۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۵۳۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۸-۰۶-۱۳۹۳
کد ۳۵۳۰۳۳
انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۸-۰۶-۱۳۹۳

7 نکته درباره جوش‌های زیرپوستی

مصرف ویتامین‌‌ها، روش خوبی برای كاهش جوش‌هاست. سعی‌كنید از منابع غذایی ویتامین‌B وC و مكمل آنها استفاده كنید.
بررسی های جدید نشان می دهند مصرف ویتامین‌‌ها، روش خوبی برای كاهش جوش‌هاست.

ابتدا به نظر جوش نمی‌آیند، اما بعد از مدتی ظاهر می‌شود مثلا ممكن است شب بخوابید و فردا صبح كه بیدار می‌شوید، ببینید صورتتان جوش زده است.

بهترین راهكار برای درمان این جوش‌های زیرپوستی، در قدم اول یافتن منشاء آنهاست در غیر این صورت هیچ‌وقت درمان نمی‌شوند. درمان‌ها خیلی اوقات شبیه هم نیست مثلا اگر جوش‌های زیرپوستی عفونی باشند، متخصص پوست آنتی‌بیوتیك‌های مخصوص تجویز می‌كند. گاهی جوش‌های زیرپوستی شقیقه‌ها بعد از اینكه از بین می‌روند، لك به جا می‌گذارند كه آن هم درمان مخصوص خود را دارد.

در این مطلب توصیه‌هایی در مورد جوش‌‌های این نواحی صورت داریم اما در نهایت درمان جوش فقط با تشخیص پزشك و بعد عمل به این توصیه‌ها امكان‌پذیر است:
 
• جوش‌های زیرپوستی بیشتر روی پوست‌هایی با جنس چرب ایجاد می‌شوند. پس اولین كاری كه برای كم‌كردن آنها می‌توانید انجام دهید، كم‌كردن یا از بین بردن چربی پوست است. برای این كار می‌توان از صابون‌های مخصوص اسیدی یا در مواردی تونرهای شستشو دهنده پوست استفاده كرد.
 
• گاهی خوردن مواد خوراكی خاصی باعث ایجاد جوش‌های زیرپوستی می‌شود. مثلا غذاهای خیلی‌چرب یا با روغن زیاد، برخی مغزها مانند گردو و فندق و بالاخره شكلات‌ها و شیرینی‌ها. شاید باعث تعجبتان شود اما بودن در محیط پر از استرس و نگرانی‌ باعث می‌شود جوش‌ها در یك مكان خاص تجمع كنند. خیلی از ما تجربه شب امتحان، استرس آن و جوش‌های فردایش را داشته‌ایم. بهترین راه‌حل این است كه استرستان را كنترل كنید. اگر هم جوش زدید، آنها را دستكاری نكنید.
 
• استفاده از ماسك برای از بین بردن جوش‌های زیرپوستی موثر است اما پیش از استفاده از ماسك به دو نكته دقت كنید؛ اول اینكه ماسك‌ها انواع مختلفی دارند پس اگر بدون نسخه پزشك قصد خرید ماسك دارید، حتما بروشور آن را مطالعه كنید و ماسكی كه مناسب پوست‌های جوش‌دار است، انتخاب كنید. دوم، ماسك‌ها را نباید هر روز استفاده كرد(حداكثر هفته‌ای 2 بار است) در غیر این صورت باعث می‌شود پوست كمی نازك‌تر از حد طبیعی شود.
 
• مصرف ویتامین‌‌ها، روش خوبی برای كاهش جوش‌هاست. سعی‌كنید از منابع غذایی ویتامین‌B وC و مكمل آنها استفاده كنید.
 
• داروهایی كه در آن تركیب‌های بنزول پروكساید یا سالسیلات اسید وجود دارد، تا حد زیادی باعث از بین رفتن باكتری‌ها می‌شوند كه عامل ایجاد جوش‌های زیرپوستی هستند اما مصرف این داروها حتما باید زیرنظر پزشك انجام شود.
 
• اگر جوش زیرپوستی دارید، بهتر است تمام محصولات آرایشی– بهداشتی‌ای كه استفاده می‌كنید، oil free یا فاقد چربی باشد.
 
• كمپرس آب‌گرم برای مدت 10 دقیقه روی پیشانی و شقیقه‌ها و بعد گذاشتن یخ، پیشنهاد دیگری است كه ظاهرا به جوش‌های زیرپوستی شوك وارد می‌كند. بعد از آن استفاده از پمادهای هیدروكورتیزون- در صورت نداشتن حساسیت- توصیه می‌شود.
 
منبع: سیمرغ
برچسب ها: جوش ، پوست
ارسال به دوستان
تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس)