۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۰۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۴-۰۸-۱۳۹۲
کد ۳۰۲۷۱۸
انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۴-۰۸-۱۳۹۲

انتقال سوخت هسته ای نیروگاه فوکوشیما به یک مکان جدید

اپراتور نیروگاه هسته ای فوکوشیما (تپکو) گزارش داد برای جلوگیری از نشت مواد رادیواکتیو، سوخت هسته ای این نیروگاه جا به جا می شود.

به گزارش ایرنا از شبکه تلویزیونی ای بی سی استرالیا، تپکو آماده است 400 تن سوخت هسته ای را بر اساس این طرح انتقال جا به جا کند.

در این گزارش آمده است حدود 1300 میله سوخت هسته ای مصرف شده و 20 میله سوخت هسته ای جدید در استخری داخل یکی از راکتورهای نیروگاه مستقر می شود.

به گفته مسئولان تپکو، این جابه جایی به صورت بالقوه خطرناک است. زیرا یک لرزش و یا اشتباه می تواند به میله ها صدمه وارد کرده و فاجعه عظیمی را به وجود آورد.

مسئولان می گویند: این میله ها به یک انبار در محل نیروگاه منتقل می شود تا از آزاد شدن مواد رادیو اکتیو در محیط جلوگیری شود.

نیروگاه فوکوشیما داییجی که در 220 کیلومتری شمال شرق توکیو واقع است، در پی زمین لرزه 9 ریشتری و سونامی سال 2011، سه راکتور از 6 راکتور هسته ای خود را از دست داد و مواد رادیواکتیو زیادی را در محیط زیست پخش کرد.

کارشناسان هسته ای این حادثه را بعد از حادثه چرنوبیل بزرگترین فاجعه اتمی می دانند و از نظر پیچیدگی آن را در مقام نخست فجایع اتمی جهان قرار دادند.
ارسال به دوستان
۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی)