۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد ۲۶۲۳۶۱

بوی عرق بدن و درمان‌های خانگی

بعضی اوقات افرادی كه مشكل تعرق دارند ممكن است متوجه نباشند كه بوی بدن آنها دیگران را اذیت می‌كند. به غیر از باكتری‌ها دلایل مختلف دیگری نیز در این امر دخیل هستند مانند:

_ در بعضی موارد غدد عرقی بیش فعال شده‌اند.

_ مواد سمی یا مواد گیاهی از قبیل الكل، سم آرسنیك، سم كیانید یا كشیدن سیگار، گاهی باعث این مسئله می‌شوند.

_ عفونت‌هایی از قبیل عفونت‌های ریوی، عفونت‌های پوستی، عفونت‌های مهبل، بیماری‌های مقاربتی یا عفونت مجاری اداری نیز می‌توانند باعث بروز این بوی نا مطبوع شوند.

نكاتی كه باید برای پیشگیری رعایت كرد عبارتند از :

1 - رعایت كردن نظافت شخصی، استحمام روزانه و تعویض روزانه لباس‌ها
همچنین جنس لباس‌هایی كه به تن می‌كنیم در كم كردن تعرق نقش بسزایی دارند. لباس‌های نخی معمولا سریع عرق و بوی بد را جذب می‌كنند.

2 - دقت در نوع تغذیه به كاهش میزان بوی بدن كمك می‌كند 
مثلا از خوردن بعضی از غذاهای تند با ادویه جاتی مانند كاری، زیره و سیر خودداری كنید. كمبود روی در بدن مشكل تعرق را افزایش می‌دهد، به این دلیل كه این ماده به دفع سمومات بدن كمك می‌كند. نوشیدن میزان كافی آب و مایعات، غدد ترشح‌كننده اِكرین را فعال می‌سازد كه باعث رقیق‌تر شدن عرق آپوكرین می‌شود.

3 - استفاده از اسپری و دئودورانت فقط بوی بد را می‌پوشاند و گاهی سبب افزایش بوی بد بدن می‌شود
در انتخاب دئودورانت هم توجه كنید از نوعی انتخاب كنید كه حاوی روی و آلومینیوم باشد، زیرا كه این مواد باكتری‌هایی كه مسبب بوی بد بدن هستند را كاهش می‌دهند.


در عین حال، اگر شما مشكل بوی بد زیربغل دارید این توصیه‌ها، شیوه‌های طبیعی درمان خانگی، به شما كمك می‌كند :

1 - استحمام كنید
سپس آب شلغم را بگیرید به این صورت كه شلغم را رنده كنید و داخل یك پارچه شل بافت ریخته و فشار دهید و عصاره به دست آمده را با یك قاشق چایخوری به زیر بغل‌هایتان بمالید و ماساژ دهید.

2 - استفاده جوش شیرین بوی بد زیر بغل و پاهای شما را كاهش می‌دهد.

3 - چند لیمو را در دست خود كم كم فشار دهید تا نرم شود. سپس از وسط به 2 نیم كنید و به زیر بغل‌هایتان بمالید تا هسته‌های آن خارج شود. سپس حمام كنید. اگر زیر بغل شما موهای زائد دارد یك روز قبل از این كار آن موها را از بین ببرید تا اسید لیموها بوی بدن شما را از بین ببرد.

4 -  هر روز به حمام بروید و بعد از آن به زیر بغل‌هایتان پودر بزنید. این كار علاوه بر اینكه بوی بدن را می‌گیرد پوستتان رانیز سفید می‌كند.

5 - روغن زیتون، آب پرتقال، آب لیمو و گریپ فروت هم موادی هستند كه شما می‌توانید استفاده كنید. توجه داشته باشید كه افشره آنها باید تازه باشد. زیر بازوهایتان را پودر بزنید یا هر قسمتی از بدن كه لازم است. جوش شیرین را به افشره اضافه كنید و به زیر بغل خود بمالید، سپس با روغن زیتون پاك كنید. بوی بدن شما از بین خواهد رفت.

6 - اگر شما گوشت و مرغ می‌خورید و با مشكل بوی بد بدن مواجه هستید رژیم غذایی خود را عوض كنید. مصرف گوشت و مرغ را كاهش دهید و خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. این توصیه‌های غذایی هم كمك می‌كند:

7 - هر روز ناشتا قبل از صبحانه 500 میلیگرم پودر جوانه‌ گندم را در آب حل كرده و بنوشید. اگر سوپر ماركت‌های اطراف خانه شما جوانه گندم تازه دارد، می‌توانید از جوانه گندم تازه استفاده كنید. توجه داشته باشید محلول جوانه را با معده خالی و با آب معدنی بنوشید.كلروفیل بوی بدن را به صورت چشمگیر كم می‌كند یا كاملا از بین می‌برد.

8 - اگر كشمكش‌های عصبی باعث می‌شود كه شما تعرقتان افزایش یابد و این نیز باعث می‌شود كه بوی بدنتان زیاد شود، چای سبز بنوشید. یك قاشق چایخوری چای سبز خشك یا 2 عدد چای كیسه‌ای را در یك فنجان آب بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خیس بخورد و كم كم در طول روز آن را بنوشید. این چای به شما كمك می‌كند آرامش پیدا كنید و دیگر عرق نكنید 

منبع : lootoos1.blogfa.com
ارسال به دوستان
ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟ کمبود یُد چه علائمی دارد؟/ ۵ نشانه که باید جدی بگیرید سفر به ایران قدیم؛ خرمشهر در سال های قبل و بعد از جنگ(عکس)