۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۳۷۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۳-۰۳-۱۳۹۳
کد ۳۳۷۴۸۲
انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۳-۰۳-۱۳۹۳

عادت غذاخوردن در نیمه شب ژنتیکی است

برخی افراد در نیمه شب با احساس گرسنگی از خواب بیدار می شوند و میل به غذاخوردن دارند.. این سندرم آزاردهنده زمانی اتفاق می افتد که ژن های هماهنگ کننده ساعات غذاخوردن و خواب مختل می شوند.
 مطالعات اخیر محققان موسسه سالک آمریکا نشان می دهد که گرسنگی در نیمه شب و میل به غذا خوردن در وقت خواب، یک اختلال ژنتیکی است.
 
به گزارش ایرنا از نیوساینس، برخی افراد در نیمه شب با احساس گرسنگی از خواب بیدار می شوند و میل به غذاخوردن دارند. تحقیقات نشان می دهد که این افراد به سندرم غذا خوردن در شب ˈNight-eating syndromeˈ مبتلا هستند. این سندرم آزاردهنده زمانی اتفاق می افتد که ژن های هماهنگ کننده ساعات غذاخوردن و خواب مختل می شوند.
 
حدود یک تا دو درصد از افراد درجهان به این سندرم مبتلا هستند؛ به گونه ای که در نیمه های شب از خواب می پرند و تا غذا نخورند نمی توانند بخوابند. اغلب وعده های غذایی که در نیمه شب مورد استفاده قرار می گیرند ناسالم و پر کالری هستند و باعث افزایش فشار خون و چاقی می شوند.
 
مراحل اولیه این آزمایش ها بر روی موش هایی انجام شده است که دارای ژن ساعت بدن انسان هستند. این ژن نقش مهمی در ساعت خواب موش ها و سندرم غذاخوردن در شب دارد.
 
محققان بر این باروند که این تحقیقات اطلاعات ارزشمندی را در زمینه چرخه خواب و غذا خوردن در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.
 
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Cell Reports منتشر شده است.

ارسال به دوستان
داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟