۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۶۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۷-۰۹-۱۳۹۱
کد ۲۴۶۴۹۲
انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۷-۰۹-۱۳۹۱

فروزنده: مرکز پژوهش‌های مجلس دور از فرآیند سیاسی کشور فعالیت کند

فروزنده با انتقاد از این‌که میزان طرح‌ها نسبت به لوایح بیشتر است، اظهار کرد: باید بررسی شود که نمایندگان تا چه اندازه به این مساله توجه دارند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور بر این نکته که مرکز پژوهش‌های مجلس به دور از فرآیند سیاست‌گذاری و سیاسی کشور فعالیت خود را انجام دهد، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، لطف‌الله فروزنده در همایش نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاری با بیان این‌که مرکز پژوهش‌های مجلس جایگاه ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: روز به روز این جایگاه تقویت می‌شود و امیدواریم که نمایندگان قدر این نعمت را بدانند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور با بیان این‌که تصمیم‌گیری در جمهوری اسلامی ایران مسئولیت دارد، گفت: هر قدم و تصمیمی که گرفته می‌شود، حائز اهمیت است و وجود مرکز پژوهش‌های مجلس هرگونه عذر و بهانه‌ای را از بین می‌برد و حجت را تمام می‌کند.

وی با اشاره به این‌که بررسی میزان استفاده نمایندگان از دستاوردهای مرکز پژوهش‌ها باید مورد بررسی قرار گیرد، گفت: طرح‌های راهبردی از جمله موضوعاتی است که باید تلاش کرد اولویت‌های اصلی کشور بر آن مبنا قرار گیرد و حتی قوانین در این زمینه مورد بررسی و آسیب‌شناسی واقع شوند که نمونه آن اصل 44 و تبصره 13 است که اساس کار هدفمندی واقع شد و باید به طور جدی دنبال شود.

فروزنده با انتقاد از این‌که میزان طرح‌ها نسبت به لوایح بیشتر است، اظهار کرد: باید بررسی شود که نمایندگان تا چه اندازه به این مساله توجه دارند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور تصریح کرد: مبنای اصلی تحلیل‌ و گزارشات،‌ اطلاعات است در واقع در تصمیم‌گیری‌ها 95 درصد اطلاعات و پنج درصد خلاقیت را شامل می‌شود و این موضوع مهمی است؛ چرا که مراکز تصمیم‌سازی از جایگاه مهمی برخوردار هستند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که این اطلاعات باید به مرکز پژوهش‌ها برسد، گفت: اطلاعات عمیق و وسیعی در بدنه دولت وجود دارد و این ظرفیت وسیع از اطلاعات بالاخص در بعد پژوهشی باید در اختیار مرکز مجلس قرار گیرد.

فروزنده ادامه داد: همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس باید به دور از فرآیند سیاست‌گذاری و سیاسی کشور فعالیت خود را انجام دهد، زیرا این مرکز الگوی خوبی است که می‌تواند خلاءها را پر کند.

ارسال به دوستان
ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟ کمبود یُد چه علائمی دارد؟/ ۵ نشانه که باید جدی بگیرید سفر به ایران قدیم؛ خرمشهر در سال های قبل و بعد از جنگ(عکس)