۱۱ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۰۴۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۲
کد ۳۰۴۶۵۱
انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۲

عفو بین الملل: در قطر با کارگران خارجی مثل حیوانات رفتار می شود

قطر در سال 2020 میزبان جام جهانی فوتبال است به همین دلیل ساخت تاسیسات مختلف مربوط به این میزبانی از جمله استادیوم ها را اغاز کرده است. قطر در این مرحله نیازمند 1.8 میلیون کارگر خارجی است.
سازمان عفو بین الملل در گزارشی اعلام کرد در قطر با کارگران خارجی به مانند حیوانات رفتار می شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از بی بی سی، سازمان عفو بین الملل در گزارش خود اضافه کرد: بخش ساخت و ساز در قطر پر از نقض حقوق کارگران است. این گزارش همزمان با آغاز ساخت ورزشگاه های جام جهانی فوتبال سال 2020 در دوحه منتشر شده است.

در گزارش سازمان عفو بین الملل آمده است: بخشی از نقض حقوق کارگران خارجی به صورت برنامه ریزی شده و گسترده، و به عمد صورت می گیرد.

در بخش دیگری از این گزارش نیز اشاره شده که یکی از کارفرمایان و مدیران ارشد پروژه های عمرانی در قطر گفته است کارگران خارجی زیردست خود را مانند حیوانات می داند.

ماکت استادیوم الوکره یکی از استادیوم های میزبانی جام جهانی فوتبال 2022



پیش از این روزنامه گاردین هم نوشته بود: دهها نفر از کارگران نپالی فعال در پروژه های جام جهانی قطر در شرایط سخت کاری، می میرند. میانگین کشته شدن آنها روزانه یک نفر است.

مقامات قطری قبل از این متعهد شده بودند فضای مناسب را برای کارگران خارجی فعال در ساخت استادیوم ها و تاسیسات مربوط به جام جهانی فوتبال در این کشور فراهم کنند.
مسؤولان قطری تاکنون درباره گزارش جدید عفو بین الملل واکنشی نشان نداده اند.

در این گزارش به اظهارات و شهادت های کارگران خارجی از کشورهای آسیایی فعال در یکی از شرکت های ساخت و ساز در قطر استناد شده است. یکی از کارگران نپالی در قطر می گوید: هفت روز هفته و روزانه 12 ساعت زیر آفتاب و گرمای سوزان کار می کنیم.

این گزارش ادامه می دهد: نقض حقوق کارگران در برخی مواقع به حد کار اجباری و بدون دستمزد می رسد. برخی کارگران تهدید شده اند در صورت اعتراض به کار بدون دستمزد، مجبور به پرداخت جریمه یا اخراج می شوند.

ماکت استادیوم دانشگاه دوحه یکی از استادیوم های میزبانی جام جهانی فوتبال 2022



سلیل شیتی دبیر کل سازمان عفو بین الملل در این باره گفت: به هیچ وجه قابل قبول نیست در کشوری که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به شمار می رود این تعداد زیاد از کارگران خارجی مورد سوء استفاده وحشیانه قرار بگیرند و از دریافت دستمزد خود محروم شوند و برای اداره هزینه های زندگی خود به شدت رنج ببرند.

شیتی ادامه داد: در صورتی که به سرعت اقدامات فوری، تاثیرگذار و طولانی مدت صورت نگیرد خطر نقض حقوق صدها هزارنفر از کارگران خارجی که وارد بازار کار قطر می شوند؛ وجود دارد.

قطر در سال 2020 میزبان جام جهانی فوتبال است  به همین دلیل ساخت تاسیسات مختلف مربوط به این میزبانی از جمله استادیوم ها را اغاز کرده است.
قطر در این مرحله نیازمند 1.8 میلیون کارگر خارجی است.
ارسال به دوستان
وزارت خزانه داری آمریکا هک شد هزاران نفر از مردم کره جنوبی به دنبال سانحه هواپیمایی رزرو پرواز خود را لغو کردند نماینده کارگران: قدرت خرید حداقل مزد کارگران یک چهارم شد رئیس سازمان انرژی اتمی: مشکل غرب با شخص اسد نبود، به‌خاطر همراهی او با انقلاب اسلامی بود خسارات ۲۸.۳ میلیون دلاری سازمان فرودگاه‌ های اسرائیل نحوه نگهداری از چمن ورزشگاه آزادی، پس از دیدار منتخب سرخابی‌ها و منتخب ستارگان ۹۸ (فیلم) نماینده مجلس: متوسط قیمت مسکن در تهران ۹۰ میلیون تومان و هزینه ساخت ۱۵ میلیون تومان است (فیلم) جزئیات جلسه پزشکیان با مقام معظم رهبری خاطره ضرغامی از حذف شدن افسران لایق نظامی به دلیل سخت گیری‌های گزینش! (فیلم) ادعای معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل: حوثی‌ها به طور کامل توسط ایران تامین شده اینجا خطرناک‌ترین جاده دنیا است! (فیلم) اظهارات دختر صدام حسین درباره تحولات سوریه و عراق ابراهیم تهامی: تا زمانی که زنده‌ام مثل من نخواهد آمد! (فیلم) اهداف جدید ترور اسرائیل در یمن اعلام شد (عکس) واقعیتی در مورد داروی ضد افسردگی (فیلم)