۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۵۵۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱
کد ۲۵۵۹۲۷
انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱

سرطان دومین عامل مرگ و میر کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز سرطان را دومین عامل مرگ و میر کشور بعد از بیمارهای قلبی و عروقی اعلام کرد.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز سرطان را دومین عامل مرگ و میر کشور بعد از بیمارهای قلبی و عروقی اعلام کرد.

به گزارش فارس، علیرضا یعقوبی بعد از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با موضوع چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور در تبریز اظهار کرد: یکی از دلایل انتخاب موضوع سرطان برای این المپیاد افزایش آمار مبتلایان به آن که دومین عامل مرگ و میر در کشور بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی با 25 درصد است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه یکی از دلایل انتخاب موضوع سرطان برای المپیاد علوم پزشکی کشور در تبریز افزایش آمار مبتلایان به آن در کشور و آذربایجان‌شرقی است، خاطرنشان کرد: با انتخاب موضوع سرطان در این المپیاد علمی امیدواریم به ریشه‌های این بیماری و درمان توجه شود.

وی افزود: در این المپیاد 480 دانشجوی نخبه از 45 دانشگاه‌ و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور خواهند داشت.

یعقوبی اضافه کرد: آزمون‌های این المپیاد در 17 و 18 بهمن در تبریز برگزار می‌شود و 19 بهمن طی مراسمی نفرات برتر و برگزیده این المپیاد معرفی می‌شوند.

وی تصریح کرد: چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز در موضوع سرطان و در چهار محور حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی، مدیریت نظام سلامت و حیطه نوآورانه یا اخلاق پزشکی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: بیش از 70 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در برگزاری این المپیاد و طراحی و انتخاب سئوالات با دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری کرده‌اند.

یعقوبی موفقیت قابل توجه دانشگاه‌ه‌ای علوم پزشکی و وزارت بهداشت در عرصه افزایش سطح سلامت کشور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی حدود 9 درصد از بودجه پژوهشی و تحقیق را دریافت می‌کند اما 30 درصد از محصولات علمی کشور را  تولید می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: برگزاری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه های کشور برای نخستین بار در تبریز فرصت بزرگی است که نخبگان از سراسر کشور در این المپیاد برای حل مسائل و مشکلات عرصه سلامت حضور یافته و با این کار منجر به ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه المپیاد شامل اهداف بزرگی است ، افزود: در کنار آن تبادل فکری و فرهنگی مهمی رخ داده و کسانی که در این المپیاد حضور خواهند داشت، نخبگان علوم پزشکی‌های کل کشور، که مسابقاتی در بین این نخبگان برگزار خواهد شد و در آن نخبگان رقابت کرده و در کنار این مسابقات تبادل فکری و اطلاعات و دانسته ها  و ایده ها صورت می گیرد و منجر به دستیابی به راه حل های نوینی می‌شود که تعالی در سطح علوم پزشکی ماحصل آن خواهد بود.
ارسال به دوستان
مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو