۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۴۳۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۲-۰۸-۱۳۸۹
کد ۱۴۳۵۶۳
انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۲-۰۸-۱۳۸۹

يك تست ساده براي پيش‌بيني‌ بيماري قلبي

با اين پيش‌بيني‌ سريع مي‌توان بسياري از بيماران را در مراحل اوليه بيماري شناسايي كرد و با درمان به موقع از حمله قلبي در آن‌ها پيشگيري نمود.

پزشكان از اين پس مي‌توانند سال‌ها پيش از بروز علائم بيماري قلبي، تنها با كمك يك تست ادرار ساده احتمال بروز اين بيماري را در افراد پيش‌بيني‌ كنند.

به گزارش ايسنا، متخصصان علوم پزشكي دانشگاه گلاسگو با استفاده از نمونه‌هاي ادرار، ميزان پروتئيني را اندازه‌گيري كردند كه مي‌تواند مشكلات قلبي را نشان دهد و ديگر نيازي به استفاده از سوزن و تست خون نخواهد بود.

به گزارش روزنامه‌ ديلي ميل چاپ انگليس، پزشكان مي‌گويند: با كمك تست جديد امكان تشخيص زودهنگام آسيب‌هاي وارد شده به سرخرگ‌ها كه اغلب منجر به سكته قلبي، نارسايي قلبي و ساير مشكلات عروق كرونري مي‌شوند، فراهم خواهد شد و جان صدها نفر از مرگ نجات خواهد يافت. همچنين با اين پيش‌بيني‌ سريع مي‌توان بسياري از بيماران را در مراحل اوليه بيماري شناسايي كرد و با درمان به موقع از حمله قلبي در آن‌ها پيشگيري نمود.

طبق مقاله منتشر شده در مجله «فشار خون» اين آزمايش ظرف كمتر از دو سال آينده در دسترس پزشكان و درمانگرها قرار خواهد گرفت.

اين يافته حاصل همكاري گروهي از متخصصان انگليسي، آمريكايي، استراليايي، آلماني و دانماركي است.
برچسب ها: بیماری قلبی
ارسال به دوستان
داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟