۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۰-۰۹-۱۳۹۱
کد ۲۴۵۳۱۷
انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۰-۰۹-۱۳۹۱

بیژن نوباوه: نماینده مجلس که نباید درباره کارهای دولت حرف بزند/ دولت از کسی حمایت انتخاباتی نمی‌کند

دولت مسؤول اصلی برگزاری انتخابات است و چطور انتظار دارید که کاری به کار انتخابات نداشته باشد... رویکردی که نشان دهنده مداخله دولت در انتخاب فرد خاصی باشد را در رفتارهای قوه مجریه مشاهده نکرده­ ام.

 عصر ایران؛ سعید شمس - اصولگرایان در شرایطی به استقبال انتخابات می‌­روند که نگران تحرکات دولتی­‌ها هستند و این ذهنیت را دارند که احمدی­ نژاد دنبال این است تا به هر طریقی شخص مورد نظر خود را به عنوان کاندیدا وارد انتخابات کند و بعد از آن با استفاده از موقعیت دولتی، حمایتش کند تا به عنوان رییس دولت یازدهم، صندلی­ اش را در اختیار او بگذارد.

بیژن نوباوه اما نظری خلاف این را دارد و با وجود همه حرف و حدیث­ های موجود می‌­گوید که هیچ نشانه­ ای مبنی بر تلاش دولتی­‌ها برای حضور در انتخابات مشاهده نکرده است.

سؤال و جواب کوتاه "عصر ایران" با نماینده مردم تهران در مجلس نهم در زیر  می­ آید:

 *درباره دخالت احتمالی دولت در انتخابات چه نظری دارید؟

من نظری درباره فعالیتهای دولت ندارم و ترجیح می‌دهم چیزی نگویم. مگر نماینده مجلس باید در مورد کارهای دولت حرف بزند که من هم بزنم.

*حتی درباره احتمال اعمال نفوذ در انتخابات به نفع کاندیدای خودشان؟

من که چیزی ندیده­ ام که نشانگر این باشد که آن‌ها قصد دارند با کارهای آنچنانی مقدمات پیروزی کاندیدای­شان در انتخابات را فراهم کنند، شما نکته خاصی دیده­ اید یا مد نظر دارید؟

*من از شما به عنوان نماینده مجلس سؤال کردم.

خب! من هم در پاسخ گفتم که چنین رویکردی را در رفتارهای قوه مجریه مشاهده نکرده­ ام. به هر حال درباره یک بحث کلی، لازم است که مصداق داشت، نه اینکه ذهنیت خود را به عنوان یک اتفاق تلقی کرد.

*دخالت احتمالی دولت در انتخابات چه تبعاتی می­ تواند بر انتخابات بگذارد؟

دولت مسؤول اصلی برگزاری انتخابات است و چطور انتظار دارید که کاری به کار انتخابات نداشته باشد.

*اینکه بخواهند فرد مشخصی را حمایت کنند چطور؟

هیچ کس نمی‌­تواند و نباید فرد یا گروهی را به این راحتی متهم کند. تا نشانه­ ای نباشد و مصداقی را نتوان آورد، اصلا نمی­ توان وارد چنین بحثی شد.

*تلاش برای تغییر قانون انتخابات توسط مجلس را می‌­توان تلاشی برای محدود کردن اعمال نفوذ دولت دانست؟

اصلا چنین چیزی نیست و نمی‌­توان تغییر قانون انتخابات را بهانه قرار داد تا بگوییم که مجلس رو در روی دولت قرار گرفته است.

*شما به عنوان نماینده مردم در قوه ناظر درباره این ذهنیت که دولت از سه سال پیش برای حضور و البته موفق شدن در انتخابات سال ۹۲ برنامه­ ریزی کرده است، چه نظری دارید؟

شما این اتهام را به هر کسی می‌­توانید وارد کنید. من هیج نشانه­ ای ندیده­ ام و البته باید بدانید که مردم باهوش­ تر از این حرف­‌ها هستند که رفتارهای غلط را تشخیص ندهند.

 *مشخصا اسم مشایی و احتمال حضورش در انتخابات ریاست جمهوری حساسیت­ هایی را به وجود آورده است، او در صورت ورود به انتخابات تایید می‌­شود یا نه؟

ترجیح می‌­دهم در این خصوص چیزی نگویم، چون اعتقاد دارم که فقط مرجعی که باید صلاحیت­ ها را تعیین کند، صلاحیت اظهارنظر درباره تایید یا عدم تایید افراد را دارد.

برچسب ها: نوباوه ، انتخابات ، مشایی ، دولت
ارسال به دوستان
عزت نفس به چه معناست؟ عذرخواهی، چند ساعت بعد از سقوط هواپیما در کره جنوبی (+عکس)/ مدیرعامل : دلیل سقوط هر چه باشد مسوولیت برعهده من است افزایش عملکرد مغز تا ۲۴ ساعت پس از ورزش چرا ایران و روسیه در سوریه موفق نشدند؟/ روسیه جنگ اوکراین را به نجات اسد ترجیح داد ۷۰ روز ؛ روایت جدید محسن خان‌جهانی از انتخابات اخیر ریاست جمهوری استقلال محکوم شد به پرداخت مبالغ هنگفت به شاکیان وضعیت سلامتی امیرحسین صدیق بازیگر در بیمارستان هوای بارانی و سرد ترافیک تهران را قفل نکرد حقیقت مهم درباره مصرف سیر و پیاز جوانه زده دیدنی های امروز؛ از سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی تا تشییع جنازه نخست وزیر سابق هند حزب اللهی واقعی سوز دارد نه دود؛ سکانسی از آژانس شیشه‌ای به بهانه موتورسواری علیه رفع فیلترینگ (فیلم) تنها شرط کریم باقری برای قبول سرمربی‌گری پرسپولیس اگر ستاره‌ای در نزدیکی زمین منفجر شود، چه اتفاقی می افتد؟ طراح کارزار تغییر ریاست دانشگاه بهشتی: حراست دانشگاه به‌جای نظارت، به ابزار فشار بر دانشجویان تبدیل شده است/ کارزار را با ۲۲۵۳ امضا تعطیل کردند/ مشکلات: از تفکیک جنسیتی تا خوابگاه و غذا شیر را سرد بخوریم یا گرم؟