۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۵۷۷۹۸
تعداد نظرات: ۱۸۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۷۷۹۸
انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳

«کافه گفت و گو» / چرا زبان انگلیسی ما این قدر ضعیف است؟ چاره چیست؟

واقعاً نیاز به زبان انگلیسی در جامعه ما چقدر است؟خودتان چقدر این نیاز را احساس می کنید؟ خاطره ای در این باره دارید؟چه می توان کرد که مردم ایران نیز همانند برخی کشورها به زبان انگلیسی مسلط باشند؟اگر منتقد ترویج آموزش انگلیسی هستید دلیل تان چیست و اگر موافقید چرا؟
دیروز «کافه گفت و گو»ی عصرایران افتتاح شد و اولین بحث در آن با موضوع "آب" شکل گرفت و کاربران محترم سایت ، نظرات خود را بیان کردند و دیدگاهای همدیگر را نقد، تأیید یا تکمیل کردند.
بحث ها به حدی خوب پیش رفت که امروز از وزارت نیرو با سایت تماس گرفتند و ضمن تشکر از کاربران سایت اعلام کردند که نظرات آنها را جمع بندی و تحلیل خواهند کرد تا مورد استفاده مسؤولان مربوطه قرار گیرد.

با سپاس از همراهی ارزشمندی که در اولین گفت و گوی کافه داشتید، امروز دومین موضوع را به بحث "آموزش زبان انگلیسی" در ایران اختصاص می دهیم.

همان طور که می دانید دانش آموزان ما از همان سال های میانی تحصیلات، زبان انگلیسی می خوانند و در دانشگاه ها هم چند واحد زبان عمومی و تخصصی می گذرانند ولی اکثراً هیچ کدام از مهارت های چهارگانه "خواندن،نوشتن،گوش دادن و حرف زدن" به این زبان را ندارند.
از طرفی بازار موسسات و کتاب ها و سی دی های آموزشی زبان انگلیسی هم داغ داغ است.

واقعاً نیاز به زبان انگلیسی در جامعه ما چقدر است؟
خودتان چقدر این نیاز را احساس می کنید؟
خاطره ای در این باره دارید؟
چه می توان کرد که مردم ایران نیز بتوانند همانند برخی کشورهای دیگر به زبان بین المللی انگلیسی مسلط باشند؟
اگر منتقد ترویج آموزش زبان انگلیسی هستید دلیل تان چیست و اگر موافقید چرا؟

بحث امروز تا ساعت 14 ادامه خواهد داشت و رأس این ساعت، کافه گفت و گو تعطیل می شود.
فقط قبل از ورود به بحث ، مقررات "کافه گفت و گو" را اینجا بخوانید.

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱۸۱
در انتظار بررسی: ۱۱۱
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
United States of America
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
6
269
مشکل اینه که زبانی که به دانش آموزان یاد داده میشه زبان ناکارآمده،باید آموزش ها دیالوگ محور باشه نه گرامر محور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
درآموزش وپرورش هر معلم یا دفتردار یا کارمندی که ساعت ش پر نشده به سر کلاس زبان می فرستنند برای ما که این جور بودتازه دو سه ماه اول معلم هم نداشتیم
هادي
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
ناكارآمد بودن آموزش زبان در مدارس مهم مي باشد و لي دليل مهمتر عدم استفاده از آن در ميان جامعه ،دانشگاه و ادارات مي باشد.
شاهين
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
فقط با برنامه ريزي آموزش و پرورش ، 3 سال راهنمائي ، 4 سال دبيرستان و بطور متوسط 4 سال هم دانشگاه زبان انگليسي به ما ياد ميدن ، ولي آخرش يك جمله درست و بجا نميتونيم بگيم و توي يه كشور ديگه و يا با يه نفر حتي غير انگليسي زبان هم نميتونيم يه ارتباط درست برقرار كنيم ، و به نظر من مشكل از اونجا شروع ميشه كه بجاي مكالمه روي گرامر كار ميكنن ، گرامري كه حتي يه نفر فارغ التحصيل زبان انگليسي هم بعد از مدتي از يادش ميره ، در حاليكه يه بچه كم سن و سال با 4 يا 5 سال كلاس زبان بيرون از مدرسه كه بيشتر تمركزشون روي مكالمه است ، بصورت نيتيو ميتونه انگليسي صحبت كنه ، نميدونم اين نكته خيلي ساده رو چرا برنامه ريزاي آموزش و پرورش كه وقت و انرژي بچه هاي ما به امانت بهشون سپرده شده رو نميدونن و از درك اين قضيه عاجزند ، شايد هم بهشون تحميل شده كه از اين حد بيشتر ياد نگيريم ، بالاخره ارتباط با يه فرد خارجي ميتونه باب جاسوسي و خروج اطلاعات بسيار مهم و حياتي رو از ايران ايجاد كنه ( توهم توطئه...!!! )
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
زبان فرار هست. یعنی شیوه آموزشی هم درست بشه به علت کاربرد کم زبان انگلیسی در بین مردم و ارتباط کم عامه مردم با افراد انگلیسی زبان زود از یاد میره.
الان شما برید کربلا اکثر مغازه دارا از بس مشتری فارسی زبان داشتن فارسی بلدن بدون هیچ کتابی و اموزشی و....
ایران هم اگر درب های خودش رو به روی توریست ها بازتر کنه مطمئنا زبان انگلیسی در بین مردم رایج تر میشه
ناشناس
| Netherlands |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
از همه بدتر مدیران ارشد شرکت های دولتی وخصوصی هم زبان بلد نیستند.
من ماموریت بودم مدیران یکی از شرکتها شب در اتاق اب معدنی می خواست به من زنگ می زد که به رسپشن هتل زنگ بزنم که بگم فلان اتاق اب می خواهد.
این مدیر یکی از تولیدکنندگان وصادرکنندگان بزرگ کشور است.
امروز سواد یعنی کامپیوتر وزبان انگلیسی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
به نظرم بیایند یک سری آزمونهای معتبر خارجی را برای بعضی مدارک اجباری کنند.مثلا تمامی کارشناسی ارشدها باید تافل با یک نمره بالا داشته باشند. تافل هم شوخی بردار نیست و آزمون معتبر خارجی هست و در خارج از کشور صحیح میشه و به راحتی نمیتوان نمره بالا آورد. البته در صورتی که پارتی بازی صورت نگیرد و فلان آقا زاده رو یکی دیگر بیاید جایش امتحان بدهد!
توحید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
به نظرم یه اقدام فوری لازمه: از سال بعد از همون سالی که تو مدارس شروع به آموزش زبان میکنن همراه کتاب از سی دی ]ای آموزشی استفاده کنن و تاآخر دبیرستان ادامه بدن. غیر از این هر کاری بخوان کنند شاید چند سالی طول بکشه و فعلا این کارو انجام بدن عالی میشه
بابک
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
11
109
من هر چند سال یکی دو ترم می رم و بعدش ترک تحصیل می کنم!
به نظرم چون نمی توانم از آن استفاده کنم انگیزه ای هم برای یادگیری ندارم، اگر من هم مثل بعضی از نماینده ها و بعضی نورچشمی و آقازاده ها راه به راه در سفر خارج بودم بدردم می خورد و انگیزه یادگیری داشتم!
پاسخ ها
حمید حمیدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
بابک جان حتما که نباید سفر خارج رفت تا آدم مجبور به یادگیری زبان خارجی بشه. ما اگر یاد بگیریم در هر شغلی که هستیم از فناوریهای گاهی خیلی ساده اما مفیدی که در جهان عرضه میشه مطلع باشیم و از اونها استفاده کنیم مملکت ما گلستان میشه.
کاکا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
6
140
راهش اینکه که صنعت توریسم رو تقویت کنیم
فرهنگ ملت رو ببریم بالا خارجی ها بیان
با هزار سال کلاس رفتن هم نمیشه تا اون اندازه که با یه خارجی مکالمه میکنی و با لحن و لهجه اش آشنا میشی و مجبور میشی برای کاسبی هم که شده زبانشو یاد بگیری انگلیسیت رو تقویت کنی.
مملکت ما الن شبیه خونه ی اون آدمهاییه که هیچ رفت و آمدی به خونشون ندارن واسه همین همیشه خونشون شلخته و درهم برهم و کثیفه چون مهمانی دادن و مهمان اومدن همیشه باعث میشه انگیزه ای برای نظم و پاکیزگی و شیکی و به روز بودن و داشتن وسایل پذیرایی رو داشته باشی ...علاوه بر این این جور آإمها معاشر تر هستند رو بلدن چی و چطور حرف بزنن.
مسلما ما هم اگه ارتباط کلامی با اونها پیدا کنیم هم زبانمون تقویت میشه هم فرهنگ تعاملمون بالا میره هم سعی میکنیم همیشه پیرفت کنیم طوری که پسندیده بشیم
پاسخ ها
اعظم
| United States of America |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
درسته. من چند سال قبل كه در سفر مالزي با راننده تاكسي اي گفتگو ميكردم ازش پرسيدم كه چطوره كه همه راننده ها ي تاكسي هم اينجا انگليسي بلندن؟ كه اوگفت : سالها قبل كه دولت مالزي تصميم ميگيره روي توسعه گردشگري بعنوان بخش مهم اقتصادي برنامه ريزي كنه يكي از تصميمات مهمشون آموزش زبان انگليسي از مقطع ابتدايي به همراه زبان اصلي خودشون است با اين برنامه كه گردشگري كه در شهرهاي ما راه بره يقينا وقتي بتونه با مردم ارتباط و گفتگو داشته باشه بيشتر لذت ميبره و اين بعنوان يك زيرساخت و اولويت مهم توسعه گردشگري در مالزي از 50سالها قبل ايجاد شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
کاکا جان مثال خونه بدون مهمونت بسیار عالی بود.میلیارد مثبت
صالحی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
منم میخواستم به این مطلب اشاره کنم ، واقعا یکی از مهمترین عوامل عدم کاربرد زبانه، وقتی کلی وقت و انرژِی می زاریم و نهایتا میخوایم باهاش فیلم بدون زیر نویس ببینیم خب مشخصا انگیزمون کم میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
51
باسلام بایستی نحوه آموزش به گوش دادن حرف زدن خواندن و نوشتن تغییر کند.درست مثل زبان مادری
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
85
من در دوران ابتدایی علاقه زیادی به زبان انگلیسی داشتم. حتی الفبای انگلیسی را خودم رفته بودم و یاد گرفته بودم. با این حال وقتی وارد کلاس اول راهنمایی شدم (آن موقع از اول راهنمایی زبان شروع می شد) و کلاس زبان مان شروع شد با یک معلم مبتدی و سختگیر و یک کتاب ناکارآمد مواجه شدم که اساسا نمی توانست پایه ریز خوبی باشد (این را بعدها فهمیدم) و بدین ترتیب توی ذوقم خورد و وقتی زنگ زبان می رسید وحشت می کردم که معلم خواهد امد و سختگیری و تنبیه و ...
در حالی که سال ها بعد فهمیدم در خود انگلیس ، الفبای انگلیسی را با رقص و آواز و موسیقی به کودکان یاد می دهند ولی اینجا به ما با زور و مکانیزم نمره و ... خواستند یاد دهند که نشد که نشد.
پاسخ ها
امیرحسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
همدردیم علی آقا. نظام آموزشی بد جور توی ذوق من زد و من هنوز دلگیرم که چرا در دوران مدرسه نتوانستم انگلیسی را یاد بگیرم.
ابراهیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
دقیقاً مشکا علی آقا را من هم داشتم با وجود علاقه وافر به خاطر سخت گیری و تنبیهات معلم ها از زبان زده شدم.
فرهاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
جالبه که این مشکل منم بود... در وقع مشکل خیلیاس.. البه غیر از زبان ، کلا نظام آموزشی ما همچنان و در همه مقاطع و در همه زمینه ها ناکارآمده...
ناشناس
China
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
6
45
من کاملا با اموزش زبان انگلیسی موافق هستم چرا که تمام منابع علمی و کتابهای مرجع و حتی سایت های معتبر به زبان انگلیسی ایت و متاسفانه زبان فارسی جایی در دنیا ندارد میتوانید به عنوان نمونه یک مطلب در سایت ویکی پدیا به زبان فارسی و انگلیسی مقایسه کنید
XIII
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
49
به نظر من زبان انگلیس رو همه باید بلد باشن, چون یک زبان بین المللیه الان دیگه هرجای دنیا برین انگلیسی بلدن,این یه نیازه ,ما در عصر ارتباطات هستیم و نیاز به یک زبان ساده و مشترک بیشتر از همه چیز احساس میشه,
اما این که چرا طی دوران تحصیل آموزش و پرورش ما بد عمل کرده و تقربا به جرات میتونم بگن 80% اونایی که مکالمه بلدن یا کلاس رفتن یا فرای از سیستم آموزشی مدارس دوره دیدن,این ضعف آموزشی باید رفع شه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
73
به خاطر اینکه معلم هامونم بلد نیستن
کتابهامون مکالمه محور نیس و فقط گرامر محوره
انگلیسی رو فارسی تدریس میکنن
شبکه های انگلیسی زبان توی خونه ها دیده نمیشه
سیستم اموزشی کلا مال عهد تیرکمون شاهه
تبادل فرهنگی هم خیلی کم داریم با کشورهای دیگه
پاسخ ها
فردین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
آقا جان هیچکدوم از مسئولانمون انگلیسی حرف نمیزنن، ما نفهمیدیم آقای روحانی انگلیسی حرف میزنه یا نه !!! محمود خان که نمیزد.. خخ .
گریه داره وا...له. ! ....تعامل با دنیا ، زبون رو "OK" میکنه....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
چند درصد از معلمهای انگلیسی خودشون می تونن انگلیسی حرف بزنند؟ همینه که تو کلاس انگلیسی به زبان فارسی تدریس می کنند
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
14
من در دوران ابتدایی علاقه زیادی به زبان انگلیسی داشتم. حتی الفبای انگلیسی را خودم رفته بودم و یاد گرفته بودم. با این حال وقتی وارد کلاس اول راهنمایی شدم (آن موقع از اول راهنمایی زبان شروع می شد) و کلاس زبان مان شروع شد با یک معلم مبتدی و سختگیر و یک کتاب ناکارآمد مواجه شدم که اساسا نمی توانست پایه ریز خوبی باشد (این را بعدها فهمیدم) و بدین ترتیب توی ذوقم خورد و وقتی زنگ زبان می رسید وحشت می کردم که معلم خواهد امد و سختگیری و تنبیه و ...
در حالی که سال ها بعد فهمیدم در خود انگلیس ، الفبای انگلیسی را با رقص و آواز و موسیقی به کودکان یاد می دهند ولی اینجا به ما با زور و مکانیزم نمره و ... خواستند یاد دهند که نشد که نشد.
سيدمجيد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
16
مشكل زيان آموزي ما اينه كه ساختار آموزش زبان خارجي بجاي تاكيد بر نيازهاي واقعي فراگيران به زيرساختهاي زبان تمركز داره. در ايران اكثر كساني كه به فارسي مسلط هستند لزوما از ادبيات فارسي و ساختار زبان آگاهي لازم را ندارند و اصولا به درد همه فارسي زبانان هم نميخوره . حال با اين وضع تمام تاكيد ما در آموزش زبان انگليسي بجاي كاربرد آنها روي نقش كلمات و جملات است . با اين شرايط هرگز آموزش اتفاق نمي افته. چون دانستن ساختار جملات لازم است ولي نه اينكه كلا به آن بپردازيم. براي زندگي ديالوگ لازمه و لزوما همه قرار نيست مترجم يا متخصص زبان بشن....
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
19
سلام به همه
اول یه خاطره
یادمه ما کلاس زبان میرفتیم و اونجا دختر و پسرا باهم بودیم ، یکی از بچه ها دیر اومد و همه ما کلاس نشسته بودیم ، رسم بر این بود که همه داخل کلاس انگلیسی صحبت کنن و وقتی پسره وارد کلاس شد ، استاد گفت سلام بده و خودتو معرفی کن ، بنده خدا تا اومد خودشو معرفی کنه برگشت گفت ، i am hello ، حالا شما خنده کلاسو تصور کن .
خلاصه به نظر من ما چون زبان رو به صورتی میخونیم که پیچیدست و برای همین فقط به عنوان درس پاس شدنی یاد میگیریم اما باید طوری بهمون یاد بدن که الان مثل جدول ضرب یاد بگیریم ، شاید استفاده از فیلم های انگلیسی در مدارس بتونه کمک کنه ، مثل برنامه کودک های انگلیسی که اول فارسیش پخش بشه بعد انگلیسیش . و هرجا به نظر معلم خوب اومد فیلم رو متوقف کنه و به بچه ها بگه که فارسی و انگلیسیش چی میشه ، دقیقا مثل کلاس زبان ها .
ژیلا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
22
سلام،من سالهاست که در به در به دنبال یادگیری زبانم رما مشکل ما عدم استفاده از دانسته هایمان است. چون آن ها را به کار نمی بریم . برای مکالمه هم برای ما مردمان معمولی اصولا موقعیت هایی پیش نمی آید، مسئولان محترم هم اصلا دنبال یادگیری نیستن چون زحمت دارد.چند سال پیش سازمان ملل (دوران آقای خاتمی) بودجه ای را برای کارمندان ایران برای یادگیری زبان و کامپیوتر اختصاص داد.اما من یادم حتی بعضی از کارمندان از آموزشگاه های زبان مدرک بدون حضور در کلاس ها درخواست می کردند.همتمان بلند نیست هم چنان که در خیلی از مسائل شخصی و اجتماعی مان زود خسته می شویم اصولا انسان های بالنتیجه ای هستیم تا این که قدم در راه سعی و تلاش را ارج بنهیم.
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
81
12
یادگیری زبان انگلیسی فقط برای کسانی خوب است که برای شغل یا تحصیل یا سفر با زمان زیاد به آن نیاز جدی دارند در غیر این صور یادگیری زبان انگلیسی پرداختن به موضوعی غیر مهم و نپرداختن به موضوعات مهم زندگی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
آقا مهدی، اگه یه وقت یه خارجی تو خیابون ازت آدرس پرسید و نتونستی جواب بدی با شرمندگیش چکار میکنی؟ اگه یه دستگاه برقی خریدی و دستور العمل فقط به زبان انگلیسی بود چکار میکنی؟ اگه انشاالله قسمت شد و تنهایی به یه سفر خارجی رفتی(حداقل دوبی) توی فرودگاه با سردرگمی چکار میکنی؟ اگه....
حمید حمیدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
یکی دیگه از نتایج خوب یادگیری زبان دوم اینه که از اتفاقات روز دنیا با خبر میشیم. از مسائل حقوقی و شهروندی که در کشور ما اگر خط قرمز نباشه بر اونها تاکیدی هم نمیشه، آگاهی پیدا میکنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
45
27
چون سفر خارج برا 90 درصد ما ایرانی ها یه رویاست پس کاربرد عملی نداره!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
19
چون تو مدرسه خیلی خوب آموزش می دن و همه رو علاقه مند می کنند ادامه بدن انقدر تکرار زبان انگلیسی تو مدرسه جذاب و کارآمد که همه ما وقتی دیپلم می گیریم راحت می تونیم انگلیسی صحبت کنیم البته درد فقط درد انگلیسی نیست با اون همه عربی که ما تو مدرسه خوندیم الآن همه ما باید مسلط به زبان عربی علاوه بر انگلیسی هم باشیم
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
44
بنظر من تنها راه اینه که مثل هند از سال اول زبان آموزش انگلیسی بشه.موضوعی که ماهاتیر محمد نخست وزیر سابق مالزی به اون تاکید کرد وگفت "اگر میخواهیم علم روز دنیا روسریعتر یادبگیریم میبایست زبان تدوین شده اون علم رو بلد باشیم "
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
28
زبان انگلیسی باید از همان دوران ابتدایی و ابتدا با آموزش کلمات و شعر و جملات و دیدن فیلم و کارتون های زبان اصلی باشد. گرامر باید در آخر آموزش باشد نه در ابتدا. آموزش گرامر سخت و ثقیل باعث فراری دادن فراگیران می شود. باید صدا و سیما هم یک سری از فیلمها و کارتونها را به زبان اصلی پخش کند. برای بهبود زبان انگلیسی باید تغییرات همه جانبه ایجاد شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1 - صدا و سیما باید فیلم ها سریال ها کارتون های زبان انگلیسی پخش کند
هما
Germany
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
29
به علت اینکه همه ما ایرانیها فکر می کنیم علامه دهریم و بهترین و خاصترین آدمها هستیم و بهترین زبان را داریم و نیازی به زبان دیگری نیست.
کلا نیاز نداریم چیزی یاد بگیریم حالا چه رسد به زبان دیگر.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
13
اگر بخواهیم یک کشور بین المللی باشیم حتما بایستی برای زبانهای خارجی برنامه ریزی کنیم
متاسفانه ما حتی در خصوص یادگیری زبان خارجی معدل خوبی نداریم
امیر معظمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
12
سلام به دوستان
یه راه خوب اینه که توریست های بیشتری وارد کشور بشوند و با رفع تحریم ها و سرمایه گذاری و ورود خارجی ها به ایران و سفر ایرانی ها به خارج عملا در محیط قرار گرفته و همچنین در دانشگاهها و مدارس ضریب بیشتر و مزایا و تشویق هایی برای تاثیر درس زبان انگلیسی در معدل در نظر گرفته بشود.
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
اگه دلواپسها بگذارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
39
پدرها و مادرها

اگر می خواهید یک هدیه ارزشمند به فرزندان خود بدهید آنها را به کلاس های زبان انگلیسی بفرستید.
در آینده خواهند فهمید چه خدمتی به آنان کرده اید.
اعظم
United States of America
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
21
به نظر من مسئولان هم ميدوند كه چاره در آموزش محاوره وطوطي وار به سبك موسسه هاي موفق آموزش زبان است اما مهمترين دليل اينكه دولت وارد اين بحث نميشه مباحث سياسي است
البته عده اي هم فكر ميكنند اموزش زبان از كودكي باعث از دست رفتن زبان فارسي خواهد شد !! كسي نيست كه گوشزد كنه آيا اكنون زبان فارسي خوب پاس داشته ميشه و يا ساير كشورها كه زبان دوم درشون خيلي خوب آموزش داده ميشه آيا زبان اصليشونو فراموش كردن؟ ميشه از تجربيات ساير كشورها استفاده كرد
پاسخ ها
حمید حمیدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
درسته. بعضی سیاستمداران نمیخوان مردم با جامعه ملل ارتباط داشته باشن. دلیلش هم واضحه دیگه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
11
با نظر دوستان موافقم . در مدارس ما فقط روی گرامر تمرکز می شود و خبری ازآموزش مکالمه مثل یک شهروند انگلیسی زبان نیست در صورتی که وقتی به کلاسهای زبان مراجعه می کنید در قالب کتابهای TOP NOTCHیا INTERCHANGE به خوبی هم مفاهیم گرامری را به صورت کاربردی در زندگی روزمره بیان می کنند هم باعث می شوند شما مثل یک شهروند انگلیسی زبان صحبت کنید متاسفانه نوع آموزش در مدارس ما سبب میشود همان نوع نحوه آموزش در ناخود آگاه ما رسوب کند و وقتی در سنین بالاتر قصد یاد گیری داریم آن مواردی که ملکه ذهن ما شده روند یادگیری را کند می کند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2- در مدارس باید به جای کتاب های انگلیسی دوران کهن از کتابهای Top Notch استفاده کنند
ناصر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
25
بیشتر از 20 شبکه تلویزیونی داریم به غیر از شبکه پرس تی وی که اون هم خبری هست حتی در بقیه شبکه ها یک فیلم با زبان اصلی وزیرنویس فارسی نمی گذارند.در حالی که در کشور ما اکثر فیلم های خارجی دوبله می شوند.نمایش فیلم با زبان اصلی میتونه یکی از راه های آموزش زبان باشه.البته به فراخور سن و نوع شبکه.مثلا شبکه کودک با گذاشتن کارتون به زبان اصلی آموزش زبان بدهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
حرفت کاملا درسته اما ما دیگه واقعا از تلوزیون کلا نا امید شدیم،چه برسه توقع داشته باشیم به زبان مردم کمک کنه. این تلویزیون هم خودش یه بحث جدا می طلبه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
11
به نظر من اگر به بچه ها از همان ابتدایی فقط صحبت کردن با زبان های دیگر را یاد بدن خیلی بهتر نتیجه میگیرن ولی متاسفانه توی ایران از راهنمایی شروع میشد و جدیدا"دربرخی مدارس از دبستان شروع میکنن فعل وفاعل یاد دادن واین نتیجه ای در بر نداره در صورتیکه الان در خیلی از کشورهای همسایه افراد تحصیلکرده به خوبی میتونن صحبت کنن و عقاید خودشون را با بقیه در میان بذارن و این راه بهتری برای برقراری ارتباط با دنیاست
پاسخ ها
حمید حمیدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
موافقم. من هم تا جایی که خوندم کارشناسان تاکید میکنن برای یادگیری زبان دوم بهترین سن 5 تا 10 سالگیه.
یاشار
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
20
اصلیترین مشکل اینه که تو ایران با اصرار تمام سعی دارن فقط فارسی رو تدریس کنن و فکر میکنن اگه غیر این باشه زبان فارسی و تمامیت ارضی ایران مورد تهدید قرار خواهد گرفت به وِیژه اینکه زبان انگلیسی زبان استعمار و اشغاله! از طرف دیگه مثل همه چی عدم مدریت و کارایی داشتها نیز تاثیر گزار است. مثلا از سال اول راهنمایی تا آخر دانشگاه در همه رشته ها و مدارس زبان انگلیسی(والبته تا حدودی عربی) تدریس میشه ولی مدریت آموزش این دورس به گونه ای است که کمترین کارایی را دارد مگر نه همین سالها برای ایرانیا کافیه تا این زبان رو یاد بگیرن و اصلا اگه روش و شیوه آموزش درست باشه نیازی به کلاسهای خارج از مدرسه و دانشگاه نیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
25
من خودم هرچی زبان یاد گرفتم بر میگرده به دوره ای که فیلم های سینمایی رو قاچاقی تو مدرسه رد و بدل میکردیم و هرروز شاید 2 3 تا فیلم زبون اصلی میدیدیم البته با کلی استرس
با توجه به اینکه اون موقع ها چیزی به اسم زیرنویس اصلا رایج نبود اگرم بود فارسیش پیدا نمیشد مجبور بودیم چندبار دیالوگهارو گوش بدیم تا بفهمیم با یه دیکشنری دم دستمون
یادش بخیر اخه عشق فیلم بودیم
باور کنین امسال امتحان ایلتس دادم در مجموع 1ماهم براش مطالعه نکردم ولی نمره 7.5 آوردم
توی listening نمره 8.5 آوردم که مطمینم تنها دلیلش همون فیلم دیدنای دوران مدرسه اس
کاش بجای درسهای چرند مدرسه که نه سر داره نه ته داره نه جذابیت داره نه توی خاطر کسی میمونه هر روز یه فیلم دور هم میدیدن بچه ها به زبون اصلی با کمک معلم
به خدا نیاز به هیچ سیستم اموزشی دیگه ای نبود
پاسخ ها
مهتاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
کاملا موافقم فیلم انگلیسی با زیرنویس انگلیسی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
با عرص سلام وقتی که مردم در محیط نباشن زبان کارائی ندارد مردم در سال چند دفعه مسافرت خارج کشور میروند که به درد مردم بخورد
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
10
چشمهامون را باز کنیم.با دنیا ارتباط داشته باشیم که برای ارتقاوحفظ روابط راحت تر یاد میگیریم زبان بین المللی را بیاموزیم.فرهنگ ارتباط را اصلاح کنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
11
دوستان من اینو اضافه کنم که پیشنهاد ندید زیرنویس فارسی داشته باشه فیلمهاتون چون فقط میشینین اونارو میخونین و هیچی یاد نمیگیرید عین یه بچه بشینین زبون اصلی رو نگاه کنین نهایتا با زیر نویس انگلیسی
اعظم
United States of America
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
7
به نظر من مسئولان هم ميدوند كه چاره در آموزش محاوره وطوطي وار به سبك موسسه هاي موفق آموزش زبان است اما مهمترين دليل اينكه دولت وارد اين بحث نميشه مباحث سياسي است
البته عده اي هم فكر ميكنند اموزش زبان از كودكي باعث از دست رفتن زبان فارسي خواهد شد !! كسي نيست كه گوشزد كنه آيا اكنون زبان فارسي خوب پاس داشته ميشه و يا ساير كشورها كه زبان دوم درشون خيلي خوب آموزش داده ميشه آيا زبان اصليشونو فراموش كردن؟ ميشه از تجربيات ساير كشورها استفاده كرد
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
21
با سلام
بنده مدرس زبان انگلیسی هستم. به نظر بنده عوامل مختلفی در این ضعف دخیل هستند که من به 3 مورد که فکر می کنم مهمتر از بقیه هستند اشاره میکنم:
1. ضعف در زبان مادری ما ایرانی ها . فردی که در زبان مادری خود مشکل دارد نخواهد توانست یک زبان بیگانه را خوب یاد بگیرد. به غلط های رایج در اخبار توجه کنید!!!!
2. عدم توجه لازم به آموزش زبان انگلیسی در مدارس که به تبع آن، ضعف به دانشگاهها هم منتقل می شود.
3. عدم دقت کافی در زمینه گزینش مدرس انگلیسی در آموزش و پرورش برای مدارس. لازم است تجدید نظر اساسی در این زمینه صورت گیرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3- مدارس باید از استادان برجسته زبان انگلیسی حتی برای دانش آموزان ابتدایی که سطح پایه محسوب می شود استفاده کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
توقعاتي داريد شما. با يك حقوق بخور و نميري كه به معلم بدبخت ميدن انتظار داريد اساتيد بيان در آموزش و پرورش !
من فرهنگي بدبخت اينقدر قسط دارم ميدم كه ته حقوقم دوزار بيشتر نميمونه...
اشكال اينه كه ديد "انسان پروري" به دستگاه آموزش و پرورش نيست بلكه ديد "دستگاه خورنده هزينه" هست. براي همينه كه پايين ترين حقوق رو ميدن به فرهنگيان.
اين خانه از پايبست ويران است...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
6
به نظر من روش های جدید آموزش زبان در موسسات خصوصی بسیار موثر بوده است ولی به علت کمبود ارتباطات بین المللی جوانان و نوجوانان فرصت تمرین و استفاده از مطالب یادگرفته را ندارند بنابراین در تک فرصت های پیش آمده توانایی استفاده از مطالب خود را ندارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4- ارتباط و تعامل با دنیا باید برقرار شود شبکه های اجتماعی و گفتگوهای تصویری باید رونق بگیرند (نه اینکه فیلتر شوند!!!)
مهتاب
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
22
بهترین شیوه برای یادگیری زبان انگلیسی تلویزیونه باید کانالهای فیلم و موسیقی به زبان انگلیسی و با زیرنویس انگلیسی پخش بشه اون موقع میبنید که مردم درکمترین زمان ممکن انگلیسی یاد گرفتند من با همین شیوه ترکی استانبولی را از کانالهای ترکیه یاد گرفتم.
ناشناس
Germany
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
10
باسلام و احترام . بحث بسیار خوبی را طرح کرده اید . روش تدریس زبان انگلیسی در ایران گرامر محور است در صورتی که باید دیالوگ محور باشد . حتی میتواند مکالمه به زبان انگلیسی به زبان محاوره در منازل بین والدین و بچه ها تبدیل شود یا در محاورات دوستان . فراگیری زبان انگلیسی در حال فعلی یک ضرورت است و حتی رشد اقتصادی را سرعت می بخشد . من چون کارم بیشتر در انگیس و آلمان است شاهدم که صد ها جوان چینی را دولت آن کشور برای فراگیری زبان انگلیسی به امریکا کانادا انگلیس و زبان آلمانی را به این کشور میفرستند . متاسفم بگویم تلاش های مراکز بودجه بری مانند فرهنگستان های فارسی برای معادل سازی کار بی فایده ای است ، چرا که هر کس تکنولوژی و اقتصاد قوی دارد فرهنگ ساز میشود و زبان هم جزیی از فرهنگ است. به سایت خبری عصرایران پیشنهاد میکنم بخش آموزش زبان راه اندازی کند ، البته در کنار آن راه اندازی کلاس های آموزش مدیریت بسیار پر فایده به حال آینده کشور و جهان است.
محمد لواساني
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
ياد گرفتن زبان انگليسي وقتي مي تواند مستمر و متداوم باشد كه در محيطي باشيم كه از آن استفاده كنيم.
اگر استفاده از آن استمرار داشته باشد هم يادگيري است و هم تمرين و هم تثبيت.
ايجاد محيط استفاده از روش هاي مختلفي مي تواند باشد مانند:
توريسم، سايت هاي اينترنت، استفاده عملي در مدارس و ...
درضمن يادگيري ما هم در راستاي مكالمه نيست بلكه براي يادگيري گرامره براي همين هم ايجاد انگيزه براي يادگيرنده نمي كنه و نهايتا" هزينه بيخودي ... متاسفانه !!!
فرید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
در یادگیری هر زبانی علاوه بر کلاس رفتن و تحصیلات و بقیه متد های آموزشی چیزی که خیلی تاثیر داره نیازیه که فرد مورد نظر به اون زبان پیدا میکنه. متاسفانه در کشور ما مردم چه تحصیل کرده چه در حد تحصیلات پایین هیچ نیازی به یادگیری ربان دیگری احساس نمیکنند. به نظر من این ها دلایل مختلفی هم میتونه داشته باشه. مثلا عدم علاقه و عادت به جستجو در اینترنت و عدم کنجکاوی در یادگیری مسائل مختلف. وقتی کسی هیچ نیازی نمیبینه دانش خودش رو در هر زمینه ای که هست افزایش بده کشیده نمیشه به مطالب روز. و کشیده نمیشه به یادگیری زبان جدید. متاسفانه من استاد دانشگاهی در زمینه مهندسی عمران میشناسم که تا به حال یک کتاب تخصصی در زمینه خودش مطالعه نکرده. علاوه بر این که زبان عمومی نزدیگ به صفره زبان تخصصی هم صفره. و این فاجعست به نظرم. چطور دانشجویی تا دکترا میره یا تا آخر ارشد میره و هیچ نیاز مبرمی به زبان تخصصی احساس نمیکنه. جای سوال داره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
5- باید حس نیازمندی به زبان انگلیسی در جامعه در همه اقشار ایجاد شود.
(مردم فقیر بعضی کشورهای آفریقایی برای نجات یافتن از فقر و آگاهی بیشتر حتی زبان فرانسه هم به بچه هاشون یاد می دهند)
your friend
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
10
كودك چطور زبان مادريشو ياد ميگيره ، زبان دوم هم همونطور بايد عمل بشه .good luck
حنیف
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
تا زمانی که اهمیت ارتباطات بین المللی و ابزارهای این ارتباط، در تمام عرصه های کار و زندگی در بین مردم جا نیافتد، نیاز و اشتیاق عمومی به آموختن زبان دوم شکل نمیگیرد. اما وقتی که بطور مثال شخصی در یک فرودگاه بین المللی رستوران یا کافی شاپی را اجاره کند، در اندک مدتی مجبور به فراگیری انگلیسی و عربی و... هر چند بصورت ابتدایی خواهد شد.
بنظر من آموزش و فراگیری زبان بصورت محاوره‌ای (نه با قواعد گرامری دست و پا گیر و رسمی) مانند کشور هند، باید در اولویت قرار بگیرد. بعد از آن هر کس که نیاز تخصصی داشت به دنبال فراگیری اصولی برود. ایجاد کانالهای سالم تلویزیونی خارجی زبان، کلاسهای ساده سمعی و بصری در مقطع دبستان، اردوهای متشکل از دانش آموزان ایرانی و خارجی، و راهکارهایی از این قبیل میتواند بسیار کارساز باشد.
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
34
5
خوب یادمه از یکی از صاحب نظرانی که میشناختم پرسیدم چرا پاکستان و هندوستان یا هر کشور دیگه ای که تحت استثمار انگلیس بود الان دارن به زبان انگلیسی صحبت می کنند اما ایران از این قافله استثنا بوده ؟!
جواب جالبی ازش شنیدم:گفت انگلستان و کشورهای غربی خوب میدونن که ایران و ایرانی به زبان انگلیسی مسط باشه دنیا رو به سلطه خودش در میاره...
بعدها فهمیدم که واقعا این چنینه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
کی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
اخه ادم اینقدر خوش خیال.
حمید حمیدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
شاید منظورشون از سلطه، کسب موفقستهای علمی و صنعتی بوده. سلطه بار منفی داره.
داریا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
یعنی منظورتون اینه که انگلستان و کشورهای غربی مانع تدریس درست و اصولی زبان در کشور ما هستن؟ دیگه تو این بحث فکر نمیکردم از توهم توطئه خبری باشه. واقعا تا کی میخوایم بشینیم دست رو دست بزاریم و به جای یافتن راه حل و تلاش برای رفع مشکل ها، بگیم کار کار انگلیساس و خودمونو خلاص کنیم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
12
به نظر بنده برای بهبود وضع زبان در کشور، بایست مسئولان بخواهند که نمی خواهند . دلیلش را دقیقا نمیدانم فقط واضح است که نمی خواهند. ( شاید به خاطر این تفکر که فرم همان محتواست و با وارد شده زبان اجنبی به کشور، فرهنگ آنها هم راه پیدا میکند و فرهنگ دینی و ملی ما با خطر روبرو میشود.)و گرنه در این سی سال راحت ترین و بدیهی ترین کار که کاربران گرامی هم اشاره کردند عوض کردن محتوای کتب زبان در مدارس هستش .
پاسخ ها
sla
| Sweden |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
با همه این بحث ها ما بعنوان مردم کوچه و بازار باید چه کاری کنیم تا خودمان و فرزندانمان برای همیشه و تاریخی مشکل زبان خارجه را حل کنیم .فرض بر این که سیستم اراده ای برای این کار ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
به خاطر این تفکرات ...
این نسل ...
خواهد سوخت ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
11
2
من زبانم خیلی ضعیفه راه حلی دارین بدون کلاس رفتن، با خوندن کتاب یا.... زبانم قوی شه؟
مادرها و پدرها
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
8
بهترین راه آموزش زبان انگلیسی به کودکان، مکالمه روزمره در منزل با والدین است.
اگر روزی 5 دقیقه در منزل با کودک مکالمه کنید و از پرسش های ساده ای مانند who are you آغاز نمایید، بعد از یک ماه از نتایج آن شگفت زده خواهید شد
این روش آموزشی در مالزی بسیار متداول است تا حدی که مدارس به کودکان بلیط رایگان شهربازی می دهند و از والدین می خواهند در محیط پارک، نام وسایل و بازی ها را با کودک تمرین کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
6- استفاده کشور از تجربیات کشورهایی مثل مالزی و هند و ... در آموزش زبان انگلیسی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
8
با يادگيري هر زبان انسان دوباره در يك دنيا و فرهنگ جديد متولد مي شود ،انگليسي فارسي كردي تركي فرانسه و ... چون با قوميت هاي مختلفي مي توان آشنا شد.به خاطر اينكه زبان تكنولوژي انگليسي مي باشد انگليسي بسيار مهم جلوه مي كند.در ضمن آموزش زبان بايستي از همان روز تولد بچه شروع شود يعني در معرض مكالمه زباني كه مي خواهد فرا گيرد.
محمد رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
10
به نظر من علت نحوه آموزش در مدارس باعث تنفر افراد از زبان انگلیسی میشود
باید مدل آمزش تغییر کند
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
9
متاسفانه آموزش زبان انگليسي درايران خيلي دير شروع ميشه، وبچه ها كه در 5-6 سال قبل با آموزش تك زباني عادتي شدن، ديگه براشون سخته تا يك زبان ديگر رو هم پذيرا بشن. بنظرم از همان سال اول ابتدايي بايد آموزش زبان انگليسي رو هم آغاز كرد ولي با اجراي متدهاي جواب داده در كشورهاي ديگر، نه با سختگيريهاي بيمورد و كلاسهاي خشك و بيروح كه باعث دلزدگي دانش آموزان بشه.
سهراب
Germany
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
12
زمانی متوجه میشویم زبان انگلیسی چقدر در دنیا مهم است که دیگر دیر شده و یادگیری انهم برایمان سخت شده.
اگر در شرکتهای نفت و گاز و صنایع کار میکردید مو ضوع را لمس می کردید.
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
8
بهترین روش اینه که فرد بشنوه، بدون اینکه سعی کنه حرف بزنه ... مثل فیلم دیدن ... روش کارآمد راه اندازی یک شبکه کاملا انگلیسی زبان و نمایش فیلم ها و کارتون های متناسب با فرهنگ ایرانی در آن است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
8
بهتر است بحث یک هفته ادامه داشته باشد. باعوض کردن روزانه هم موضوع کم می آورید هم امکان شرکت تعداد اندکی در بحث وجود دارد.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
10
سلام
راستش این تجربه خودمه، از اول تا آخرش

یادم میاد مدرسه ما دبستان آموزش زبان انگلیسی داشت
معلمش هم خدایی آدم خوب و مهربونی بود و با شعر زبان رو به ما یاد میداد
تا دانشگاه، حتی به واسطه رشتم و اساتید دانشگاهی، مجبور بودیم با کتب تخصیصی و زبان اصلی سرو کله بزنیم
ولی راستش من از همون اول تا لحظه ای که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم، متنفر از ازبان بودم
ینی سر کلاس گریه میکردم
بعد دانشگاه رفتم کلاس زبان، به واسطه جریاناتی
و هم اکنون بعد 4 سال هر ساله حد اقل 3 چهار ماه میرم زبان
حتی به جایی رسیده که سعی میکنم کتب فارسی رو هم بگردم ترجمه انگلیسیشو پیدا کنم
خیلی فکر کردم چرا؟

به این نتیجه رسیدم
که برا یادگرفتن هر زبونی، قبل از خود زبون
باید فرهنگشون رو بشناسیم
ینی تا نفهمیم که اونا چطور فکر میکنند، چطور برخورد میکنند با هم،
نمیتونیم زبانشونو یاد بگیریم
یه چیزی بین کسایی که زبان خوب دارند مشترکه
یا فیلم دیدیدن
یا آهنگ گوش دادن
یا در اون کشور بودن
و این سه عامل عواملیه که شما میتونین در معرض فرهنگشون باشین
ناصر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
7
با وجود اینکه پیام دیروز مرا در مورد آب سانسور کرده و آن را تبدیل به شیر بی یال و دم واشکم نمودید،باز هم نظر می دهم،به امید اینکه دیگر سانسورم نکنید.
انسان اصولا به دنبال رفع نیازمندی های خود است ،بنابراین تا در مورد یادگیری زبان خارجی هم مجبور نشود،اقدام به این کار نخواهد کرد.
مثلا بخاطر برگزاری المپیک در پکن،یادگیری انگلیسی در این شهر با قدرت صورت پذیرفت.
یا در کشورهایی که به فعالیت توریستی یا پذیرش بین المللی دانشجو و بطور کلی هرگونه تعاملات رو در روی بین المللی اهمیت می دهند،همه خود را برای درآمد بیشتر ملزم به یادگیری زبان خارجی خواهند یافت.
باید وارد تعاملات بین المللی شد و همزیستی مسالمت آمیز با دنیا بر اساس استاندارد های رایج را پذیرفت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
از اصطلاحات دولت تدبیر و امید استفاده می کنی (آخرین جمله متن)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
خب آقا ناصر نظرشون به نظر رییس جمهور نزدیکتره. این که مشکلی نداره :))
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
11
به موضوع خیلی خوبی اشاره کردید اول از همه اینکه تو مدارس که انگلیسی تدریس می شه خود معلم واقعا ضعف دارد و کلاس را فارسی برگزار می کنه تو زمان ما از اول راهنمایی تو مدارس انگلیسی تدریس می شد باور کنید خود معلم چیزی نمی دانست اول اینکه باید کلاس را به انگلیسی برگزار کرد و اینکه مطالبی که تو کتابهای اموزشی ما وجود دارد درست و کاربردی نیست فقط بر اساس گرامر درصورتی که الان کتابهای به روز و کاملی برای تدریس وجود دارد که بعضی از اموزشگاه ها از ان استفاده می کنند باید یک کلاس زبان کاملا مجهز به امکانات تصویری و صوتی باشد وقتی خود معلم به درستی تلفظ نمی کند چه چیز را باید یاد گرفت و اینکه صرفا خواندن مطالب کتاب کفایت نمی کند باید از بچه ها به نسبت سطحی که هستند بخواهند خلاصه یک مطلب را در کلاس بیان کنند و یا روزنامه و یا کتاب داستان بخوانند و یا قسمتی از یک کارتون یا فیلم انگلیسی را در کلاس تعریف کنند و خیلی روشهای دیگر من از وقتی که یادم میاد مشغول خواندن زبان انگلیسی هستم حتی رشته دانشگاهیم هم مترجمی بوده ولی باور کنید هنوز چیزی بلد نیستم دلیلش تنها سیستم اموزشی غلط و اینکه ما از ان هیچ استفاده ای نمی کنیم فقط مطالب را یاد می گیریم اما کاربردی برای ما ندارد من تو سفری که به کشور ترکیه داشتم می دیدم که چقدر جوانان انجا خوب صحبت می کنند و دلیل اصلیش اینه که صنعت توریست تو این کشور خیلی بالاست و انها مدام با انواع توریست ها از کشورهای انگلیسی زبان روبرو هستند و واقعا کمک کننده است خودم تو مدتی که انجا بودم واقعا از انگلیسی صحبت کردن لذت می بردم ولی اینجا اینطور نیست. دلیل دیگه اینکه ما خیلی با فیلم و سریال انگلیسی سر و کار نداریم. و اینکه بیشتر اموزشهای ما گرامر محور است البته دانستن گرامر خیلی مهم ولی نه به این شکل اگر شرایطی فراهم کنیم که در کلاسها بیشتر به شنیدار و گفتار توجه شود نیمی از مشکلات حل می شود باید از ان چیزی که یاد می گیریم استفاده کنیم اینطوری هیچوقت از یادمان نمی رود ولی بازهم معتقدم که سیستم اموزشی ما درست نیست نه تنها در مورد زبان بلکه در مورد تمامی درسها فقط مجبوری حجم انبوهی از کتابها را حفظ کنی حتی مسائل ریاضی هیچوقت واقعا درک نمی کنی این چیزهایی که می خوانی یعنی چی و به چه کاری میاد ولی چون حجم درسها زیاده و باید نمره قبولی بیاری فقط و فقط می خوانی درصورتی که ای کاش مطالب کمتری اموزش داده می شد اما اصولی باید کلا در مورد سیستم اموزشی فکری کرد سیستم خشک و بی روح با معلمهایی که خیلی هاشون حتی سواد اموزش دادن ندارند (البته نه همه انها) محیط مدارس ما کاملا خشک و خشن از هرکی بپرسید حاضر نیست برگرده به ان دوران.
و یک نکته دیگه اگر در مدارس خوب انگلیسی تدریس شود دیگر نیازی به این کلاسهای بیرون نیست کلاسهایی با هزینه های بسیار که واقعا امکان رفتن به انها برای خیلی ها مقدور نیست.
یک نکته دیگه دوستان اگر به مدت یک سال با برنامه ریزی فیلم و اخبار و انگلیسی بشنوید و خودتان را مجبور کنید که خلاصه انها را جلوی اینه تعریف کنید شنیدار و گفتار به طرز خیلی خوبی پیشرفت می کنید و برای خواندن و نوشتن هم فقط تمرین لازم است و هیچ نیازی به هیچ کلاسی نیست الان تو محیط وب کلی مطالب و کلاسهای انلاین وجود دارد ( البته با سرعت اینترنت ما ) که کاملا کاربردی ومفیده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
53
9
درحد رفع نیاز خوبست اما توجه داشته باشیم که زبان دوم ما قرآن وآنهم زبان عربی است که بسیار شیرین ودارای قاعده مرتب میباشد بخلاف زبان شلم شوربای انگلیسی که بردنیا بدست روباه پیراستعمار تحمیل شدهاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
20
صدا و سیما می تواندتاثیر بسیار زیادی در آموزش زبان داشته باشد.
زبان آموز
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
6
هرچند یادگیری زبان تنها به دروان تحصیل مربوط نمی شود ولی مدرسه بعنوان جایگاهی که میتواند نقش پررنگی در این زمینه ایقا کنند در این نوشته مورد نقد و بررسی قرار می گیرد. بعنوان کسی که از دوره دبیرستان بصورت خودآموز شروع به یادگیری زبان کردم و هم اکنون بصورت پاره وقت ترجمه و تدریس می کنم ایرادهای فراوانی در محتوای کتاب های درسی و شیوه تدریس دوران تحصیل دیدم که مهمترین آنها را خدمتتان عرض می کنم:
1- زمان شروع یادگیری زبان (اول یا دوم راهنمایی) کمی دیر به نظر می رسد. مقایسه با تحصیلکرده های سطح دیپلم کشور همسایه یعنی پاکستان که از دوره ابتدایی تدریس انگلیسی شروع می کنند کاملا تفاوتها رو مشخص می نماید.

2- به فراموشی سپردن مهارت های گفتاری(speaking)، شنیداری (listening) و تا حدود زیادی نوشتاری (writing) در یادگیری زبان چراکه عمده ی مباحث در ایران روی بخش خواندن و درک مطلب (reading comprehension) متمرکز شده و در امتحانات نیز متاسفانه فقط این مهارت و تا حد بسیار کمی مهارت نوشتاری مورد ارزیابی قرار می گیرد. این مساله در کنکور به اوج خود می رسد چون هیچ راهی برای ارزیابی سه مهارت اولیه در آن وجود ندارد. ضمن اینکه نبود امکاناتی مانند سمعی-بصری و سیستم پخش با کیفیت فیلم و سی دی در بیشتر مدارس و بالا بودن تعداد دانش آموزان در یک کلاس هم بسیار موثر بوده است.

3- سطح پایین علمی معلمان دربرخی از مدارس و البته راحت طلبی ایشان در بیشتر جاها ... در مورد زبان انگلیسی تنها دانستن واژه ها و گرامر همان کتاب برای دبیر کافی نیست و از او انتظار می رود همه مهارتها را بطور همزمان ارتقا دهد. وضعیت معیشتی معلم ها اغلب آنها را وادار می کند وقت و انرژی خود را به جای ساعات مقرری آموزش و پرورش صرف کلاس های تدریس خصوصی و آموزشگاهی خارج از مدرسه کنند.

4- واژه گزینی بسیار بسیار نامناسب در کتاب های راهنمایی و دبیرستان: بعنوان نمونه، در زمان تحصیل اینجانب دانش آموزی که به پیش دانشگاهی می رسید واژه های ساده و پرکاربردی مانند خطر (danger) و نمک (salt) را نخوانده بود در حالی که در سال اول دبیرستان با واژه های سخت و کم کاربردتری مانند بت (idol) و امانتداری (trustworthy) آشنا شده بود.

5- بر خلاف بسیاری از کلیشه گویی ها، دستور زبان یا گرامر گنجانده شده در کتابهای راهنمایی و دبیرستان جز پرکاربردترین موارد بود تنها ایراد این بود که یادگیری گرامر به یادگیری مهارتهای ذکرشده در بالا اولویت داشت و هیچگاه از دانش آموزان خواسته نمی شد که گرامرهای و واژه ها و عبارتهای یادگرفته شده در طول زمان تحصیل را در حد یک متن یا حتی یک پاراگراف بصورت انشا بنویسند. این مورد دلیل اصلی ناتوانی بیشتر ایرانیان تحصیلکرده از نوشتن یک نامه اداری یا یک ایمیل ساده به زبان انگلیسی می باشد.


6- تدریس به زبان انگلیسی یا حداقل بصورت نیمه فارسی-انگلیسی به شدت از دوره دبیرستان توصیه می شود . در این مورد دبیرستان محل تحصیل اینجانب بصورت یک نمونه موفق میتواند ملاک ارزیابی باشد. همچنین عدم استفاده دانش آموزان و معلمان از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی: به یاد داشته باشیم که همیشه ساده ترین و سریعترین راه بهترین راه نیست بویژه اگر بحث یادگیری مطرح باشد. وقتی معلم به فکر گذران وقت با صرف کمترین انؤزی و دانش آموز تنها به فکر کسب نمره در کمترین زبان ممکن باشد نتیجه ای بهتر از این حاصل نمی شود.

همین معضلات در سطح آموزش عالی نیز دیده می شود
مهدی شجاعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
بی شک آشنایی و تسلط بر زبان اول دنیا نیاز مبرم و حیاتی جامعه محسوب میشود . کوتاهی و قصور مسئولین آموزش و پرورش و قانونگذران حوزه اموزش در امر آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان اول دنیا بر هیچکس پوشیده نیست و متاسفانه این مساله بعد از سی سال امروز به شکل محسوسی نمود پیدا کرده است. امروزه شهروندان در استفاده از وسایل و دستگاه های الکترونیکی که دفترچه های ان به زبان انگلسی نوشته شده با مشکل مواجه اند. گویی که در حال حاضر عدم آشنایی با بان خارجه نوعی بی سوادی محسوب میشود. در این میان نقش صدا و سیما نیز بروز این مشکل انکار ناپذیر استو در کشور های عربی پخش فیلم ها با زبان اصلی عامل موثر در یادگیری زبان خارجه محسوب میشود که مسئولین ما به علت ساست های غلط و سیاست زدگی آموزش زبان انگلسی را دقیقا به مانند غربزدگی میدانند. وقتی سیاست با جز جز زندگی ما همراه شود نتیجه این میشود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
7
هر چه بكاري همان درو كني
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
7
8
اولاً ما هنوز تو زبان فارسي مشكل داريم. اكر دستور زبان فارسي را خوب درك كنيم مي توانيم زبان انگليسي را بهتر فرابگيريم. دوماً اصلاً ما روش درس دادن زبان انگليسي را مي دانيم يا فقط براي كسب درآمد و شغل به آموزشگاه هاي زبان نگاه مي كنيم. سوماً كشور ما كشوري است بدون حضور توريسم اروپايي . بنا بر اين آموزش زبان افغاني و عربي بيشتر جواب مي دهد.
کریم کاشفی ملکی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
17
19
همه نظرات درست اما فایده ای ندارد .تا اینکه ما باید اینکار بکنیم .الان به عنوان مثال من ترک زبان هستم .اول باید ترکی یاد بگیرم .دوم فارسی یادبگیرم . سوم عربی یاد بگیرم. چهارم انگلیسی . پیدا کنید پرتقل فروش را....راه چاره این کار اینست که مثلا من ترک یا کرد یا عرب در منطقه خود به زبان خود بنویسم و بخوانیم و زبان دوم را انگلیسی یاد بگیرم .و مثلا وقتی به یک هموطن خود که کرد یا فارس یا عرب است با انگلیسی صحبت کنیم ... فواید این کار ..اولا به لهجه فارسی صبحت کردن هم گیر ندهیمو بخندیم . دوما عدالت در کنکور رعایت میشه ..سوما به زبان بین المللی تسلط پیدا میکنیم...ممنون دلنوازانم.....کریم کاشفی ملکی از ملکان
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
آفرین . پیشنهاد جالبی است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
9
درسته که میگیم فارسی را باید پاس داشت اما دلیل نمیشه که وقتی دنیا شده یه دهکده که مردم این دهکده با زبان انگلیسی با هم ارتباط اجتماعی، علمی، اقتصادی میگیرن ما این زبان رو بلد نباشیم. جالبه بدونید که ایرانیهای ساکن خارج هیچ وقت با هم انگلیسی حرف نمیزنن ولی در عین حال انگلیسی رو مثل بلبل صحبت میکنن تضادی نمیبینم اگه منافع ملی در میان باشه
مرضیه
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
15
من خودم از کسایی هستم که واقعا به خاطر کارم نیاز به یادگیری زبان دارم ولی اینقدر کلاس های زبان کشدار و طولانی و بی محتوا هستند که اصلا حوصله رفتن رو ندارم . آخه فقط برای گرفتن پول بیشتر طولانیش میکنن.

من یه سفر به لبنان داشتم
اونجا هر جوان سه زبان عربی (مادری) و انگلیسی و فرانسه رو بلده.
از یه خانم که اونجا زندگی میکرد و لیدرمون بود پرسیدم. گفت اینجا دانش آموزا در دوره دبیرستان انتخاب میکنن که کل درساشون مثلا انگلیسی باشه و همه چیز به زبان انگلیسی تدریس میشه و در اینصورت دوره دانشگاه رو باید فرانسه بردارن و یا برعکس .
خوب معلومه که اینجوری هر دو تا زبان رو خوب باید یاد بگیرن !
به نظرم این یه روش فوق العاده است برای یادگیری.
تا جایی که من میدونم در هند هم کلیه دروس به زبان انگلیسی تدریس میشه.
کار من الان با پاکستانی هاست اونها هم فوق العاده خوب انگلیسی صحبت میکنن!
اشکال کار ما از نظام آموزشی مونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
این مورد در وضعیت فعلی و با وجود متهجرین عیر ممکنه ، هرکس این طرحو بده کلی انگ بهش میچسبونن که خائنه و داره زبان مادریو از ما میگیره
علي
Denmark
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
8
سلام، من الان دانمارك هستم و تمام اقشار جامعه به طور عالي به زبان انگليسي مسلط هستن.اينجا زبان اصلي دانماركي هست ولي در مدارس به طور كامل انگليسي آموزش داده ميشه و علاوه بر آن دانش آموزان يك زبان سوم ديگه(آلماني يا...) هم ياد ميگيرند.
به نظرم دليل اصلي ضعف زبان انگليسي ماها شيوه اشتباه آموزش آن در مدارس هست و بايد به طور كامل شيوه آموزش دگرگون و مطابق استانداردهاي جهاني انجام بشه.
ایل یاد
-
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
16
وقتی اکثریت جامعه ایرانی در زبان مادری خود بیسوادند چگونه انتظار دارید سواد انگلیسی داشته باشند؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
ربطي نداره . دانماركيها هم در زبان دانماركي پروفوسور نيستند كه!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
عدم استفاده از متد های علمی و پیشرفته آموزش زبان انگلیسی و عدم بهره گیری از تجارب کشورهای موفق در آموزش زبان و بومی کردن سیستم آموزشی آنها با توجه به فرهنگ ایرانی...
عدم تربیت معلمان توانا برای برقراری ارتباط با زبان آموز و انتقال مفاهیم به شکل درست و کاربردی به زبان آموزان...
عدم درک بسیاری از مسولان از اهمیت آموزش زبان بصورت صحیح و موثر به طوری که زبان آموز بعد از فراگیری آن در مدرسه قادر به استفاده از آن به صورت کاربردی باشد.
بی میلی و برخورد احساسی مسئولان نسبت به آموزش زبان انگلیسی...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
5
چندتا مشکل وجود داره. اول این که، صنعت توریسم،‌نیاز ملت به یادگیری زبان رو افزایش میده که این صنعت در کشور ما ضعیفه. نکته دوم و مهمتر،‌ اینه که زبان،‌ با خودش فرهنگش رو هم میاره و ما نمی تونیم فرهنگ غربی رو به راحتی ترویج کنیم لذا باهاش درست برخورد نمی کنیم. یادمه دبیرستان که بودیم، معلم زبان برامون یه فیلم آموزشی آورده بود سر کلاس که یه خانمی یه ذره لباسش بازتر از اونی بود که تو تلویزیون دیده بودیم. دیگه بچه ها به جای زبان، داشتن خانومه رو نگاه می کردن. همین الان هم یکی از دوستای من که مدرس زبان در دانشگاه هست،‌ وقتی می خواد فیلم انگلیسی به دانشجوهاش بده،‌ کلی قبلش میشینه سانسور میکنه که از دانشگاه اخراجش نکنن!
بچه مشد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
9
باسلام.بنظر حقیر پس ازانقلاب اسلامی چون همه تمام قد در مقابل تمامی سوغات استکبار ایستاده بودیم زبان انگلیسی هم ازاین موضوع مستثنی نماند.حتی شایع شده بود که زبان عربی جایگزین آن در دنیا خواهدشد.اما باگذشت زمان متوجه اشتباه تاریخی جود شده ایم که جای قدردانی دارد.الان عربها از ما در زبان انگلیسی خیلی جلوتر هستند.باتشکر
پاسخ ها
بهزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
ما دانش امزان پیش از انقلاب هم زبان یاد نگرفتیم چون نظام اموزشی فرقی نکرده.ولی الان دانش اموزان از معلماشان در زبان باسواد تر هستند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
9
آموزش و پرورش ما براي زبان انگليسي هم مثل ورزش، مهارتهاي زندگي، استعداديابي و....هيچ برنامه‌اي نداره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
5
البته زبان انگلیسی بسیار خوب است زیرا در هر رشته کاری بخشی از مراودات علمی و یا تجاری با خارج از کشور است و این امر بدون دانستن زبان انگلیسی ممکن نیست ولی این امر هم مهم است که تنها انگلیسی کافی نیست نیاز به زبان سومی هم احساس می گردد با توجه به مراودات صنعتی و تجاری کشور باید یکی از سه زبان آلمانی ، روسی و یاچینی هم به مردم آموزش داده شود و این امر باید بصورت جدی و روزانه از سالهای اول آموزش ابتدایی شروع گردد
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
7
ببینید وضع کلی آموزش خیلی خرابه. همون طور که فرمودین بخش بزرگی از جامعه ایران با مشکل بی سوادی دست به گریبان هستند. چه برسه به اینکه بخوان یه زبان بیگانه رو یاد بگیرن
ناشناس
United Arab Emirates
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
7
مهمترين دليل ، عدم احساس نياز به ياد گرفتن زبان بين مردمه.
شهرام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
شايد يکي از دلايل مهم وضعيت آموزش زبان انگليسي، عدم ارتباط وسيع مردم در عرصه‌هاي بين المللي باشد که تا کنون بعنوان يک ضرورت احساس نشده است.
ناشناس
Malaysia
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
بحث های خوبی بود. چند نکته سریع:
1) در سال های اخیر بنظر می رسه اوضاع کمی بهتر شده که شاید بخاطر اینترنت و رسانه ها باشه.
2) ما قواعد و واژه ها را در حد مطلوب بلدیم ولی معمولا جرأت و مهارت استفاده از دانشمان را نداریم. تک تک مهارت های زبان هم مثل هر مهارت دیگری نیاز به تمرین و استفاده دارد. تا استفاده نکنیم مهارت و اعتماد بنفس بدست نمی آید.
3) بیشتر ما نیاز به یاد گرفتن نداریم. هر کس نیاز داشته باشه یاد بگیره انگیزه بالایی پیدا می کنه.
4) اگر امکاناتی رو که برای آدم با یاد گرفتن زبان پدید میاد در نظر بگیریم می تونه انگیزه ساز بشه. در دنیا حداکثر 120 میلیون فارسی زبان وجود داره ولی اگر انگلیسی یاد بگیری لا اقل نصف جمعیت دنیا مخاطبت می شن و می تونی چیزای زیادی یاد بگیری.
5) خیلی وقت ها زبان سخت جلوه داده میشه در حالیکه واقعا می تونه مفرح باشه تا سخت.
6) بطور خلاصه اگر زمینه ارتباط و تعامل با دنیا بیشتر برقرار باشه و زبان کاربردی آموخته بشه هم ماندگار تر و هم موثر تر یاد گرفته میشه.
ناآشنا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
باز هم مث مسئله آب ریشه مشکل در مدارسه. تا وقتی حقوق شاگرد(مشاغل غیر معلمی) از استاد( معلم) در ایران بیشتره مشکل همینه که هست
ناشناس
Germany
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
متاسفم از اينكه نظري مخالف ميدم...
زبان انگليسي ما ايراني ها اصلا هم ضعيف نيست. اگر سطح عمومي زبان انگليسي رو در كل كشور در نظر بگيريم ، مي بينيم سطح عمومي آشنايي با زبان انگليسي در سطح مقبولي وجود داره ، هرچند كه به صورت حرفه اي نميتونيم حرف بزنيم و يا انگليسي رو با لهجه كاملا فارسي حرف مي زنيم.
اگر گذرتون به چند كشور خارجي بيفته خواهيد ديد كه مردم اونجا حتي كمترين آشنايي با زبان انگليسي ندارن ، مانند تركيه ، دبي ، گرجستان و .. البته عراق را بايد استثنا كرد . در ميان كشورهاي اروپايي هم مردم بسياري از كشورهاي غيرانگليسي زبان در هنگام برقراري ارتباط به زبان انگليسي واقعا مشكل دارند .
من اينو به شخصه با برخوردهاي مكرر تجربه كردم.امكان نداره يك توريست خارجي بياد ايران و در عرض كمتر از 5 دقيقه نتونه ارتباطي رو كه ميخواد برقرار نكنه ( به انگليسي ) ولي شما قطعا در كشورهاي غيرانگليسي زبان ديگر به مشكل برخواهيد خورد.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
6
چند دلیل در این راستا می توان بیان کرد:
اول اینکه، معلم های ما اکثرا خودشان مشکل تلفظ و اطلاعات دارند. دوم اینکه، معلم ها دل سوز نیستند و به دنبال اتمام وقت و رفتن به دنبال مشکلات زندگی خودشان می باشند . سوم اینکه، کلا روش تدریس اشتباه است . چهارم اینکه، باید محیطی ایجاد شود که دانش آموز از اطلاعات انگلیسی خود استفاده کند مثلا شبیه سازی صورت بگیرد و نیاز نیست حتما به خارج از کشور سفر کند. خلاصه کلام اینکه ما به ملم های دانا و دل سوز، نیاز داریم و این در صورتی امکان پذیر است که تامین شوند . به امید اینکه روزی متخصصین امر بر مسند های کاری مرتبت تکیه بزنند. نه افراد نالایق!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
19
من عضو هیئت علمی یکی از دانشگاه های تهران هستم. در سل 83 در دانشگاه ما قانونی تصویب شد که برخی از کلاس های تحصیلات تکمیلی به زبان انگلیسی ارایه شود و دانشجویان به دلخواه چنین کلاس هایی را انتخاب کنند. همچنین اساتید نیز به ارایه چنین کلاس هایی تشویق شدند.

اما با کمال تاسف در سال 84-85 وزیر وقت تدریس به زبان انگلیسی را در کلیه دانشگاه های ایران منع کرد.
تاسف بارتر این است که درصد بالایی از اساتید دانشگاه ها نیز انگلیسی خوبی ندارند به طوری که نمی توانند به راحتی در یک کنفرانس علمی صحبت کنند.

به نظر من باید تدریس در مقطع ارشد و دکتری به زبان انگلیسی باشد تا حداقل کسانی که تحصیلات عایه دارند به زبان انگلیسی مسلط باشند.
اشنا
Iraq
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
به شخص اعتقاد دارم مشکل ما این است که زبان را محض پاس کردن در مدارس می خوانیم ، نه اینکه به عنوان درس کاربردی، اگر بتوانیم این درس را طوری به بچه ها بیاموزیم که در آینده به این زبان نیاز پیدا خواهند کرد ، در یادگیری زبان مفید خواهد بود. متاسفانه دانش اموزان ما فقط در همان 8 ماه که در مدرسه هستند که هفته ای هم2 بار بیشتر نیست زبان می خوانند و در تابستان به طور کامل رها می شود، که بخش دوم صحبت هام با اولیای محترم هست که سعی کنند در تابستان با فرزندان خود زبان کار کنند.
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
نمی دونم راهکار آموزش و یادگیری زبان انگلیسی چیست
ولی می دونم که اگر هر انسان و ملتی که مسلط به زبان بین المللی نباشد همیشه ناچار است با واسطه ترجمه با دنیا آشنا شود و این مسئله زمان بر خواهد بود وباعث عقب افتادن از جریان تولید علمی و فن آوری جهانی خواهد شد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
5
اولین نکته این است که یادگیری زبان انگلیسی برای همه ضروری است امروزهدر دنیا چند میلیارد نفر با این زبان با هم در ارتباط هستند . سالانه بالغ بر 70% علم تولیدی دنیا به زبان انگلیسی منتشر می شود.
در مدارس ما حتی مدارس خوب و غیرانتفاعی آموزش زبان انگلیسی فوق العاده ضعیف هست و متدهای آموزشی که اصلاً نمی شه در موردشون صحبت کرد.
آموزش زبان انگلیسی در آموزشگاه های معتبر واقعاً خوب دنبال می شه هم متدها به روز هست و هم استادها دوره های آموزشی لازم را برای تدریس گذرانده اند.
در کل اگر شنیدید که کسی با رفتن به مدرسه و همون کتاب های مدارس به انگلیسی مسلط شده فقط یه لبخند بزنید و در ابرها محو بشید !!!
البته امروزه به جز زبان انگلیسی یادگیری زبان دوم هم واقعاً مهم شده است مثل فرانسه ، آلمانی ، اسپانیولی و حتی چینی.
افسانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
8
من خودم مدرس زبان انگلیسی هستم هم تو دانشگاه هم اموزشگاه اغلب میبینیم زبان اموزها بعد از شروع توی اموزشگاهها خیلی سریعتر پیشرفت میکنن که در مدارس دیده نمیشه.که به عقیده من چند تا دلیل می تونه داشته باشه اولا که با اراده و علاقه خودشون میان کلاس و دوما زبان اموزش همون زبان هدف(انگلیسی)هست در ضمن متاسفانه معلمهای مدارس یا تخصص کافی ندارن یا حوصله کافی و متاسفانه اموزش انگلیسی تو کشور ما بیشتر تبدیل شده به یک صنعت پولساز تا یک هدف به حدی که خود مردم هم قبول کردن که برای یادگیرس زبان انگلیسی حتما باید از کلاسهای خارج از مدرسه هاستفاده کرد که این خودش مزید بر علت میشه که باعث میشه دانش اموزان مدارس از حالت همگن خارج بشن که در این شرایط حتی بهترین معلمها هم نمی تونن کاری بکنن .
به نظر من حالا که چه خوب چه بد همه خارج از مدرسه انگلیسی یاد میگیرن بهتر نیست که اموزش زبان انگلیسی هم به مراکز خصوصی سپرده بشه که حد اقل نظارت روش کامل باشه و اتلاف وقت انرژی هم کمتر بشه.البته در پاسخ به دوستانی که کتابهارو مقصر میدونن.باید عرض کنم که در این مقوله کتاب و مدرس خیلی به هم مرتبط هستن بهترین کتاب میشه به بدترین نحو تدریس بشه و بالعکس ، و تجهیز کردن مدارس با بهترین معلمها تقریبا غیر ممکنه
متین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
4
به نظر بنده باید آموزش انگلیسی رو از همان دوران ابتدائی شروع کرد حجم کتاب ها رو کم کرد در مقابل مطالب اساسی را بیشتر روشون کار کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
8
زمانی که کشورها ضررورت آموزش را احساس می کردندماداشتیم رواج ترجمه می کردیم وبرزبان عربی سرمایه گذاری می کردیم
متین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
1
به نظر بنده باید آموزش انگلیسی رو از همان دوران ابتدائی شروع کرد حجم کتاب ها رو کم کرد در مقابل مطالب اساسی را بیشتر روشون کار کرد
ali
United States of America
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
سلام. با تشکر از عصر ایران و خالق این طرح
من مشکل خودم میگم. من فوق مکانیک دارم. از لحاظ فهمیدن متون و معنی کردنشون هیچ مشکلی ندارم و حتی فقطی فیلم یا سریال خارجی میبینم به راحتی دیالوگهای رد وبدل شده رو میفهمم ولی اصلا نمی تونم حرف بزنم چون تلفش افتضاح. به نظرم مشکا ما این بوده که تو مدرسه اصلا رو تلفظ ما کار نشده و نمیشه. همیشه رو قواعد و معنی کلمات کار میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
علتش ارتباط کم و مستقیم بار خارجی هاست.
علی ادیبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
2
سلام سه راه کار اساسی دارم.
1- گنجاندن درس انگلیسی از دوم دبستان وقتی بچه درگیر آموزش زبان بشود خود بخود مادر پدرها هم بنوعی درگیر میشوند ضمن اینکه همه کسانیکه خوب انگلیسی حرف میزنند از سن 5 سالگی با آن درگیر بوده اند.
2- اجبار کردن تمامی کارمندان به صحبت کردن در محیط اداری و حتی کارگری هر چند اندک به زبا انگلیسی نتیجه آن میشود جهش یکباره کل جامعه
3- اجبار کردن رانندگان تاکسی برای شرکت در یادگیری رایگان و بدون هزینه در کلاس زبان عمومی و دادن کارنامه در صورت پاس کردن.
قول میدم ظرف پنج سال یک جهش حیرت آور را شاهد خواهیم بود.
رضا
Denmark
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
3
سلام.

با خوندن نظرات دوستان، می تونم بگم خیلی از نکاتی که دوستان اشاره کردن نقطه ضعف هایی هست که همه تجربه این مشکلاتو داریم.
فکر می کنم یکی از مهمترین کارهایی که باید برای آموزش زبان انجام شه تغییر نگاه و دیدگاه به مسئله زبان هست. این که تسلط به زبان انگلیسی دیگه یک "امتیاز" نیست، بلکه یک "ضرورت و نیاز" هست! تا زمانی که به یادگیری زبان به عنوان نیازز نگاه نشه، مشکلات اون هم جدی گرفته نمیشه. اینکه نوجوونا و جوونای ما توی کلاس های زبان شرکت کنن و به زبان انگلیسی مسلط باشن (نه فقط آشنایی!!) دیگه یه "امتیاز اجتماعی" نیست! بلکه عملا ندونستن زبان انگلیسی یه ضعف برای ماست. به هر حال، این زبان (به دلایل مختلف، از جمله سادگی یادگیری این زبان در مقایسه با خیلی از زبان ها از جمله فارسی!) به عنوان یه زبان بین المللی شناخته میشه و مردم کشورهای مختلف تا حد بسیار زیادی با این ربان آشنا هستن. اگر شما نتونی زبان مشترکی با مردم دنیا داشته باشی، نمی تونی ارتباط برقرار کنی. این هم دقیقا شروع خیلی از مشکلات خواهد بود.
مجيد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
با سلام و احترام . زبان انگليسي يك زبان بين المللي است و همه ما به خوبي ميدانيم كه ندانستن اين زبان نوعي بيسوادي است. اگر خوب توجه كنيم روي تمام وسائل و تجهيزات مورد نياز زندگي از دارو گرفته تا ..... همه به زبان انگليسي نوشته شده. به نظر من ياد گرفتن و ياد دادن اين زبان بايستي همتراز زبان فارسي باشد چون چه بخواهيم و چه نخواهيم اين زبان مورد نياز همه ما بوده و خواهد بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
بزرگترین مشکل آموزش و پرورشه وزارتخونه باید فقط معلمهایی رو استخدام کنه که به زبان مسلط باشه معلم کلاس اول ابتدایی ، معلم ورزش ریاضی ادبیات همه و همه زبان بلد باشن اونوقت ببینید چه دانش آموزایی تربیت میشه الان سطح دانش دانش آموزای ابتدایی ما از معلما بالاتره و این باعث شرمساری آموزش و پرورشه معلمایی که از زبان و کامپیوتر سر در نمیارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
در کافه امروز این خیلی جالبه که ما در زبان دوم(انگلیسی) و حتی زبان مادری مشکل داریم برخی از دوستان پیشنهاد زبان سوم داده اند.بخواهیم و نخواهیم زبان انگلیسی یگانه زبان بین المللی است پس دور از حب و بغض باید روی موارد زیر از کودکی کار کنیم:
1_آموزش صحیح ,علمی و کاربردی برای فراگیری مهارتهای چهار گانه
2-جذب و اعزام توریست
3-یادگیری و تعلیم مطالب علمی از پایه به زبان انگلیسی در حد ارائه و پرسش و پاسخ دروس
4-ارائه بیشتر برنامه های خبری و حتی سرگرمی به زبان انگلیسی در صدا و سیما
5-الزام تولید کنندگان کالا به ارائه بروشور و دیگر مستندات محصولات به هر دو زبان فارسی و انگلیسی
6-بازنگری عمیق در نظام آموزش و پرورش به خصوص در بخش تدریس زبان انگلیسی و الگو برداری از کشورهائی نظیر مالزی و یا اعزام معلمیان به این کشورها برای کسب تجربه
7-دور کردن بحث های سیاسی از مطالبی چون یادگیری زبان
8 -و بلاخره تزریق خواست فراگیری در همه مردم نه سر دادن شعار
علی از تبریز
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
3
آموزش و پرورش ما نر بر پایه خوشبختی و سعادت جامعه بلکه براساس تعصب قومی و مذهبی بنا شده و بنابراین آموزش زبان انگلیسی هم فدای این تعصب ها شده و جای آن را فارسی و عربی گرفته به امید روزی که یک سیستم آموزشی در ایران پیاده شود که نیازهای واقعی جامعه ایرانی جای تعصب های خشک را بگیرد.
بهزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
7
چند درصد از دانش اموزان درس های راکه خوانده اند بلدند زبان هم یکی از انها.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
دلیلش اینه میترسیم به زبان فارسی خدشه وارد بشه. همون طور که میبینیم کسی که میخواد خودشو روشنفکرتر نشون بده سعی میکنه از لغات انگلیسی استفاده کنه. مهم ترین دلیلی که زبان دوم نداریم همینه. بعد اسلام زبان دوم ما ایرانی های عربی بوده و تاثیر بسیار زیادی بر زبان م داشته و دانشمندان ما متاب های زیادی به زبان عربی نوشتند. خودم به زبان انگلیسی تا حدودی تسلط دارم و ولی مکالمه ام اصلا خوب نیست چون کاربردی برام نداشته . دلیلش اینه که ارتباط ما با انگلیسی زبان ها کمه و شخص اون نیاز را احساس نمیکنه که وقت بذاره. در بحث مقالات علمی هر ساله مقالات زیادی به انگلیسی نوشته
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
من حدود 2 سال خارج از کشور زندگی کردم. بنظرم مساله اینه که

-کتب و لغاتی که ما یاد میگیریم بروز و کاربردی نیست. اصطلاحات روزمره امروزی به ما آموزش داده نمیشود.
- شنوایی ما ضعیف است چون در مدرسه و دانشگاه فقط خواندیم و نوشتیم.
- اگر کسی بخواهد با دیگری تمرین داشته باشد وصحبت کند از نظر فرهنگی بقیه بجای تشویق میگویند ای بابا اینقدر کلاس نذارین در نتیجه صحبت کردن ما هم ضعیف میشه و میترسیم صحبت کنیم. از طرفی استاد Native نیز در کشور ما اندک است تا اشکالات صحبت و تلفظ از ما بگیرد
-صدا و سیما هم هر کانالی از جمله عربی و .... راه انداخت بجز کانال فیلم و سریال به زبان انگلیسی با زیرنویس فارسی (البته به صورت option)

پیشنهاد:
- استفاده از کتب بروز شده
- دعوت از اساتید Native
- پخش فیلم و سریال به زبان انگلیسی ( البته از نوع امروزی نه قدیمی)
- پخش برنامه آموزشی همه روزه و در ساعتهای مختلف برای عموم
حمید حمیدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
8
من نمیدونم این جهش علمی که اینهمه هم تبلیغ میشه با وضع زبان انگلیسی ما چطور حاصل شده؟ دیگه اینکه این جهش علمی باید نمودش در صنعت ما باشه و این اهمیت یادگیری زبان انگلیسی رو بیشتر میکنه.
عباس
Singapore
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
مشکل در اینهاست:
1- نظام آموزشی غلط: گرامر محور بودن بجای مکالمه محور بودن.
2- دیر شروع کردن آموزش زبان در نظام اموزشی
3- ضعف معلمین این رشته
4- عدم ارتباط رودر رو با یک انگلیسی زبان به عنوان مثال با یک توریست
5- سیاست نظام آموزشی.
برای این مورد نظام سرمایه گذاری زیادی روی زبان عربی کرد ولی کدام یک از دوستان عربی را بهتر از انگلیسی صحبت می کنند؟
6- چون انگلیسی را بطور غلط یاد گرفته ایم شاید دیگه نشه کاری کرد! ولی یک زبان دیگر مثل فرانسه یا آلمانی را بهتر بتونیم یاد بگیریم!
7- ...
به نظر من والدین الان راه درستی رو پیش گرفتند و چند سال دیگه مشگل زبان بطور کلی از بین خواهد رفت.
به امید آن روز...
111
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
4
من چندوقتی دنبال بهترین روش خوداموز زبان انگلیسی بودم که اینقدر تنوع زیاد هست و هرکسی از محصول خودش تعریفهای نجومی! میکنه که دیگه دنبالش نرفتم. ودرین فرصت از دوستان درخواست دارم اگر درین زمینه کار تجربی کردند و به نتیجه خوبی رسیدند اعلام کنند تا سایرین هم استفاده نمایند
صالح
Kazakhstan
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
بنظر من مشکل اینجاست که به ما زبان رو برا نمره گرفتن یاد دادن نه کاربرد روز مره مقایسه کنین با زنگ ورزش که همه برا فوتبال میدون نه نمره! فوتبال. بچه تازه متولد شده براش ویدیوهای اموزشی هرروز بزاری بعد چند سال زبان رو مثل انگلیسی زبانان بلد میشه

مشکل اجبار در یادگیریه
hadi
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
3
hi
heloo
سلام اول به انگليسي سلام كردم تا بدانييد يه چيزايي يا دمه از دوران تحصيلم و چون علاقه داشتم به زبان انگليسي يادمه فقط ميذانم كه اگر خواستيم كه زبان انگليس را ياد بگيريم مثل بچه كه باش صحبت ميكنيم بايد صحبت بشه تا ملكه ذهن بشود در رابطه با بحث ديروز هم اگر به فرزند خود از كودكي ياد بدهيم كه آب را اسراف نكند خيلي خوب ميباشد وگرنه اگر رئيس بز رگترين اداره دولتي بشود باز همانطور آب مصرف ميكند مثلا براي شستشو جلو بانك يا ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
تازه hello را اشتباه نوشتی نابغه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
24
20:30 همین چند وقت پیش یه آیتم رفت در حمله به زبان انگلیسی . یه اهنگ ترسناک هم بک گراندش گذاشته بود که این زبان داره میاد جوانان ما را گمراه میکنه از دین بدر میکنه.

با این نگاه به یک زبان در بدنه تصمیم گیران کشور انتظار دارید تلاشی برای بهبود وضع فعلی صورت گیرد؟
فضولباشی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
2
آموزش زبان از نوزادی می تونه در هفت سالگی هفت زبون صحبت کنه
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
11
الان دیگه تقریبا تمام دبستان ها دو زبانه شدند
اما کار اصلی و خوب رو بعضی از زبانکده های خصوصی انجام میدند
من دخترم رو از سه سالگی سر کلاس زبان فرستادم
کلاس مکالمه کودکان و الان که چهار سال و نیمش شده خیلی از پیشرفتش راضی هستم
به طوری که خودم با مدرک لیسانس از نظر تلفظ و دونستن بعضی از کلمات پیشش کم میارم
در کل سیستم زبان آموزی آموزش پرورش ناکارامد
چرا که زبان محیط شاد و موزیکالی رو برای آموختن می طلبه
به نظرم باید کلاس های زبان مدارس به زبانکده ها ی ممتاز واگذار بشه.
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
17
من یک کورد هستم در دوران راهنمایی یک معلم ترک زبان می خواست با زبان فارسی به من کرد زبان انگلیسی یاد دهد حال بفرمایید چرا انگلیسی بلد نیستیم در ضمن دلیل اصلی ضعف ما بی اهمیت بودن این زبان از سوی سیاستمداران ماست متأسفانه آنها دیر فهمیدند که تکنولوژی بر مبنای زبان انگلیسی داره پیشرفت می کنه
آزادوار
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
با سلام به همه و ممنون از این امکان عصر ایران.
چند راهکار:
1-بلافاصله پس از آموزش زبان فارسی، زبان انگلیسی در نظام آموزشی وارد شود.
کلاس سوم ابتدایی گزینه خوبی می باشد که بچه ها تقریبا به فارسی خود مسلط شده اند.
2- نظام آموزشی دیالوگ محور شود و برای کودکان هم بیشتر با شعر و موسیقی آموزش زبان را برای آنان لذت بخش نمایند.
3- امکانی فراهم گردد که ورود توریست به کشور زیاد گردد، نیازهای تجاری و تعاملات با دیگر فرهنگها از مهمترین انگیزه های افراد برای یاد گرفتن زبان است.
4- سطح معلمان زبان ارتقا یابد، یکی از مهمترین تاثیرها را بر آموزش زبان در مدارس معلمان به عهده دارند.
5-کتابهای ساده علمی و داستانی به زبان انگلیسی برای مدارس فراهم گردد.
6-صدا و سیما هم باید در این زمینه همکاری کنه و در همه شبکه ها در هر رده سنی و موضوعی برخی برنامه های روز رو به زبان اصلی پخش کنه و بعد چند ماه، دوبله شده اون رو نمایش بده،علاقه بسیاری از ایرانیان به بروز بودن باعث ایجاد انگیزه زیادی جهت آموزش زبان خواهد نمود. مخصوصا برای فیلمهای آموزشی و کودک بسیار اثربخش خواهد بود و بچه ها تلاش می کنند که در این رقابت از همکلاسیهای خود عقب نمانند و برنامه های کودک اصلی رو که بروزترند پیگیری نمایند.
و...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
10
دوم ابتدایی که بودم به راحتی با مهمان های پارسی گو و یا فارس زبان می توانستم گفت و گو کنم. انشای خوبی داشتم.در طول یک شبانه روز شاید ده دوازده ساعت کتاب و روزنامه و مجله می خواندم.رادیو بهترین سرگرمی ام در زمانی بود که از خواندن کتاب و داستان و ... دست می کشیدم.فرهنگ مردم ،داستان شب،جانیدالر ،موسیقی ایرانی به ویژه گلهای رنگارنگ و بسیاری از نغمه های اقوام ایرانی . زبان همه این ها فارسی بود. این را مدیون دوران ابتداییی هستم که بدور از هر نگرشی در سرزمین آذری با تدریس فارسی در اولین روزهای دبستان به من آموختند که آب یعنی «سو» و شیر یعنی «سوت».
ما در دوره ابتدایی در دبستان در فضای رسمی کشور زندگی می کردیم و سخن می گفتیم . خارج از آن تنها بودیم .بدون ارتباط رسمی(فارسی)با دیگران ،مطالعه می کردیم،رادیو گوش میدادیم و...ولی در جامعه محلی و خانواده ارتباط همان ارتباط غیر رسمی و زبان زبان مادری بود. «سو» همان «سو» بود و «سوت» همان«سوت».
با این نگاه ، آموزش زبان« انگلیسی به خاطر فراگیر بودن در جامعه جهانی» زمانی می تواند نتیجه بخش باشد که بدون هرنوع تعصب خشک وخالی ،خودمان را در جامعه(رسمی) جهانی وارد کنیم و نخست زبان رسمی این جامعه را یاد بگیریم .پیشنهاد روشنم این است که راهکاری را که در خصوص آموزش زبان فارسی در میان اقوام ایرانی(کرد،لر،آذری،ترکمن و...) تجربه کرده ایم در ورود به جامعه جهانی پیاده کنیم. از آغاز دبستان، کتاب ها به زبان انگلیسی تدوین شوند و تدریس علوم مختلف(از دیکته و انشا تا علوم تجربی و ریاضی) دوره 6 ساله ابتدایی به زبان انگلیسی صورت گیرد. زبان فارسی از مرحله دوم و دوره راهنمایی و دبیرستان وارد آموزش شود . در این حالت فارغ التحصیلان مرحله اول تعلیمات عمومی دیپلم انگلیسی خواهند داشت.در حالی که به زبان شفاهی مادری(و فارسی) نیز تسلط دارند و(در صورتی که در دوران ابتدایی، به طور خود خواسته و غیر رسمی با الفبا ودیکته و انشای فارسی آشنا نشده و روزنامه و مجله محلی نخوانده باشند! )در یکی دوسال بعد با آموزش الفبا،خط، نوشتار و ادبیات فارسی به زبان فارسی هم مسلط خواهند بود. خواندن کتاب و مجله و دیدن و شنیدن برنامه های انگلیسی بدون زیر نویس و مهمتر از همه مراجعه به منابع علمی دنیا برای همه مدرسه رفته ها امکان پذیر بوده و عشق و علاقه به میهن و بودن در ایران وکنار ایرانی ها به خودی خود انگیزه یادگیری زبان و ادبیات فارسی را تقویت خواهد کرد.ما در عین تسلط به زبان انگلیسی، در جامعه محلی و خانوادگی به زبان مادری و فارسی سخن خواهیم گفت.
محمد
Germany
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
5
کتاب های انگلیسی که در مدارس و دانشگاه ها تدریس میشه استاندارد نیست. حتی بعضی آموزشکده های زبان هم کار به درد بخوری انجام نمیدن. من خودم از خوندن چند کتاب از زبانکده بیرون رفتم و خودم با خوندن کتاب ها و چت و ارتباط صوتی با دوستان خارجی که در سایت های گیم و چت پیدا کرده بودم زبان خودمو بهبود دادم. الانم اگه تعریف از خود نباشه توی مکالمه مشکلی ندارم و راحت خبرهای خارجی رو میخونم. در کل بهتره خود آدم همت کنه و منتظر نباشه که آموزشگاه یا معلم یه چیزی بهش یاد بده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
5
17
زبان عربي در جامعه ما داراي اهميت بوده و از طرف حكومت ترويج مي شود ( به دلايل مذهبي )برعكس زبان انگليسي.
پاسخ ها
بهزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
چند نفر در این نظام اموزشی عربی یاد گر فته اند؟
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
2
1. ما در کشوری هستیم که غیر ایرانی و غیر فارسی زبان خیل یکم است و مراو ده ندارم
2. توریست خارجی خیلی کم و نادر است
3. سفر خارج به دلیل گرانی به جز برای گروه خاصی برای بقیه مردم غیر ممکن است
4. سیستم آموزشی ناکارامد است
5. برنامه های سیما با زبان اصلی و زیر نویس فارسی پخش نمی شود .
مهدی fx
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
5
12
خب به خاطر اینکه به جای زبان انگلیسی زبان شیرین عربی تو نظام آموزشی ما جا خوش کرده...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
5
به نظر من یک عده بسیاری از سیاستمداران و قدرتمداران، نمی خواهند که ایرانیان زبان انگلیسی یاد بگیرند چون نگاه منفی دارند.
به جای اینکه نگاه مثبت داشته باشند که ما با آموزش زبان می تونیم بهتر فرهنگ و ارزشهای خوب خودمونو به سایر ملل منتقل کنیم احساس می کنن که با آموزش زبان دیگران فرهنگ و ارزشهای خودشونو به ما منتقل می کنن و این نشون میده که اعتقاد دارن که ما از فرهنگ ضعیف و مغلوبی برخورداریم.
در زمینه سرعت اینترنت در ماههای اخیر معلوم شد که دلیل پایین سرعت اینترنت به علت عدم وجود اراده قوی در این زمینه در لایه های بالای ساختار حاکمیت است به همان دلایل گفته شده در بالا.
و من به عنوان یک ایرانی از این ذهنیت و نگاه منفی مسوولین نسبت به خود و فرهنگ ایرانی متاسفم.
الیناز
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
1
من با نظرات بعضی از دوستان من جمله شاهین، کاکا، اعظم ، حمید حمیدی و نظراتی از این قبیل موافقم. و اعتقاد راسخ دارم که جدای از آموزش غلط مدارس ما که تاکیدشان بر گرامر بود تا مکالمه محوری، عدم جذب توریست به کشور و ... صدا و سیما یکی از عوامل اصلی است که عمداً یا سهواً تمایلی به یادگیری زبان انگلیسی توسط مردم ندارد به دلیل مواردی که کاملا مشهود است و گفتنش سبب اطاله ی کلام می گردد. معتقدم هر چند برای مادهه پنجاه و شصتی ها این ایراد وجود داشت و باقی ماند اما ای کاش هر چه زودتر با ریشه یابی که قرار است انجام شود، این معضل برای نسلهای بعدی مرتفع شود ... ان شاء الله
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
2
زبان انگلیسی زبان علمی، توریستی و دیپلماسی دنیاست و به عبارتی میشود گفت زبان رسمی دنیاست. چون در هر کشوری که میروی و با هر زبان و فرهنگی اولین نیاز ارتباطی زبان است که در اکثر کشورها با انگلیسی با هم مراوده میکنند. یکی از مهمترین مشکلات کشور بخصوصو در عرصه دیپلماسی و حقوقی در عرصه بین المللی عدم تسلط بر زبان اینگلیسی بوده و هست و قراردادهای ننگینی که به ما تحمیل شد عمدتا به واسطه عدم تسلط بر زبان انگلیسی است. چون قوانین و قراردادهایی که با زبان اینگلیسی نگاشته شوند معتبر میباشند. در حوزه صنعت نیز به همین منوال است. بنابر این اگر در پی پیشرفت کشور هستیم میبایست این توانایی را در خود ایجاد کنیم. برای مثال اگر به فرودگاه امام خمینی سر بزنید متاسفانه میبینید از فروشنده تا کارگر و راننده تاکسی و....و اشنایی با زبان انگلیسی ندارند و به سختی با توریست یا مسافران خارجی ارتباط برقرار میکنند. به نظر من آموزش زبان انگلیسی از پایه اول تا دانشگاه میبایست اجباری شود و بخصوص مکالمه
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
تائی چی اوهنو، مدیر عامل اسبق تویوتا می گه: نیاز، مادرِ خلاقیت است. مشکل در اینه که تا وقتی ما ایرانی ها نوجوان هستیم احساس نیاز به فراگیری زبان نمی کنیم و به همین خاطر آموزش مناسب هم مطالبه نمی شه و تلاش لازم برای یادگیری درست زبان انگلیسی صورت نمی گیره. در کشور ما چند شرکت چند ملیتی فعالیت می کنن؟ یا چند شرکت ما با بازارهای بین المللی سر وکار دارن تا احساس نیاز به فراگیری زبان انگلیسی محسوس باشه؟ چند تا منابع علمی دانش آموزان و دانش جویان ما انگلیسی هست و یا چند استاد زبان انگلیسی یا دانشجوی انگلیسی در کشور ما حضور دارن؟. ریشه مشکل در عدم ارتباط بین المللی و در نتیجه عدم نیاز به فراگیری زبان انگلیسی هست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
1
به نظر من چاره يادگيري هر زبان ،
1-شروع آن از پائين تر دوره آموزشي كه اساسي ترين دوره ها مي باشد انجام پذيرد
2-پخش فيلم و كارتون جذاب براي كودكان به زبان مورد نظر
3-پخش برنامه هاي راديو و تلويزيون به زبان هاي مختلف
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
سلام
نظرات عالي است
كاش آموزش و پرورش ، صدا و سيما ، سازمان گردشگري ، شهرداري ها و حتي برنامه ريزان دولت اين نظرات را جمع بندي و آناليز كرده و در حوزه خود در تصميم گيري استفاده كنند
با تشكر از عصر ايران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
3
سلام دوستان به نظر من کیفیت بد آموزش و عدم برنامه ریزی صحیح توسط آموزش و پرورش دلیل اصلی اکثر ماها تو انگلیسیه. معلم زبان دوران راهنمایی من که دوران مهمی تو یادگیری زبان انگلیسی محسوب میشد کسی بود که فقط الفبای انگلیسی رو یاد داشت و حتی تلفظ بعضی کلمات رو هم بد آموزش میداد همین باعث شد پایه من ضعیف بشه و انگیزه یادگیری از بین بره واقعا آموزش و پرورش باید جوابگو باشه امثال من خیلی هستن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
4
چاره يادگيري هر زبان تكرار زياد ديدن ، شنيدن و گفتن
ناشناس
Netherlands
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
5
4
اصولا دانستن زبان های متعدد یک امتیاز خوب است که آدم را در زندگی خیلی کمک می کند حال چه زبان انگلیسی چه زبان های دیگر (البته بجز عربی که هیچ چیز برای ما ندارد و یادگیری آن اتلاف وقت و منابع است). پس زبان انگلیسی هم بد نیست که مردم بدانند و بتوانند از منابع آموزشی و اطلاعاتی آن استفاده کنند. اما اینکه چرا زبان انگلیسی ما ضعیف است بیشترش بر می گردد به انگیزه های افراد در یادگیری که پایین است و بنابرین تلاش کافی برای یادگیری نمی کنند. البته زبان انگلیسی من که عالی است و هیچ مشکلی بابت آن ندارم و تازه زبان های دیگر هم در حد تسلط کامل بلدم.
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
6
سلام... عزیزان من... توی هندوستان با اینکه زبان مادری و اصلیشون هندیهاما از دوره راهنمایی به بعد تمام درسای دانش آموزا به زبان انگلیسیه... کم کم با بالاتر رفتن دانش آموز ، سطح کتاباشونم پیشرفته تر میشه... چرا؟؟؟ چون اونجاانگلیسی زبان دوم محسوب میشه و عین زبان مادریشون جدی میگیرن... البته مث اینجا نیس که تعصبات کور و خشک داشته باشن نسبت به زبان مادری... زبان مادریمون سرجاش... باعث افتخارمونم هس ، اما باید یه زبان بین المللی به عنون "زبان مادری دوم" داشته باشیم.. یکی از دلایلی که سطح آموز در آموزش و پرورش و آموزش عالی کشورمون پایینه اینه که دانش آموزا و دانشجوهامون با مقالات و کتابا و منابع بین المللی آشنایی ندارن که برمبگرده به ضعیف بودن زبان... مثالی که درباره هندوستان زدم در خیلی کشورای دیگه هم صدق میکنه... عربستانم همینطوره...
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
11
2
آموزش یک زبان بیگانه باید مصرف عمومی داشته باشد و اصل مهم این است که مواظبت شود جایگزین زبان ملی که هویت ملی است نشود و فرهنگ اصیل و آبدیده تاریخ مان را از بین نبرد.
فرشید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
یکی از مشکلات ما ایرانیها اینه که دروازه کشورمون به سوی توریستها بسته است و سیاست کشور اینه که به سختی ویزا به گردشگران میده و از طرفی هم سفر خارجی خودمون مم بنابه دلایل سیاسی و اقتصادی نامحدوده و مجبور نیستیم یاد بگیریم و اگر هم یاد بگیریم کاربرد چندانی ندارد و زبان از جمله مواردی است که خیلی زود فراموش می شود.
رویا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
12
اینا همه بهانه ی کم کاری خودمونه باید وقت بذاریم بخونیم.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
5
آقا آموزش و پرورش رو باید به کل متحول کرد، چه سخت افزاری و چه نرم افزاری! این همه سال به ما عربی و انگلیسی تزریق میکردن، الان کی تو مدرسه عربی یا انگلیسی صحبت کردن رو یاد گرفته؟! حتی یه نفر هم وجود خارجی نداره. همه رفتن کلاس بیرون! فقط وقت و هزینه اکلی تلف میکنن. من توی مدرسه جزو بی استعدادترین دانش آموزان در زمینه زبان انگلیسی تلقی میشدم، تا اینکه رفتم کانون زبان،بعد از اون تا خود دانشگاه من کمتر از 19 نگرفتم!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
2
24
سلام - به نظر من هم مدرسه بیشتر از همه میتونه موثر باشه، چون هم سن بچه ها پایین و قدرت یادگیری بشتر و هم اینکه بچه ها اون رو بخشی از درس و معدلشون می دونن بنابراین بیشتر تلاش میکنن. البته به شرط اینکه کلا یه تغییر در گزینش معلمان زبان بشه و اونایی که واقعا مسلط هستن استخدام بشن. اینطوری دیگه مجبور نمیشن بعد از مدرسه تازه عصر دوباره برن کلاس زبان که کلی هم زمان کم داشته باشن و برا خانواده ها دردسر باشه
آمنه
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
سلام
من چند سال پیش توی یه کلاسی در تهران شرکت کردم که فقط یه استاد داشت ایشان هم مرد بسیار جوانی بودن که تحصیلکرده کشور انگلیس بودن و روشی که تدریس میکردن در ایران تک بود
روش تدریس ایشان بر پایه ی گفتگو بود و در کلاس ایشان هیچگونه دفتر کتاب یا تخته ای وجود نداشت فقط مکالمه بود و تکرار هفته ای یکبار هم برگزار میشد ولی از کل سالهایی که در مدرسه زبان یاد گرفته بودم فقط مطالب اون کلاس در ذهن من مونده و اگر مدارس هم برای شروع زبان از این روش استفاده کنن واقعا نتیجه میده و اونوقت مشکل خیلی راحت حل میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
1
عدم ارتباط با نگلیسی زبانها در نظرات قبلی اشاره شد من بعنوان دیگه مفصل رو این موضوع بحث نمیکنم.
اما موضوع دیگه ای که قابل طرحه نداشتن توریست جوان و نوجوان تو کشوره که بی ارتباط با موضوع فعلیتون هم نیست.
شاید بتونین در روزهای بعد این موضوع رو مطرح کنین.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
4
به یک چیزی اگر دقت کرده باشید،الان تقریبا بچه های 4 و 5 ساله هم کار کردن با تبلت، کامپیوتر و موبایل رو در حد خوبی بلد هستن و کارشون رو راه میندازن. دلیلش جذابیت و کاربرد این وسایل هست. باید برای یادگیری زبان هم همچین بستری فراهم بشه وگرنه یادگیری در سنین بالا بسیار سخت و سطحی خواهد بود.
فرزاد
India
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
4
سلام. من در کشور هندوستان درس میخونم واقعا گاهی تاسف میخورم واسه نظام آموزشی خودمون دوستان عزیز زبانو باید از همون اول ابتدایی شروع کرد شاید بگید ایده ال حرف میزنم و با واقعیت فاصله داره ولی باور کنید تا از همون ابلدا شروع نکنیم نمیتونم شاهد موفقیت باشیم. و مشکل دیگه اینه که ما میایم هی میگیم ماضی نقلی استمراری یا فعل .... در صورتی که هر کدوم ما که الان زبان مادری صحبت میکنیم حیلی خوب دلیلش اینه که از ابتدا گوش دادیم و شنیدیم که مامان میگفت بگو آب بابا و بعد رفته رفته بقیه جملات پس هیچوفت مامان به ما نگفت بابا ابنچا فاعل هس یا دادن اب ماضی استمراری هس بنابراین وقتی شما صحبت کردن را که از راه گوش دادن یاد میگری خود به خود گرامر را هم یاد میگیری و اگر میخوایم در دنیا حرفی واسه گفتن داشنه باشیم باید انگلیسی بدونیم.
مدرس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
5
سلام
دوستان عزیزم بر اساس تجربه نزدیک به دو دهه تدریس و مدیریت در موسسات و دانشگاهها در رشته آموزش زبان انگلیسی پیشنهاد می کنم یکبار برای همیشه حدود 2 سال پیوسته با شرکت در کلاسهای یک آموزشگاه به روز و شناخته شده و یا بصورت خصوصی از سطح مبتدی خود رو به سطح پیشرفته برسونید. اگر 10 بار هم وسط راه یادگیری رو رها کنید و دوباره پس از مدتی شروع کنید جواب نمیگیرید. تنها زمانی که به سطح پیشرفته برسید این امکان وجود داره که با دیدن فیلم و غیره معلوماتتون رو حفظ کرده و حتی افزایش بدید. با آرزوی موفقیت
رامین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
با سلام، نیاز به آموختن زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی زمانی میسر هست که به عنوان یک نیاز ضروری و واقعی شناخته بشه.با توجه به بافت فرهنگی و سیاسی کشور و حداقل مراوده با سایر کشورها آموختن زبان بیشتر به یک کالای لوکس و برای فخر فروشی و پوز دادن داره جلوه می کنه تا یک نیاز اساسی و پل ارتباطی بسیار مهم.
امین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
1
2
مشکلاتی که به نظر من میرسه اینا هستن:
1. زبان آموزی در کشور ما خیلی دیر شروع میشه ، 12 سالگی یعنی دقیقن سنی که زبان شناسا میگن بخش زبان آموزی مغز در حال بسته شدنه!! بر اساس critical period hypothesis

2. منابع و کتب تدریس در مدارس ضعیفه، در هیچ کجای دنیا کتب تدریس زبان تالیف نمیشه بلکه مستقیما از کتبی که توسط خود انگلیسی زبانها نوشته شده استفاده میشه

3. کاربرد و احساس نیاز به یادگیری زبان انگلیسی احساس نمی کنیم
عبادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
6
سلام
تقصیر صدا و سیما هست اگر این همه فیلم ها وکارتون ها رو دوبله و ترجمه نکنه بذاره مردم خودشون با درک تصویری مفاهیم انگلیسی رو بفهمن به مرور زبان همه خوب میشه
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
زبان ما قوی نیست چون نیازی بهش در داخل احساس نمیشه. تبعاتش هم اینه که اونجایی که قراره چه به صورت فردی ویا گروهی خودمون رو توی یک context بین المللی مطرح کنیم عصابه دستیم. قدرت بیان و نوشتار تحلیلی نداریم اینه که پست های استراتژیک و مدیریتی بین المللی رو به ما نمیدن (ریسک خطامون بالاست، کیفیف ارائه مطلوب رو نداریم) اینه که رشته های بی دردسرمون برای تحصیلات خارج از کشور میشه رشته های غالبا مهندسی، کاری اگز خارج از کشور پیدا کنیم میشیم پادو یا استاد دانشگاه. تمیتونیم بیایم و در تیم اجرایی یک شرکت مولتی نشنال قرار بگیریم. توان رائه قابلیت های رهبری رو به زبان بین المللی نداریم و در رقابت هایی که قراره تاثیرات جهانی داشته باشه مثلا ریشه کن کردن فقر، کنترل اقلیم جهانی، ما در تیم های هدایتگر جایی نداریم، نهایتا بشویم یک عضو داوطلب رده های پایین موسسات بزرگ. جمع بندی اینکه ما نگاه جهانی داشتن رو ترویج نمیکنیم و بنابراین نیازی هم در جامعه ایجاد نمیکنیم برای یادگرفتن چگونگی گفتگو با دنیای خارج و در همکاری های بین المللی برای رفع مشکلات جهانی سهمی کوچک میتوانیم ارائه کنیم چون گقتگو و نوشتار تحلیلی که نیاز رهبران در هر حوزه هست را یاد نگرفته ایم. تبعات این است که برند جهانی خوبی نداریم نسبت به جمعیت و قدرتی که در جهان داریم. دستمان برای نفوذ سیاسی و اقتصادی در بسیاری از نقاط جهان بسته است!
بنیامین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
4
4
خیلی از کشور های جهان زبان انگلیسی رو به عنوان زبان رسمی خودشون انتخاب کردن. که این شاید از نظری بد باشه. ولی ی محاسنی هم داره. بعضی کشورها مثل پاکستان(اونطور که شنیدم) در دوران دبستان زبان انگلیسی رو تدریس میکنن و به بچه هاشون یاد میدن. زبان مادریشونو بعد از انگلیسی یاد میدن تو دبیرستان مثلا. به نظر من این سیستم خیلی خوبیه. چون جامعه به زبان مادری حرف میزنه و تو مدرسه بهشون انگلیسی یاد میدن. زبان مادری رو تو خانواده و جامعه یاد میگیرن و انگلیسی رو تو سیستم آموزشی. ازین بابت که زبانشون عوض بشه یا بچه ها زبان مادری رو فراموش کنن هم ترسی ندارن. چون این سیستم جواب داده. ضمن اینکه بجای واحدای الکی زبان که تو دانشگاه میذارن کاش همه ورودی های دانشگاه خودمونو ملزم به دریافت مدرک بین المللی زبان میکردیم. یا اصلا تو دانشگاه به انگلیسی تدریس بشه. که اینجوری دانشجو به سرعت پیشرفت خواهد کرد.
zahra
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
3
با سلام و تشکر از بخش جدیدتون
خیلی از منابع بروز در حوزه های مختلف به زبان انگلیسی و برای درک انها باید به این زبان مسلط باشی یک بخشی از زبان وابسته به آموزش اما هر چه حضور توریست ها به کشور زیاد بشه این تعامل کمک می کنه زبان انگلیس هم کم کم مورد استفاده قرار بگیره اما شخصا معتقدم آموزش و پرورش نتونسته تو این بخش موفقیت زیادی را برای ما به ارمغان بیاره
صیاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
20
20 سال است در مقطع متوسطه زبان انگلیسی تدریس می کنم، از دید من
1) مواد آموزشی شامل کتاب و . . . هم از نظر محتوا و هم ار نظر روش ارایه بسیار کهنه و غیر جذاب هستند. موضوعات هر درس به هیچ وجه امروزی و جالب نیستند. من 20 سال است همین کتابها را با همین محتوا مجبورم تدریس کنم و این زجر آورترین کار دنیاست! شک ندارم نظام آموزشی تمایلی برای بهبود فرایند یاددهی و یادگیری زبان انگلیسی ندارد. اما خوش بختانه خانواده های امروزی به ضرورت یادگیری این زبان پی برده اند. و این خوب است.
2) اعتراف بزرگ! بیشتر دبیران زبان انگلیسی دانش و مهارت آموزش این ربان را ندارند.
3) زمان اختصاص یافته به آموزش زبان در مدارس ایران به هیچ وجه کافی نیست و بیشتر نشان از رفع مسولیت و بی برنامگی دارد.
4) مگر ذیگر مهارت های دانش آموزان ایرانی در مقایسه با زبان انگلیسی بهتر است؟ دانش تاریخ، جغرافیا، توانایی استدلال و . . . دانش آموزان اوضاع بهتری ندارد.
5) گجای دنیا با هفته ای 1 جلسه آموزشی می توان به دانش آموزان زبان خارجی یاد داد.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
3
34
زبان انگلیسیمان ضعیف است چون آن را ضعیف می خواهند.فقط همین
چاره رو هم وقت ندارم بنویسم.ساعت 14 هستش!
پیشنهاد وسوسه‌انگیز عربستان برای وینیسیوس؛ آیا رئال کوتاه می‌آید؟ بازگشت مردان آهنین به تلویزیون؛ تاثیر مثبت بر ورزش همگانی توصیه رخشان بنی‌اعتماد به دیدن فیلم «علت مرگ: نامعلوم» ؛ هوایی بس تازه در غربت سینمای اجتماعی دلیل تغییر نام بخشی از اتوبان هاشمی رفسنجانی اصفهان از زبان سخنگوی شورای شهر عیسی آل‌کثیر؛ از ناکامی تا بازگشت به گلزنی در پرسپولیس توصیه پلیس به مردم برای انجام معاملات ملکی (فیلم) ترک لیورپول به مقصد رئال؛ تصمیم شوکه کننده ترنت الکساندر آرنولد برای اولین بار بعد از 10 سال / ملاقات حزب کردها با عبدالله اوجلان تحلیل مربی سرشناس عرب: تفکرات کوته فدراسیون عربستان، عامل تضعیف تیم ملی ۳ برابر جمعیت تهران؛ تماشاگران میلیونی ال‌کلاسیکو در اسپانیا رایزنی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره سوریه رئال مادرید و درآمد شگفت‌انگیز در جام جهانی باشگاه‌ها توصیه‌ای که بشار اسد نپذیرفت شکایت رسمی خیبر از داور بازی با پرسپولیس؛ دو پنالتی دیده نشد! ۵ کشته در تنش مرزی پاکستان و طالبان (فیلم)