۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۰
کد ۱۶۵۲۴۵
انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۰

سال 2010: مرگ 23 هزار و 249 هموطن در جاده های ایران

به گزارش سازمان پزشكي قانوني ايران در سال ‌٢٠١٠ گفت: بر اساس اين گزارش ميزان مرگ و مير ناشي از تصادفات جاده‌اي در ايران ‌٢٣ هزار و ‌٢٤٩ نفر بوده است.

ایسنا: نماينده سازمان جهاني بهداشت در ايران گفت: تصادفات جاده‌اي به عامل اصلي مرگ جوانان ‌١٥ تا ‌٢٩ ساله جهان تبديل شده است و تقريبا يك ميليون و ‌٣٠٠ هزار نفر هر سال در جاده‌هاي سراسر دنيا جان خود را از دست مي‌دهند.

دكتر آمبروجيو ماننپي در مراسم حوادث ترافيكي و ايمني جاده‌اي افزود: تصادفات جاده‌اي نهمين عامل مرگ در سطح جهان است و علاوه بر آن سالانه ‌٢٠ تا ‌٥٠ ميليون نفر در جاده ها با سوانح منجر به جرح مواجه مي‌شوند. در بسياري از كشورها مراقبت اورژانس و خدمات حمايتي ديگر براي قربانيان جاده‌اي ناكافي است. اين صدمات قابل پيشگيري، در حال حاضر بار سنگيني بر خدمات بهداشتي و درماني كشورها تحميل مي‌كنند.

ماننپي در ادامه با اشاره به گزارش سازمان پزشكي قانوني ايران در سال ‌٢٠١٠ گفت: بر اساس اين گزارش ميزان مرگ و مير ناشي از تصادفات جاده‌اي در ايران ‌٢٣ هزار و ‌٢٤٩ نفر بوده است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار كرد: در روز ‌٢١ ارديبهشت ماه بسياري از كشورها در سراسر دنيا اولين دهه جهاني ايمني جاده‌اي را آغاز مي‌كنند. هدف از اين دوره ‌١٠ ساله، جلوگيري از مرگ و مير و جراحات جاده‌اي است كه پيش‌بيني مي‌شود تا سال ‌١٣٩٩ سالانه جان ‌٩/١ ميليون نفر را خواهد گرفت.

وي افزود: اين طرح جهاني به تشريح اقدامات لازم براي بهبود ايمني جاده‌ها و وسايل نقليه، بهبود خدمات اورژانس و به طور كلي ايجاد مديريت ايمني جاده‌اي مي‌پردازد. همچنين فراخواني براي تدوين و افزايش قوانين و ضمانت اجرايي آن براي استفاده از كلاه ايمني، كمربند ايمني، صندلي ايمني كودك، اجتناب از سرعت و مصرف نوشيدني الكلي هنگام رانندگي است. امروزه تنها ‌١٥ درصد از كشورها داراي قوانيني هستند كه شامل همه موارد ذكر شده باشد.

نماينده سازمان جهاني بهداشت در ايران اضافه كرد: پياده‌ها، دوچرخه‌سواران و موتورسواران در مجموع بيش از نيمي از كشته شدگان در جاده‌هاي دنيا را تشكيل مي‌دهند بنابراين بسياري از پيشرفت‌هاي چند دهه گذشته براي حفاظت از سرنشينان خودروها بوده است. اين منابع جهاني اقداماتي را پيشنهاد مي‌كند كه به حمايت از اين قشر آسيب‌پذير مي‌پردازد كه ساختن راه‌هاي مخصوص دوچرخه و پياده و خطوط جداگانه موتورسيكلت از جمله اين اقدامات است.

وي تاكيد كرد: در صورت اجراي موفق اين فعاليت‌ها در سطح جهاني مي توان پنج ميليون زندگي را نجات داد و از ‌٥٠ ميليون مورد جراحات جدي جلوگيري كرد كه در طول اين دهه منجر به پس انداز شدن پنج هزار ميليارد دلار مي‌شود.
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی