۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۰۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۹-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۰۸۲۳۹
انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۹-۰۱-۱۳۹۱

پایان ماموریت ماهواره نوید

مدیر مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت در ارتباط با آخرین وضعیت ماهواره نوید علم و صنعت گفت: 12 فروردین ماه پایان ماموریت 60 روزه ماهواره نوید بود و ارتباط گیری با این ماهواره هر روز سخت‌تر می‌شود.
مدیر مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت در ارتباط با آخرین وضعیت ماهواره نوید علم و صنعت گفت: 12 فروردین ماه پایان ماموریت 60 روزه ماهواره نوید بود و ارتباط گیری با این ماهواره هر روز سخت‌تر می‌شود.

به گزارش مهر، با توجه به اینکه مدت زمان ماموریت ماهواره نوید 60 روزه بوده با اعلام مسئولان، 14 فروردین‌ماه جاری پایان ماموریت این ماهواره اعلام شده بود.

حسین بلندی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ماموریت ماهواره نوید علم و صنعت بر مدار زمین به اتمام رسیده یا ادامه دارد، اظهار داشت: ماهواره نوید هنوز در مدار قرار دارد اما ارتباط گیری بسیار سخت شده است زیرا از محلی که بوده فاصله گرفته و ما عملاً ماهواره نوید را یک ماهواره غیرفعال می دانیم.

وی ادامه داد: 12 فروردین پایان ماموریت 60 روزه ماهواره نوید بود و پس از گذشت این مدت، ارتباط گیری با این ماهواره سخت تر می شود.


تصویر ماهواره نوید بر فراز خزر

وی گفت: از قبل مشخص بود که این ماهواره حداکثر ظرف 60 روز باید در مدار فعال باشد و تمام مواردی که برای این ماهواره طراحی شده بود بسیار بیشتر از آنچه که فکرش را می کردیم، طی ماموریت جواب داده است. به گفته این مقام مسئول دانشگاه علم و صنعت، تمام ماموریت‌های ماهواره نوید محقق شده و این ماهواره تقریباً از چند هفته گذشته در اختیار سازمان فضایی قرار گرفته است.

بلندی تاکید کرد که این ماهواره صد در صد بومی و ایرانی تمام ماموریت‌های مورد نظر را به انجام رسانده است و به عبارتی تجهیزاتی که روی زمین طراحی و ساخته شد در مدار جواب داد و عملاً تمام تجهیزات دارای تاریخ فضایی است.

مدیر مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ارتباط تجربیات ماهواره نوید و ساخت و پرتاب ماهواره ظفر در آینده، گفت: با این شرایط که در آن قرار داریم بستر مناسب برای توسعه و داشتن سیستم‌های بسیار پیشرفته فراهم شده است و هم اکنون اطلاعات فضایی ما با پرتاب ماهواره نوید تکمیل شده که زمینه را برای ساخت نمونه کیفی و فضایی ماهواره ظفر را فراهم کرده است.





ارسال به دوستان