرشان کار دشواری است.

خلاصه اینکه، صبح‌های ما گاهی اوقات بیش از حد سخت است و ما کاملاً بی‌نظم هستیم. با این حال، نویسنده کتاب معجزه صبحگاه، هال الرود، روشی جالب و معتبر را معرفی می کند که تجربه اش نه تنها خالی از لطف نیست که به ادعای بسیاری از خوانندگان کتاب تحولی عظیم را در زندگی ایجاد می کند!

بنا بر روش الرود باید یک ساعت زودتر از خواب بیدار شویم و آن 60 دقیقه را  مشخصاً به رشد شخصی خود اختصاص دهیم تا تغییری عمیق را تجربه کنیم.

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*چگونه مسئولیت عاطفی را در روابط‌ مان به جا آوریم؟

*مقایسه‌های اجتماعی چرا و چگونه به سلامت روان آسیب می زنند؟

*از پرخوری تا کم خوری: هفت حقیقت جالب درباره اختلالات غذایی

*از سندرم ایمپاستر یا خودویرانگری چه می دانیم؟

*چگونه به کسی که خودآزاری می‌کند کمک کنیم؟

*5 استراتژی برای تقویت تفکر انتقادی

* استراتژی هایی برای ایجاد تغییرات پایدار در سبک زندگی

 

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی