۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد ۲۰۴۶۸۹

این غذاها دشمن آلزایمر هستند!

رنگ زرد، زردچوبه به دلیل وجود ماده ای به نام کورکومین است و زردچوبه یا رنگ دانه زرد موجود در ادویه کاری پروتئینی به نام بتا آمیلیوئیو را در مغز تجزیه کرده و از رسوب این پروتئین جلوگیری می کند.

علیرضا ابراهیمی نیا، کارشناس ارشد تغذیه و درمان عنوان کرد: بیماری آلزایمر بیماری افراد پیر شناخته می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علیرضا ابراهیمی نیا، کارشناس ارشد تغذیه و درمان عنوان کرد: بیماری آلزایمر بیماری افراد پیر شناخته می شود.

وی ادامه داد: در ایجا شما را با 6 غذای دشمن آلزایمر آشنا می کنیم.

*مصرف ماهی خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد

ابراهیمی نیا تصریح کرد: مصرف ماهی مثل قزل آلا و ساردین به علت داشتن اسید چرب امگا 3، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

**مصرف سیب قرمز در پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر است

ابراهیمی نیا تشریح کرد: عامل اصلی ایجاد آلزایمر رادیکال های آزاد اکسید کننده هستند که با افزایش سن بیشتر تولید می شود.

وی ادامه داد: در سیب ماده آنتی اکسیدانی به نام کورسیتن وجود دارد که بیشترین مقدار آن در پوست این میوه نهفته است.

ابراهیمی نیا اظهار کرد: سیب قرمز در مقایسه با سیب زرد و سبز آنتی اکسیدانی بیشتری دارد و برای پیشگیری از آلزایمر باید حداقل روزی یک سیب را مصرف کنید.

**زردچوبه در درمان و پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر است

این کارشناس ارشد تغذیه در ادامه گفت: زردچوبه در درمان و پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر است.

وی با بیان این مطلب افزود: رنگ زرد، زردچوبه به دلیل وجود ماده ای به نام کورکومین است و زردچوبه یا رنگ دانه زرد موجود در ادویه کاری پروتئینی به نام بتا آمیلیوئیو را در مغز تجزیه کرده و از رسوب این پروتئین جلوگیری می کند.

ابراهیمی نیا تصریح کرد: چراکه این پروتئین سبب تخریب بافت مغزی می شود و تحقیقات نشان داده است زردچوبه بیش از هر داروی دیگری در پیشگیری از تشکیل توده پروتئین مؤثر است.

**مصرف گردو از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کند

ابراهیمی نیا اظهار کرد: گردو را به نام غذای مغزی می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به خاطر وجود امگا 3 فراوان آن است.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: آنتی اکسیدان گردو در بین آجیل ها از همه بیشتر است که سبب پیشگیری از آلزایمر می شود.

**مصرف بادام ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد

ابراهیمی نیا در ادامه گفت: بادام هم آنتی اکسیدان دارد هم در پوستش ویتامین E وجود دارد که این ویتامین یکی از انواع آنتی اکسیدان هاست که سبب پیشگیری از آلزایمر می شود.

**روغن زیتون از فراموشی و آلزایمر در افراد جلوگیری می کند

ابراهیمی نیا خاطرنشان کرد: روغن زیتون در فراموشی و آلزایمر در افراد جلوگیری می کند ولی مکانیسم عمل آن ناشناخته است و اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در روغن زیتون می تواند باعث حفظ ساختار غشای سلول های مغزی شوند.


ارسال به دوستان
2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان : به آمریکایی‌ها گرا ندهید، ناترازی‌ انرژی در دولت رئیسی هم وجود داشت/ حکومت بعثی سوریه سقوط کرد چون مردم را به عنوان پشتیبان نداشت استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود