۱۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۹۰۱۹۵
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۹-۰۸-۱۳۹۰
کد ۱۹۰۱۹۵
انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۹-۰۸-۱۳۹۰

نا امیدی سیاستمداران آمریکایی از حمله به ایران:‌ طرح سه مرحله ای تحریم ، خرابکاری و حمایت از اپوزیسیون

نامزد جمهوری خواهان در اظهاراتی مداخله جویانه گفت: ما بايد كانال هايي پيدا كنيم و از طريق آنها با ارسال پول و ديگر كمك ها به اتحاديه هاي كارگري و... تلاش كنيم تا اعتراضات و اعتصابات عمومي در اين كشور ايجاد شود .
يكي از نامزدهاي جمهوريخواه انتخابات سال آينده رياست جمهوري آمريكا در سخناني ضمن مطرح كردن طرح سه مرحله اي خود براي مقابله با ايران در اظهاراتی مداخله جویانه گفت كه بايد از شكل گيري اعتصابات عمومي در اين كشور حمايت كرد.

به گزارش عصر ايران ريك سنتروم يكي از 8 نامزد جمهوريخواه براي رقابت در كسب عنوان نامزدي حزب براي انتخابات رياست جمهوري سال 2012 آمريكا روز جمعه در سخناني در ايالت آيوا استراتژي خود براي مقابله با ايران را تشريح كرد.

از نظر اين نامزد جمهوريخواه تشديد فشارهاي تحريمي عليه ايران و نيز سازمان دادن به عمليات هاي نظامي خرابكارانه و مخفي عليه تاسيسات هسته اي و نظامي ايران دو بخش استراتژي وي در مواجهه با ايران است و بخش سوم استراتژي وي را تعامل و حمايت جدي از اپوزيسيون ايران براي تغيير رژيم تشكيل مي دهد.

طرح سه مرحله ای "تحریم" ، "خرابکاری"‌ و "حمایت از اپوزیسیون" در حالی مطرح می شود که سیاستمداران آمریکایی تا پیش از این از حمله نظامی به ایران سخن می گفتند ولی اکنون دریافته اند که امکان تهاجم همه جانبه نظامی وجود ندارد و باید به دنبال راهکارهای دیگر باشند ؛ راهکارهایی که البته در سه دهه گذشته همواره آزموده شده و هیچگاه نتیجه مطلوب آمریکایی ها را به دنبال نداشته اند.

اين نامزد جمهوريخواه در تشريح اين بخش از استراتژي خود گفت :‌"‌ بايد از گروه هاي دموكراسي خواه در ايران حمايت كرد ... ما بايد كانال هايي پيدا كنيم و از طريق آنها با ارسال پول و ديگر كمك ها به اتحاديه هاي كارگري و... تلاش كنيم تا  اعتراضات و اعتصابات عمومي در اين كشور ايجاد شود . چون ما بايد از شر حكومت ايران خلاصی يابيم."

گفتني است نامزدهاي جمهوريخواه آمريكا در اين مرحله از مناظرات انتخاباتي كه دورن حزبي بوده و براي اثبات كارآمدي فردي آنها براي كسب عنوان نامزد حزبي است عموما موضع گيري هاي قاطع و افراطي بروز مي دهند اما به موازات نزديك شدن به موسم انتخابات و شكل گيري رقابت دو حزبي ، زبان نامزدها نرم تر شده و به رويكردهاي واقع بينانه تر نزديك مي شود.

جمهوريخواهان در مناظرات هفته هاي گذشته خود از سياست خارجي دولت اوباما در قبال ايران به عنوان يك نقطه سياه و شكست براي رييس جمهوري دموكرات اين كشور ياد كرده اند.

از نظر آنها سياست دو گانه تشديد فشارها همزمان با آمادگي براي تعامل با ايران ، جواب نداده و اوباما سه سال طلايي را براي برخورد با برنامه هسته اي ايران از دست داده است.


ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
2169
1225
قابل توجه کسانی که میگن توهم توطئه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
این جماعتی که میگی خودشون متوهمند ماشاله زیادم هستم منفی ها رو نگاه
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
177
122
يعني كسي نبود كه به اين جناب، طرفدارها و مستمعينش يادآوري كند كه اين (به اصطلاح) استراتژي سه مرحله اي، همزمان و از بدو پيروزي انقلاب توسط اتحاد شوم دولت فاشيست آمريكا، اذنابش و قاطبه ي استكبار جهاني غرب و شرق، ساري و جاري بوده و هست ؟.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
35
327
با اختلاس گران و مديران نالايق و منافق بجنگيد و هيچگونه نگراني از آمريكا و هر دشمن خارجي ديگر نداشته باشيد و گرنه مي بايست منتظر رويداد هاي اسف باري باشيم