۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد ۳۲۶۵۸۶

چگونه می‌توان واریس را درمان کرد؟

این فوق تخصص جراحی عروق با بیان این مطلب که روش‌های درمانی متداول اسکلروتراپی (تزریق مایع) و جراحی باز و بسته برای درمان واریس وجود دارد، گفت: روش اسکلروتراپی بیشتر برای وریدهای کوچک، متوسط و عنکبوتی است.

یک فوق تخصص جراحی عروق با بیان این مطلب که روش‌های درمانی مختلفی برای درمان واریس چیست، گفت: روش اسکلروتراپی بیشتر برای وریدهای کوچک، متوسط و عنکبوتی است و درمان با اسپری‌های ضد واریس جنبه تبلیغاتی دارد.

 

دکتر محمد تقی صالحیان در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیماری واریس بر اثر تورم ورید و گشادی رگ‌های پا به خصوص در ناحیه پشت ساق پا بوجود می‌آید، گفت: بارداری، ضعف مادرزادی، چاقی و یا ایستادن به مدت طولانی از مهمترین عوامل ایجاد واریس در فرد است.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه زنان بیش از مردان مستعد واریس هستند، توضیح داد: بارداری عامل اصلی این بیماری در زنان است چرا که در دوران بارداری، وریدهای ساق پا پرتر بوده و راحت تر پاره می شوند، زیرا حجم خون و فشار شکمی در این دوران افزایش می یابد و هورمون‌ها سبب گشاد شدن رگ‌های خونی می شوند.

 

وی با اشاره به این مطلب که نقش عوامل ارثی در ابتلا به بیماری واریس اهمیت دارد و این افراد باید از زمان بلوغ و جوانی اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند، ‎افزود: اگر پدر و مادر مبتلا به واریس باشند، احتمال بروز این بیماری در فرزندانشان بیشتر است‏‎ و فرزندان این افراد باید برای جلوگیری از این عارضه زودتر پیشگیری کنند.

 

این فوق تخصص جراحی عروق با بیان این مطلب که روش‌های درمانی متداول اسکلروتراپی (تزریق مایع) و جراحی باز و بسته برای درمان واریس وجود دارد، گفت: روش اسکلروتراپی بیشتر برای وریدهای کوچک، متوسط و عنکبوتی است.

 

وی افزود: در یک معاینه سرپایی، پزشک مقادیر اندکی از یک ماده تزریقی مخصوص را وارد وریدها می‌کند که سبب التهاب و تورم دیواره‌های ورید و چسبیدن آنها به یکدیگر شده که واریس برای همیشه درمان می شوند.

 

صالحیان با اشاره به اینکه جراحی‌های باز و بسته همواره درمان اصلی واریس است، اظهار کرد: این روش بیشتر برای وریدهای بزرگ به کار می رود و جراحی آن حتما باید توسط یک جراح عروق صورت گیرد.

 

این فوق تخصص جراحی عروق در ادامه به تبلیغات کاذب ماهواره‌ای در درمان واریس اشاره کرد و افزود: اسپری یا پد ضد واریس فقط برای چند ساعت باعث انقباض عروق سطحی واریسی می‌شوند و دوباره به همان حالت اول برمی گردنند و درمان کننده نیست.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در پایان استفاده از جوراب‌های واریس را در پیشگیری از این عارضه موثر دانست و اظهار کرد: استفاده از این جوراب‌ها برای افرادی که به مدت طولانی ایستاده و یا نشسته هستند، مناسب است.

برچسب ها: واریس ، جراحی
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی