۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۳۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۸-۰۴-۱۳۸۹
کد ۱۲۳۲۲۲
انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۸-۰۴-۱۳۸۹

«حفاظت از انبارها و کالاها» هدف از نصب دوربین در مدارس اعلام شد

با نصب دوربین مداربسته در مدارس ایران، 13 هزار و 364 مدرسه و دومیلیون و 422 هزار و 905 دانش‌آموز تنها در استان تهران زیر کنترل این دوربین‌ها قرارخواهند گرفت.
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ضمن اعلام موافقت خود با نصب دوربین در مدارس، هدف از نصب دوربین‌های مداربسته در مدارس شهر تهران «بیش‌تر جهت حفاظت از انبارها و کالاها» عنوان کرد.

  زکریا یازرلو به ایسنا گفت خوشبختانه انبوهی از مدارس شهر تهران مجهز به دوربین است و نصب این دوربین‌ها، برای كاركرد اداری و مدیریتی در محیط‌های آموزشی و مدارس است و جنبه ایمنی دارد.

نصب دوربین‌های مداربسته از سال گذشته در برخی از مدارس شهر تهران و بیش‌تر در مدارس دخترانه آغاز شد. دلیل آن، کنترل دانش‌آموزان و نظارت بر آنان اعلام شد.

در همین حال، دبیر شورای عالی آموزش و پرورش می‌گوید «امکان قانونی» این اقدام از 26 خرداد ماه 88 فراهم شده است.

به گفته مهدی نوید ادهم، مسئولان مدارس حق نصب دوربین‌های مداربسته در کلاس درس را ندارند.

این مقام آموزش و پرورش، بخشنامه صادره این سازمان در این رابطه را لازم‌الاجرا دانست. در این بخشنامه آمده که مدیران مدارس می‌توانند دوربین‌های مداربسته را تنها از منظر حفاظت از اموال و مکان‌های حساس و خطرناک مدارس نصب کنند.

پیش از این، وزیر آموزش و پرورش در این رابطه گفته بود که نمی‌توان حفاظت و ایمنی مدارس را فقط به سرایدار مدرسه واگذار کرد چرا که لازم است از این تکنولوژی استفاده شود.

با نصب دوربین مداربسته در مدارس ایران، 13 هزار و 364 مدرسه و دومیلیون و 422 هزار و 905 دانش‌آموز تنها در استان تهران زیر کنترل این دوربین‌ها قرارخواهند گرفت.

در حالی که برخی مسئولان آموزش و پرورش از نکات مثبت این فناوری می‌گویند، عده‌ای نیز نگران آن هستند.

پیش از این مهری سویزی، مدیر کل دفتر امور بانوان وزارت آموزش و پرورش گفته بود که اگر قرار باشد طرح شاداب‌سازی را در مدارس دخترانه پیاده کنیم، نباید ناظر مجازی در محیط مدرسه وجود داشته باشد. چه تضمینی وجود دارد که فیلم ضبط شده این دوربین‌ها به سرقت نرود و یا در اختیار سایرین قرار نگیرد.

معاون آموزش و نوآوری این وزارت‌خانه هم نصب این دوربین‌ها را «کاری اشتباه» دانسته بود. به گفته عباس رهی، قرار نیست در مدارس کار پلیسی صورت گیرد، و اگر در کشورهای اروپایی و آمریکایی دوربین مداربسته نصب می‌شود، به این علت است که دانش‌آموزان به سلاح مجهزند و امکان قتل وجود دارد در حالی‌که دانش‌آموزان ایرانی دین‌محور و اخلاق‌مدار و مسلمان هستند.

یک مقام دیگر آموزش و پرورش تاکید کرد که نصب این دوربین‌ها از نظر علمی و تربیتی «تائید» نمی‌شود. به گفته عزت‌الله فولادی، سرپرست دفتر مشاوره و امور تربیتی این وزارت‌خانه،نصب دوربین‌ها «ما را به سمت کنترل بیرونی می‌برد، درحالی‌که می‌خواهیم دانش‌آموز را به سمت ارزش‌های درونی راهنمایی کنیم.»

اما محمد بنیادی که معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر تهران است با نصب دوربین‌ها موافق است و می‌گوید که معاونان و مدیر مدرسه از طریق این تکنولوژی می‌توانند شوفاژهای مدرسه و سالم بودن آن را کنترل کنند و یا بر رفتار دانش‌آموزان نظارت داشته باشند. ثبت حرکات دانش آموزان موجب آرامش رفتاری آنان شده و امکان خطای دانش‌آموزان را نیز به صفر می‌رساند.
ارسال به دوستان
مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو