۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۷-۰۴-۱۳۹۱
کد ۲۲۲۰۶۷
انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۷-۰۴-۱۳۹۱

برنامه جدید ایران برای صادرات نفت به ‌اروپا/ بخش‌خصوصی وارد گود شد

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه علاوه بر این مذاکراتی با برخی از مشتریان قدیمی و جدید نفت ایران انجام گرفته است، گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیل محدودیت‌های بین المللی امتیازات و یا تخفیف‌های جزئی به برخی از خریداران نفت بدهیم.

همزمان با افزایش تحریم‌های نفتی علیه ایران، با توافق وزارت نفت و بانک مرکزی روزانه 400 تا 500 هزار بشکه نفت ایران توسط کنسرسیومی متشکل از صادرکنندگان بخش خصوصی به بازارهای جهانی به ویژه اروپا صادر خواهد شد.

به گزارش مهر، جنگ اقتصادی غرب علیه ایران به اوج خود رسیده است و روزانه با افزایش فشارهای تحریم‌های بین المللی، ایران برگ برند‌ های جدیدی برای مقابله با تحریم نفت رو می کند.
بر این اساس، پس از تغییر در آرایش ناوگان کشتی‌های نفتکش ایران، به زودی اولین محموله صادرات نفت خام کشور توسط بخش خصوصی به بازارهای جهانی تحویل داده می شود.
 
به عبارت دیگر، این روزها تحریم به فرصتی تبدیل شده است تا پای بخش خصوصی مطابق با سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی به تجارت نفت خام ایران هم باز شود.
 
حسن خسروجردی امروز در گفتگو با مهر از امضای قرارداد جدیدی بین بانک مرکزی، وزارت نفت و اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی برای صادرات نفت خام ایران خبر داد و گفت: برای اجرای این برنامه کنسرسیومی متشکل از صادرکنندگان خوشنام بخش خصوصی برای صدور نفت تشکیل شده است.
 
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه هفته جاری اولین قرارداد صادرات نفت ایران توسط بخش خصوصی امضا می شود، اظهار داشت: مطابق با توافق انجام گرفته قرار است 20 درصد از کل صادرات نفت ایران توسط این کنسرسیوم خصوصی انجام شود.
 
این فعال بخش خصوصی با یادآوری اینکه بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران در صورت موفقیت بخش خصوصی محدودیتی در فروش نفت توسط این کنسرسیوم وجود ندارد، تاکید کرد: در حال حاضر با بررسی بازار نفت تدابیر لازم برای صادرات نفت به بازارهای مختلف جهان دیده شده است.
 
برنامه جدید ایران برای صادرات نفت به اروپا
 
خسروجردی در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از بازارهای صادرات نفت توسط این کنسرسیوم بخش خصوصی پالایشگاه های اروپایی هستند، تاکید کرد: مذاکراتی با پالایشگرهای اروپایی انجام شده است و حتی توافق نهایی حاصل شده است.
 
وی با بیان اینکه به یک توافق نهایی با پالایشگرهای اروپایی دست یافته ایم، تبیین کرد: با توجه به شرایط تحریم امکان اعلام جزئیات توافق‌ها و ساز و کار صادرات نفت به برخی از پالایشگاه‌های اروپایی وجود ندارد.
 
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه علاوه بر این مذاکراتی با برخی از مشتریان قدیمی و جدید نفت ایران انجام گرفته است، گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیل محدودیت‌های بین المللی امتیازات و یا تخفیف‌های جزئی به برخی از خریداران نفت بدهیم.
 
این فعال بخش خصوصی همچنین در پاسخ به این سئوال مهر که برای دور زدن تحریم بیمه کشتی‌های نفتکش چه اقداماتی انجام شده است، اعلام کرد: با توافق با برخی از پالایشگرها این مشکل به طور کامل حل شده است.
 
خسروجردی با بیان اینکه فردا نشست مشترکی با مسئولان بانک مرکزی برگزاری خواهد شد، خاطرنشان کرد: قرار است در این نشست برای نحوه بازپرداخت منابع مالی حاصل از فروش نفت مذاکرات و در نهایت ساز و کار نهایی تدوین شود.
ارسال به دوستان
تمام موشک‌های جدید چین در سال ۲۰۲۵: از لانگ مارچ‌های ارتقایافته تا پرتابگرهای چندبارمصرف واژگون شدن خودرو پرادو در تنگابن (فیلم) گزارش آماری فلسطین : از ۱۵ میلیون فلسطینی، ۷.۶ میلیون در خارج زندگی می‌کنند؛ بیش از ۴۵ هزار نفر در غزه شهید شده اند و ۱۱ هزار نفر مفقودند دانه‌ای خواب‌آور و شادی‌آور/ این روغن برای رفع گرفتگی عضلات مفید است/ سفیدکننده گیاهی دندان‌ها کدام کشورها هرگز در طول تاریخ خود جنگ را تجربه نکرده‌اند؟ سخنگوی وزارت خارجه: وضعیت بد هوایی شرایط مردم غزه را سخت‌تر کرده است دستورالعمل جدید مصرف ویتامین D در سال ۲۰۲۵ جشنواره فیلم المرموم دبی؛ تجلی هوش مصنوعی در سینما تقی آزاد ارمکی : سیاست های خبری صداوسیما دوگانه است ، مخاطبان با رسانه ملی قهر کرده‌اند طرز تهیه پودر میوه خشک خانگی برای طعم‌دهی و رنگ‌دهی طبیعی غذا (فیلم) رویترز : نخست‌وزیر کانادا استعفا می کند روزنامه جمهوری اسلامی : به طالبان باج ندهیم؛ وقت پس گرفتن سفارت و اخراج مهاجران غیرقانونی است مردان به این ۷ دلیل سیب زمینی زیاد بخورند دختر بچه فلسطینی: یهودی‌ها به ما حمله کردند... شهدا قطعه‌قطعه بر روی زمین افتاده‌اند (فیلم) کدام آتشفشان ها خطرناک‌ترند: فعال یا خفته یا خاموش؟