۱۳ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۵۷۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۷۸۴۲
انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳

6 هزار بلیت در کمتر از 40 دقیقه فروش رفت!

وی در ادامه تصریج کرد: با مشقت های فراوان تمامی فیلدهای ذکر شده را پر کرده و برروی گزینه تایید کلیک کردم ، مبلغ بلیت از حساب بانکی ام کسر شد اما بلیطی برایم صادر نشد و این موضوع باعث شده تا سفر چند روز آینده من و اعضای خانواده ام با مشکل مواجه شود.
سفر با قطار بدون شک یکی از ایمن ترین انواع سفر در ایران محسوب می شود، سفری که اگرچه سختی های خاص خودش را دارد، اما کمترین آمار سوانح حمل و نقل مسافر را به خود اختصاص داده است. نوع جایگیری مسافران در قطار به خودی خود یک مزیت به حساب می آید.

به گزارش عصر خبر، در قطار نیازی نیست ده ها مسافر تا مقصد تنگاتنگ هم بنشینند، غذا بخورند یا حتی بخوابند. شما در قطار نه تنها فضای خواب کافی دارید، بلکه امکان غذا خوردن راحت تر، تلویزیون دیدن، کار با لپ تاپ، شطرنج بازی کردن و به طور کل سرگرم شدن برایتان فراهم تر است. البته محقق شدن این امر  به شرطی است که بتوانید چندین ساعت سر و صدای حرکت قطار با روحیات شما سازگار شود.

شما در هیچ وسیله نقلیه دیگری این آزادی را ندارید که هر وقت خواستید دراز بکشید و هر وقت خواستید قدم بزنید. در صورتی که در قطار نه تنها آزادی حرکت دارید، بلکه می توانید برای عوض شدن حال و هوایتان سری هم به رستوران و کافی شاپ قطار بزنید و با دوستان و خانواده چای بنوشید!

6 هزار بلیت در کمتر از 40 دقیقه فروش رفت!


علاوه بر همه این ها، سرعت حرکت قطارها معمولا به گونه ای است که فرصت تماشای طبیعت را به شما می دهد. بنابراین اگر مثلا قصد سفر به شمال كشور را دارید، قطار به شما فرصت دیدن دریا و جنگل و طبیعت کنار جاده را خواهد داد.

تمامی موارد ذکر شده برای زمانی است که شما موفق به تهیه  بلیت قطار شوید، تهیه بلیت برای سفر با قطار این روزها دردسرهای خاص خودش را دارد و همزمان با پیشرفت تکنولوژی خرید بلیت های قطار از طریق اینترنت هم فراهم شده تا افراد بدون جابه جایی در شهر و صرف کردن هزینه های حمل و نقل لتوانند بلیت های قطار را تنها با چند کلیک و از طریق اینترنت تهیه کنند.اما این چند کلیک فوق العاده ساده برای کاربران باعث دردسر شده به گونه ای که خرید حضوری بلیت قطار را آن هم با صرف وقت و هزینه به خرید اینترنتی ترجیح می دهند.

جوانی که برای تهیه بلیت قطار به منظور سفر به مشهد مقدس به صورت اینترنتی اقدام کرد بود در گفتگو با خبرنگار ما ، افزود: ساعت 6 صبح سایت برای تهیه بلیت اینترنتی قطار باز شد ظرفیت قطار ها برای تهیه بلیط باز بود و شاید بیش از 20 قطار 290 تا 350 نفر ظرفیت خالی داشت  اما متاسفانه این سایت از ساعت 6 تا 6.10 دقیقه قطع شد و زمانی که سایت مجددا به حالت اول بازگشت تمامی ظرفیت های خالی قطار پر شده و حتی یک بلیت قطار در ساعت 6.37 دقیقه موجود نبود.

این شهروند در ادامه اظهارداشت: چطور ممکن است که طی نیم ساعت بیش از 6 هزار بلیت قطار به فروش برسد و من نتوانم برای 4 نفر از اعضای خانواده ام بلیط تهیه کنم. در صورتی که اگر با آژانس ها تماس گرفته شود هرتعداد بلیطی که بخواهیم در اختیارمان قرار می دهند منتها با قیمتی گزاف و بسیار بالاتر از قیمت اصلی بلیت قطار.

شهروند دیگری نیز که موفق به تهیه بلیت قطار به مقصد بندر عباس نشده بود نیز گفت: برای خرید بلیت قطار بایستی برای تک تک اعضای خانواده نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه و کد ملی و تاریخ تولد ذکر شود در صورتی که آژانس های تهیه بلیط قطار موظف به پر کردن این فیلدها نیستند و با سرعت بیشتری می توانند نسبت به خرید اقدام کنند.

وی در ادامه تصریج کرد: با مشقت های فراوان تمامی فیلدهای ذکر شده را پر کرده و برروی گزینه تایید کلیک کردم ، مبلغ بلیت از حساب بانکی ام کسر شد اما بلیطی برایم صادر نشد و این موضوع باعث شده تا سفر چند روز آینده من و اعضای خانواده ام با مشکل مواجه شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سیستم خریدبلیت به صورت اینترنتی را می پسندد و در کاهش وقت و هزینه موثر بوده است، گفت: خرید بلیط به صورت اینترنتی آنقدر دردسر دارد که خرید حضوری بلیت قطار را بیشتر می پسندم و حاضرم برای تهیه بلیط به راه آهن بیایم اما پشت سیستم کامپیوتری ننشینم تا حداقل با آرامش خاطر و اطمینان بلیت سفرم را تهیه کنم.

به راستی راه آهن جمهوری اسلامی ایران بایستی فکری به حال وضعیت عجیب صدور بلیت های اینترنتی کند تا کاربرانی که قصد دارند به صورت اینترنتی نسبت به خرید بلیط قطار اقدام کنند، دچار دردسرهای مشابهی نشوند و ظرفیت تعریف شده ای برای خرید بلیت مسافران در نظر گرفته شود و اگر این ظرفیت ها تا پایان مدت زمان معینی باقی ماند آن وقت در اختیار آژانس ها برای فروش قرار گیرد.
ارسال به دوستان