۲۴ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷
کد خبر ۱۰۴۹۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۸-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۴۹۴۲۰
انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۸-۰۱-۱۴۰۴

این غارها می‌توانند چگونگی ادامه حیات در محیط‌های فرازمینی را توضیح دهند

این غارها می‌توانند چگونگی ادامه حیات در محیط‌های فرازمینی را توضیح دهند
سنگ‌های فلورسنت در پارک ملی غار باد می‌توانند نشان دهند زندگی چگونه در یکی از ماه‌های مشتری جریان دارد. غار باد در ایالت داکوتای جنوبی، باوجود اتاق‌های فلورسنت خود، به دانشمندان راهی برای نظریه‌پردازی در مورد چگونگی امکان وجود زندگی در یکی از ماه‌های مشتری داده است.

در یک آزمایش که توسط ناسا تأمین مالی شده است، دانشمندان با استفاده از نور فرابنفش (UV) به سنگ‌ها در داخل غار باد تابیدند و دریافتند که مواد شیمیایی فسیل‌شده درون سنگ‌ها در رنگ‌های درخشان صورتی، آبی و سبز می‌درخشند.

به گزارش همشهری آنلاین، هدف از این تحقیق، استفاده از ویژگی‌های فلورسنت برای درک چگونگی تشکیل غارها و چگونگی پشتیبانی از زندگی در محیط‌های افراطی است، اما داده‌ها همچنین ممکن است نشان دهند چگونه زندگی می‌تواند در اعماق زیرزمینی در دنیاهایی مانند ماه یخ‌زده مشتری، اروپا، دوام بیاورد. تیم تحقیقاتی توضیح داد که شیمی داخل غار احتمالاً مشابه مکان‌هایی مانند اروپا ست.

این غارها می‌توانند چگونگی ادامه حیات در محیط‌های فرازمینی را توضیح دهند

چگونگی پشتیبانی از زندگی

به‌طورکلی مبنای این پروژه این است که بهتر بفهمیم چه شیمیایی در زیر زمین در حال انجام است که به ما درک بهتری از چگونگی پشتیبانی از زندگی می‌دهد.

تحقیقات در شرایط سرد و تاریک

به گزارش سایت goodnewsnetwork درحالی‌که پروفسور جاشوا سبری، استاد زیست‌شناسی نجومی از دانشگاه شمال ایوا و تیمش برای کاوش در مواد معدنی و موجودات زنده در شرایط سرد و تاریک به عمق صدها فوت زیر زمین می‌رفتند، از چراغ‌های سیاه برای بررسی مواد معدنی در سنگ‌ها در مناطق جدید غار باد استفاده کردند.

سبری می‌گوید در زیر نور سیاه، بعضی نواحی غار به چیزی شگفت‌انگیز تبدیل می‌شدند، چرا که بخش‌هایی از سنگ‌های اطراف در رنگ‌های مختلف می‌درخشیدند. این رنگ‌ها با غلظت‌ها و انواع مختلف ترکیبات آلی یا غیرآلی مرتبط بودند.

مجموعه‌داده‌ها و ادامه تحقیقات

تیم تحقیقاتی طیف‌های فلورسنت را که به گفته آنها مشابه اثر انگشت ترکیب شیمیایی هستند، از سطوح مختلف با استفاده از اسپکترومتر پرتابل جمع‌آوری کردند. این بدان معنا بود که آنها می‌توانستند اطلاعات را با خود برده و درعین‌حال غار را دست‌نخورده حفظ کنند.

یکی از اعضای تیم، آنا ون در وید، از داده‌های جمع‌آوری‌شده در طول این تحقیقات برای ساخت فهرستی عمومی از طیف‌ها استفاده می‌کند که به کمک آن می‌تواند لایه اطلاعات اضافی به نقشه سنتی غار اضافه و تصویری کامل‌تر از تاریخچه و تشکیل آن ایجاد کند.

این غارها می‌توانند چگونگی ادامه حیات در محیط‌های فرازمینی را توضیح دهند

غار باد و دیگر مکان‌های تحقیقاتی

غار باد تنها یکی از مقاصد آنها بود. در غارهای دیگر در سراسر ایالات متحده، آنها نقشه‌های سنگ‌ها، راهروها، جریان‌ها و موجوداتی را که پیدا کرده بودند تهیه کردند. در غار اسرارآمیز در مینه‌سوتا، آنها مجبور بودند باتری‌های اسپکترومتر را در کیسه‌های دست گرم‌کن دفن کنند تا از مرگ باتری‌ها جلوگیری کنند.

در مکان‌های دیگر، تیم مجبور شد از فضاهای باریکی که کمتر از یک فوت عرض داشت عبور کند، گاهی اوقات حتی یک کفش را در این مسیر از دست می‌دادند. اما تلاش‌ آنها اطلاعات زیادی را به دست آورده است.

در غار باد، تیم دریافت که آب‌های غنی از منگنز غار را کنده و کلسیت‌های راه‌راه زبرا را در داخل آن تولید کرده‌اند که زیر نور سیاه به رنگ صورتی می‌درخشیدند. این کلسیت‌ها زیر زمین رشد می‌کردند و توسط آب غنی از منگنز تغذیه می‌شدند.

تحقیقات بیشتر در زمینه شیمی معدنی و زندگی در فضا

سبری معتقد است وقتی سنگ‌ها شکسته شدند، ازآنجاکه کلسیت ضعیف‌تر از سنگ‌آهک است و همچنین جزء تشکیل‌دهنده غار است، کلسیت در گسترش غار نیز نقش داشته است.

او اکنون قصد دارد بررسی کند چگونه آب‌های غنی از مواد معدنی مشابه می‌توانند از زندگی در دورترین نقاط منظومه شمسی پشتیبانی کنند. دانشمندان پیش‌تر پیش‌بینی کرده‌اند مکان‌های احتمالی برای جست‌وجو به دنبال نشانه‌هایی از زندگی در دیگر جهان‌ها زیر زمین خواهند بود، زیرا در آنجا میکروب‌ها از باد خورشیدی و دیگر اثرات مضر زندگی در محیط‌هایی با جو کم محافظت می‌شوند.

برچسب ها: غار ، فرازمینی
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
کشف ۱.۵ میلیون شیء فضایی ناشناخته توسط یک دانش‌آموز دبیرستانی چگونه عظمت آمریکا را از بین ببریم؟ 13 سال قبل سعید جلیلی درباره مذاکرات هسته‌ای چه می‌گفت / بسته پیشنهادی چه بود؟ شلیک ۲ موشک از یمن/ فرودگاه بن گوریون تعطیل شد پیش‌بینی گرد و خاک برای خوزستان فلاحت پیشه: به نظر می‌رسد سیاست مذاکراتی اعتمادسازی در برابر رفع تحریم‌ها باشد بیانیه نماوا درباره مشکلات سریال ازازیل و پاسخ به کارگردان نبرد غول‌های موبایل: شیائومی 15 اولترا در مقابل اوپو فایند X8 پرو و آیفون 16 پرو؛ کدام یک دوربین بهتری دارد؟ (نمونه عکس) معماری نو در قلب زرگری شیراز: جزئیات یک پروژه جذاب (عکس) وزارت بهداشت: ۱۵ درصد ایرانی‌‌ها مسواک نمی‌زنند وزیر دفاع آمریکا: اگر مذاکرات با ایران شکست بخورد وزارت‌خانه من راه‌هایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای دارد دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی مهدی سنایی: مذاکره‌کنندگان هسته‌ای نماینده کل نظام هستند از خلبانی بدون پرواز! تا مأمور خرید هواپیما؛ شیرودی در تونس چه می‌کند؟ گرامیداشت محمد سریر در نخستین کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران