۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۳۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۹-۰۹-۱۳۹۱
کد ۲۴۳۵۷۸
انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۹-۰۹-۱۳۹۱

هیچ ارگانی مسئولیت مبارزه با عسل‌های تقلبی را نمی‌پذیرد

عاملی در ادامه سخنان خود زنبور‌داری را یکی از اولویت‌ها و مزیت‌های استان اعلام کرد و گفت: اردبیل در صنایع و تولیدات کشاورزی پیشگام استان‌هاست و در تولید عسل نیز این استان شهره و جایگاه خاصی دارد که نباید این شهره بودن اردبیل با تولید عسل‌های تقلبی زیر سئوال برود.

فارس: معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل گفت: هیچ ارگانی در استان اردبیل مسئولیت مبارزه با عسل‌های تقلبی و عرضه آن در بازار را نمی‌پذیرد که این برای تولید کنندگان عسل نگران‌کننده است.

سید حامد عاملی صبح امروز در جلسه کار گروه توسعه کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل که در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: چندین سال است ما به دنبال متولی این امر هستیم اما در نهایت ارگانی بی‌ربط را معرفی می‌کنند که آن نهاد هم هیچ مسئولیتی در مقابله با ورود عسل‌های تقلبی ندارد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان این امر واجب را بی‌صاحب رها کرد، افزود: مسئولان مربوطه از جمله بهداشت محیط، علوم پزشکی، انجمن ملی عسل، دامپزشکی و... باید وارد عمل شده و متولی این امر را معرفی کنند در غیر این صورت عسل‌های تقلبی بازار را گرفته و جایی برای رقابت و تولید عسل‌های کیفی وجود نخواهد داشت.

عاملی در ادامه سخنان خود زنبور‌داری را یکی از اولویت‌ها و مزیت‌های استان اعلام کرد و گفت: اردبیل در صنایع و تولیدات کشاورزی پیشگام استان‌هاست و در تولید عسل نیز این استان شهره و جایگاه خاصی دارد که نباید این شهره بودن اردبیل با تولید عسل‌های تقلبی زیر سئوال برود.

وی ایجاد انجمن ملی زنبور‌داران به ریاست استان اردبیل را به فال نیک گرفت و ابراز داشت: حضور بخش خصوصی و تشکل‌های این بخش را در توسعه استان اردبیل غنیمت می‌شماریم و هر قدر بخش خصوصی به طور عملی و جدی وارد کار شود بهتر می‌توانیم نتیجه‌گیری کنیم.

معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل تصریح کرد: بخش خصوصی خود می‌تواند تولید را در قالب‌های مختلف ساماندهی کرده و به گسترش آن کمک کند.

عاملی اظهار داشت: در صورتی بخش تولید استان رونق می‌گیرد که به گسترش بخش خصوصی در استان اردبیل دامن زده شود چرا که معتقدیم هر قدر بیشتر کار شود هم‌فکری‌‌ها نیز بیشتر خواهد بود.

وی عدم جلوگیری از عرضه عسل تقلبی در جاده‌ها را مانعی بزرگ برای تولید کنندگان عسل اعلام کرد و گفت: متاسفانه محمل قانونی که بر اساس آن بتوانیم از این کار جلوگیری کنیم وجود ندارد و با خلاءهای موجود نمی‌توان کاری از پیش برد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در ادامه این جلسه رئیس انجمن ملی زنبور‌داران و تولیدکنندگان عسل ایران نیز اظهار داشت: سپردن این مسئولیت به استان اردبیل به عنوان پیشگام تولید عسل، برای ما غنیمتی بزرگ است که انتظار داریم در اردبیل نیز این فرصت مغتنم شمرده شود.

عبدالرضا بیگناه با یادآوری قدمت 100 ساله تولید عسل در اردبیل، تولید زهر عسل، ژله زنبور و گرده گل و زنبور را بسیار مهم اعلام کرد و افزود: گرده گل زنبور بیش از 200 دلار در دنیا قیمت دارد که اگر اندکی توجه به این بخش کنیم اردبیل می‌تواند به عنوان قطب تولید عسل ارز‌آوری مطلوبی داشته باشد.

این مسئول به اهداف 46 گانه انجمن زنبور‌داران و تولید کنندگان عسل ایران اشاره کرد و ابراز داشت: ما نیاز جدی به مقابله با تولید عسل‌های تقلبی داریم چرا که هم اکنون با رایج شدن این عسل‌ها در بازار زمینه برای تولید این محصول پر ارزش کم کم از بین می رود.
ارسال به دوستان
تمام موشک‌های جدید چین در سال ۲۰۲۵: از لانگ مارچ‌های ارتقایافته تا پرتابگرهای چندبارمصرف واژگون شدن خودرو پرادو در تنگابن (فیلم) گزارش آماری فلسطین : از ۱۵ میلیون فلسطینی، ۷.۶ میلیون در خارج زندگی می‌کنند؛ بیش از ۴۵ هزار نفر در غزه شهید شده اند و ۱۱ هزار نفر مفقودند دانه‌ای خواب‌آور و شادی‌آور/ این روغن برای رفع گرفتگی عضلات مفید است/ سفیدکننده گیاهی دندان‌ها کدام کشورها هرگز در طول تاریخ خود جنگ را تجربه نکرده‌اند؟ سخنگوی وزارت خارجه: وضعیت بد هوایی شرایط مردم غزه را سخت‌تر کرده است دستورالعمل جدید مصرف ویتامین D در سال ۲۰۲۵ جشنواره فیلم المرموم دبی؛ تجلی هوش مصنوعی در سینما تقی آزاد ارمکی : سیاست های خبری صداوسیما دوگانه است ، مخاطبان با رسانه ملی قهر کرده‌اند طرز تهیه پودر میوه خشک خانگی برای طعم‌دهی و رنگ‌دهی طبیعی غذا (فیلم) رویترز : نخست‌وزیر کانادا استعفا می کند روزنامه جمهوری اسلامی : به طالبان باج ندهیم؛ وقت پس گرفتن سفارت و اخراج مهاجران غیرقانونی است مردان به این ۷ دلیل سیب زمینی زیاد بخورند دختر بچه فلسطینی: یهودی‌ها به ما حمله کردند... شهدا قطعه‌قطعه بر روی زمین افتاده‌اند (فیلم) کدام آتشفشان ها خطرناک‌ترند: فعال یا خفته یا خاموش؟