۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۱۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۰-۱۱-۱۳۹۲
کد ۳۱۹۷۹۹
انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۰-۱۱-۱۳۹۲

مطالعه با گوشی هوشمند، عامل بی‌خوابی و ناآرامی

محققان اعلام کردند که خستگی‌های ناشی از تلفن همراه می‌تواند معایب فراوانی به همراه داشته باشد و باعث شود همه مزایای گوشی هوشمند را کنار بگذارید.
به گفته محققان آمریکایی مطالعات شبانه روی گوشی هوشمند باعث کاهش کارآمدی کارمندان در فردای آن روز می‌شود و علاوه بر این، کاربران با بی‌خوابی، بی‌قراری و ناآرامی در شب مواجه می‌شوند.

به گزارش فارس به نقل از بی‌جی‌ار، اگر شما هم جزء آن دسته از کاربرانی هستید که با مطالعه کتاب الکترونیکی روی گوشی هوشمند در پایان شب با اختلال خواب مواجه شده‌اید، تنها نیستید.

محققان دانشگاه فلوریدا، دانشگاه ایالتی میشیگان و دانشگاه واشنگتن در بررسی‌های مشترک خود دریافتند که مطالعه روی نمایشگر گوشی هوشمند و بررسی پست الکترونیکی با تلفن همراه در پایان شب باعث افزایش بی‌قراری و ناآرامی در کاربران می‌شود.

بررسی محققان نشان داده است که مطالعات شبانه روی گوشی هوشمند باعث کاهش کارآمدی افراد کارمند در فردای آن روز می‌شود.

محققان اعلام کردند که خستگی‌های ناشی از تلفن همراه می‌تواند معایب فراوانی به همراه داشته باشد و باعث شود همه مزایای گوشی هوشمند را کنار بگذارید.

محققان توصیه کردند که افراد پس از اتمام ساعت کاری گوشی هوشمند خود را خاموش کنند و بررسی پست الکترونیکی را در ساعت‌های کاری انجام دهند تا از این طریق دچار مشکل نشود.
ارسال به دوستان
داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟