۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۷۲۲۰۳
تعداد نظرات: ۷۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۱-۱۰-۱۳۹۳
کد ۳۷۲۲۰۳
انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۱-۱۰-۱۳۹۳

«کافه گفت و گو»/ آیا جرایم رانندگی بازدارندگی کافی دارند؟

عده ای معتقدند جرائم رانندگی در ایران سنگین هستند و در مقابل، گروهی با اشاره به تخلفات روزافزون رانندگی که منجر به مرگ سالانه هزاران نفر می شود، معتقدند نباید اهمالی در برابر کسانی که مقررات رانندگی را زیر پا می گذارند وجود داشته باشد
جرایم راهنمایی و رانندگی در سراسر جهان یکی از عوامل بازدارنده از تخلفات رانندگان است.

با توجه به اهمیت رعایت قانون در رانندگی، در بسیاری از کشورها، جرائم رانندگی بسیار سنگین است و حتی بعضاً منتهی به زندان هم می شوند.

در اغلب کشورهای اروپایی نیز متخلفان رانندگی به دادگاه ها معرفی می شوند. محکومیت های سنگین مالی، توقیف خودرو،، ضبط گواهی نامه، محکومیت به انجام خدمات رایگان اجتماعی و ... از جمله مجازات هایی است که در قبال رانندگان متخلف به کار می رود.

«کافه گفت و گو»/ آیا جرایم رانندگی بازدارندگی کافی دارند؟

در ایران نیز دو نوع نگاه به جرائم رانندگی وجود دارد: عده ای معتقدند مجازات های وضع شده که اغلب در قالب برگ جریمه اعلام و اعمال می شوند، سنگین هستند ودر مقابل، گروهی دیگر با اشاره به تخلفات روزافزون رانندگی که منجر به مرگ سالانه هزاران نفر و معلولیت دهها هزار نفر دیگر می شود، معتقدند نباید کوچک ترین اهمالی در برابر کسانی که مقررات رانندگی را زیر پا می گذارند وجود داشته باشد زیرا هر چه باشد، جان انسان ها ، عزیزتر از پول و جریمه است.

نظر شما چیست؟

آیا میزان جرایم کنونی بازدارندگی دارند؟

اگر معتقدید که به اندازه کافی بازدارنده هستند، دلایل تان را بنویسید.

اگر هم بر این باورید که جریمه های فعلی ، بازدارندگی لازم را ندارند، علتش چیست و پیشنهادتان کدام است؟

آیا افزایش جریمه ها را پیشنهاد می کنید؟ چقدر؟

آیا راه های دیگری جز مجازات مالی را مناسب تر می دانید؟ چه راه هایی؟

تا ساعت 14:30 امروز ، در کافه گفت و گو با این موضوع با یکدیگر گفت و گو می کنیم.

نظرات خود را بنویسید. نظرات دیگران را هم نقد، رد، تأیید یا تکمیل کنید.

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۳۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
60
بحث جرایم یه طرف بحث برخورد پلیس تو این جرایم به نظر من مهمتره که قایم میشه یه جا بعد جریمه میکنه!! اصلا آموزش های درستی مردم نمیبینن من برای گواهی نامه موتور سیکلت اقدام کردم که هیچ اموزشی به موتور سواران داده نمیشه امتحان آیین نامه همان ایین نامه ماشین هست که اصلا ربطی به موتور سوار نداره و بدتر از همه امتحان با خود موتور بود که هیچ نکته اموزنده ای نداشت وقتی مردم اموزش نبینن وضع خیابان ها همینه حالا هر چقدر میخوان جریمه کنن طرف واسش جا افتاده که این کار درسته و باید پلیس و بپیجونه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
12
24
"به نام خدا"

نخير.

و من الله توفيق
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
الان چی بله چی نخیر؟
جک بود مثلا چی بود این؟!
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
41
25
خیر! ابدا بازدارندگی کافی رو ندارند که هیچ اصلا بازدارندگی ندارند! به نظر من باید افزایش پیدا کنه ، خیلی هم افزایش پیدا کنه که اگر یک بار از روی حواس پرتی ( نه از عمد) مرتکب به اشتباهی شدیم پشت دستمون داغ شه که سر رانندگی حواسمون جمع باشه! بعدشم توی اروپا فکر میکنید مردم با فرهنگ به دنیا میان که اینقدر راننده های خوبین ؟ برید قوانین اونارو ببینید چه منطقی پشتشه. توی فنلاند جریمه با ثروت فرد رابطه مستقیم داره! بنده خدا رئیس نوکیا یه بار از چراغ قرمز رد شد حدود 1000 دلار بود فک کنم جریمه شد! اینطوری نیست هر پولداری سرعت میره میگه خو پولشو میدم...
پاسخ ها
سعید.
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
عزیز شما ماشین های بی کیفیت داخل و جاده های غیر استاندارد و سوخت سرطان زا رو پی گیر کن ، نمی خواهد نگران فرهنگ رانندگی باشی ، وقتی پلیس میره قایم میشه یه گوشه و عین جن میپره وسط جاده ، آدم دلش میخواد زیرش بگیره ، آخه این چطور برخوردی که پلیس داره ، تو گردنه سرعت 30 تا دارم میرم میگه شما 80 تا میرفتی ، مخم داغ کرده بودم میگم خودت بیا پشت ماشین بشین ببینم از تو این سرازیری چطور میتونی سرعت 80 تا بیای پایین ، در هر صورت فرهنگ رانندگی با گذر زمان درست میشه ، با جریمه کردن چیزی جز این نیست که تو جاده های خلوت بنده تخته گاز میرم و جلوی پلیس سرعت 70 تا میرم ، این شکل درست شدن نیست ، باید تو مدارس درست شه ، یه نسل باید عوض شه تا این فرهنگ جای خودش رو باز کنه ، یه زمانی کمربند بستن زشت بود اما بنده تا کمربند رو نبندم نمی تونم رانندگی کنم. فرهنگ سازی زمان بره ، این کار یعنی دستگاه پول چاپ کنی برای پلیس . جریمه فقط همینه و بس . هیچ تاثیری نداره.
زنار
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
3
31
به نظرمن جرايم مالي رانندگي بخصوص براي افرادي كه در اين زمينه رفتار پرخطر دارند اصلا بازدارنده نيست براي افرادي كه بيش از حد تعيين شده اي در سال تخلف مي كنند بايد مشاوره روانشناسي توسط روانشناسان معتمد پليس، الزامي شود يا در كلاسهاي اموزشي مخصوص شركت كنند.هيچ تلفات جاني يا مالي با جريمه خطاكار قابل اغماض نيست
بهزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
27
قوانین رانندگی موجود هم اگر اجرا شود تا حدودی مشکل حل می شود ولی عزمی برای حل شدن وجود ندارد وقتی خود راهنمایی رانندگی خود خلاف رانندگی می کند ویا موتور سوارها در شهر و بزرگراهها وجاده ها جولان می دهند وتمامی قوانین را به هیچ می پندارند وحتی دوربین های ترافیکی انها را جریمه نمی کند دیگر چگونه می توانیم بازدارندگی کنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
47
پليسهاي ايران آموزش نديده و مچ گيرند! جرايم الكي وضع مي كنند. من خودم در يك روز همزمان دز سيستان و بلوچستلن ( شهر زاهدان) و تهران جريمه تسليمي به فاصله نيم ساعت برايم صادر شد كه حتي با طي الارض خود و ماشينم هم قابل توجيه نيست و نبود اعتراض كردم اما بدليل دوندگي هاي زياد هر دو را نهايتا پرداخت كردم. از اين قبيل موارد زياد است. به نظر ميرسد پليس در موضوع جرايم انبان تهي خود و خزانه را بايد از اين محل پر كند!
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
30
رانندگی کردن توی کشور ما تابعی از کلیت رفتارهای ما توی جامعه س. نخوری میخورنت!!
هر کسی که زورش میرسه حق دیگران رو پایمال میکنه...
هر چقدر هم جریمه بالا بره باز هم این رفتارهای ترافیکی رو خواهیم دید.
قبل از جریمه کردن باید مثل کشورهای اروپایی که مثال زدید قانون رو به همه جای زندگیمون تعمیم بدیم تا خود به خود به رفتارهای ترافیکی مون هم سرایت کنه.
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
32
12
جرایم باید افزایش یابد.
ما باید زور بالای سرمان باشد تا کار درست را انجام دهیم، شاید در آینده نهادینه شود.
دلیل
Germany
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
20
سلام علیکم،
جریمه رانندگی برای پلیس یک درآمد است. بفرمایید کسی که با خودرو خود در خیابان نلسون ماندلا (جردن) آمده و کار دارد. اصلا و ابدا جای پارک نیست. پارک کردن ماشین در خیابان ستاری که بسیار کم ترافبک است قدغن است و جالب این است که تمام محلهایی که پارکومتر دارد. پلیس بعلت هدم پرداخت جریمه می کند که تصور می کنم تنها جایی است که پارکومترهامورد توجه قرار می گیرد.
شهرام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
5
سلام
همانطور که قبلا هم در برخي از موضوعات اينچنيني عرض کرده بودم جايگاه نظارت در بسياري از موضوعات قانوني و اجتماعي و ...بشدت خاليست و بعنوان مثال برخورد با راننده‌اي که با دوبله ايستادن خود موجب ترافيک مي‌شود چه دردي از ترافيک ساير مردم درمان مي‌کند.
بماند
-
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
14
آقا جریمه ها که بازدارندگی کافی ندارد لیکن تا دلت بخواهد شما را میسوزانند و از کار و زندگی می اندازند.
Ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
13
دقت کردین که اگه بزنین کسی رو ناگار کنین و یا بکشین کسی شما رو جریمه سنگین نمیکنه و فقط از بیمه شما یک برگه کنده میشه؟
خب بابا اگه جرایم پر خطر هزینه زیادی هم داشته باشه مثل ضبط گواهی نامه عالی میشه نه اینکه همه جرایم بالا بره
خیلی جاها هم میبینین تابلوهای رانندگی غلط هستش
بطور مثال در آزادگان سرعت مجاز 100 بود ولی در یاسینی که خیلی خلوت تر و پهن تر هم هست 80 تا!!
پاسخ ها
ناشناس
| Armenia |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
ازادگان شد90 امام علی 80
اکبر مطلق
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
12
برای روان سازی ترافیک در شهر های بزرگ کشور وجود "پلیس موتور سوار قبض جریمه بدست بدون اغماض" بتعداد کافی از واجبات است .چون رانندگانی که در خیابان های شلوغ وپرتردد انواع تخلفات رانندگی (توقف ممنوع ودور زدن وعبور ممنوع ) را مرتکب شده و حتی اقدام به پارک دوبله و سوبله کرده و گاهی موارد ساعت هاخودرو را ترک کرده وبدنبال کار خود میروند باعث راه بندان وترافیک ودر نتیجه عصبی شدن رانندگان میگردند که خود باعث معضلات ترافیکی می شود. باتوجه به فرهنگ غلط جاافتاده درکشور ما که تا حضور پلیس نباشد،رعایت قوانین چندان هم لازم الاجرا نیست !متاسفانه این نکته تاکنون مغفول مانده است .
غفور
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
11
اگر جریمه ها افزایش پیدا کنند حتما تاثیر مثت داردولی مشکل اینه در طول روز تقریبا مردم هیچ گونه اموزشی نمی بینندمثلا تغییراتی که در قوانین ایجاد میشه را خیلیا ازشون با خبر نمیشن.از طرف دیگه در حال حاضر رانندگان فقط بابت تخلفات خاصی جریمه میشن وتخلفاتی مثل ایستادن روی خط عابر پیاده،بستن پیاده روها رانندگی روی دولاین ،حرکات مارپیچ، بوق زدن ،مسافر پیاده کردن وسط خیابون، فرسودگی بعضی ماشینها و این اواخر استفاده رو به تزاید تلفن همراه موقع رانندگی و هزاران ایراد دیگه را متاسفانه پلیس توجه چندانی نمی کندولی در کل معتقدم اینها همه ناشی از فرهنگ زشت نادیده گرفتن حق دیگران است که در بین مردم ما رایج شده.پلیس باید شدت عمل بیشتری به خرج بده.وقتی هم کسی را متوقف می کنه پلیس باید به طرف راننده برود نه راننده با ترس پیاده بشه و بره پیش پلیس.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
3
17
بنظر میرسه بیشتر و محل درامد شده است. مردم مورد سوء استفاده هستند. روزی سه تا دفترچه جریمه را هر پلیس مجبور باشه حواله مردم کنه....
دلیل ساده حرفم اینکه ادارات خدمت رسان باجبار دولت شدن خود درآمد زا این سازمان که دیگه ...
اعتماد متقابل میان مردم و پلیس نیست. راهنمایی و رانندگی اصلا اسن درستی برا این ارگان نیست
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
7
هرچند مبالغ جریمه دارای اهمیت می باشد لیکن اعمال مجازاتهایی همچون انتقال به پارکینگ و توقف مدت دار و یا ابطال موقت گواهینامه در خصوص رانندگانی که مقصر در حوادث مهم و منجر به جراحت می باشد خصوصا برای کسانی که مبلغ جریمه برای آنها مهم نمی باشد پیشنهاد می گردد
ا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
16
با سلام
میزان جریمه در جهت کاهش تخلفات خیلی موثر نیست، آنچه مهم است فرهنگ سازی در مقررات راهنمایی و رانندگی است. حداقل باید در این موارد از تجربه کشورهایی مثل اتریش، سوئیس و ... استفاده کرد. هنوز خیلی چیزهای ابتدایی که از نظر خیلی های دیگر تخلف محسوب نمی شوند در ایران رعایت نمی شوند در حالیکه برای فرهنگ سازی بسیار مهم اند. از جمله:
1-عدم حرکت بین خطوط( در بین 3 لاین موجود گاهاَ می بینید 6 ردیف ماشین مثل کلاف رفتند تو هم)2- حرکت کند رانندگان در لاین سرعت و حرکت تند در لاین کندرو و حتی لاین خودروهای امداد3 - آزاد نکردن لاین کناری در محل خروجی ها 4- چرخش از منتهی الیه سمت چپ برای پیچیدن به سمت راست و برعکس. 5- عدم رعایت فاصله با خودروی جلویی66- عدم استفاده از چراغ اتومبیل حتی گاهاَ در هنگام شب( در حالیکه در کشورهای اروپایی استفاده از چراغ حتی در روز بخاطر جلب توجه رانندگان دیگر و اجتناب از تصادف الزامی است)- عدم برخورد پلیس و اعمال سلیقه ای قانون با تکیه بر موارد به ظاهر موجه و موارد بسیار دیگر.
در همین کشورهای اروپایی اگر دو لاین برای حرکت موجود باشد خودرو ها فقط در دو لاین به صورت بسیار زیبا و مرتب پشت سر هم حرکت می کنند. گاهاَ چند کیلومتر مونده به چراغ در یکی از لاین ها بیش از 100 خودرو منتظرند در حالی که لاین دیگر خودروها اندک اند ولی هیچ گاه خودرویی حق تغییر لاین از خط پر ترافیک را ندارد. در بحث جریمه هایی که در ایران هست هم هیچگاه عدالت رعایت نمی شود. به عنوان مثال بنده چندین بار با دوربین فقط به خاطر 3 یا 4 کیلومتر اضافی مثلا روی پل صدر جریمه شدم این درحالیه که شما نمی تونین فقط چشمتون رو به صفحه کیلومتر بدوزین که مبادا به جای 70 کیلومتر 74 کیلومتر حرکت نکنی و جریمه دوربین ها هم قابل بخشش نیست در حالیکه حرکت های وحشتناک که امنیت تمام خودرو ها رو به خطر میندازه جریمه آنچنانی نداره در حالی که بنظر بنده این افراد نه تنها باید گواهینامه شون باطل بشه بلکه باید زندان هم برن.
پس اینه که ابتدا باید فرهنگ رانندگی رو درست کرد بعد دنبال کم و زیاد جریمه ها بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
5
وقتي فردي كارهاي زير را انجام دهد
سوال 1:بنظر شما عواقب اين كار چه مي‌تواند باشد

سوال 2:‌قانون‌گذار عزيز چه جريمه‌اي برايش در نظر مي‌گيرد
(توضيح: يك نفر شب گذشته اين كار را كرد، هيچ دوربيني يا پليسي نبود كه ببيند)

در بزرگراه آزادگان سقف سرعت 90 يا 100 است و راننده‌اي با ميانگين سرعت حدود 140 اقدام به شتاب گيري، ترمز ناگهاني، تغيير شديد جهت از لاين سرعت به كند رو، لايي‌كشي و ... مي‌كند و كل محدودة‌ حركتي خود را متشنج مي‌نمايد.
احتمال برخورد خودروها به گاردريل، به همديگر و كشته شدن افراد (با توجه به سوابق تصادفات آزادگان) وجود دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
این رفتار نباید جریمه داشته باشد.
فقط زندان غیر قابل خرید.
حاجیوند
Netherlands
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
6
... بهتر است شخص متخلف را دادگاهی و به نحو دیگر برخورد کنند. ضمنا پلیس در ثبت شماره های متخلفین دقت کند تا شخصی مثل بنده که تا حالا هیچگاه نه خودم و نه ماشینم ورامین نرفته است 40 هزارتومان بابت پارک دوبل توی این شهر جریمه نشود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
14
سوالتون بوی گرون شدن جریمه های رانندگی رو میده
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
13
متاسفانه قانون گریزی در کشور ما به ارزش تبدیل شده.به نظرم بهتره اینو علت شکافی کنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
8
سلام
به نظر می رسد، پلیس باید یک سامانه جامع اطلاعاتی ایجاد کنند و سوابق رانندگی و تخلفات رانندگان را ثبت و ضبط کند و در صورت تخلفات رانندگی، جریمه ها را پلکانی و افرایشی اعمال کند و در صورت لزوم با افزایش بیش از حد تخلفات، گواهینامه را ابطال کند و یا اینکه مانع شود از رانندگی مادام العمر یک راننده پرخطر.
البته شاید دورهای بازآموزیی و آموزش های الکترونیکی هم مناسب باشد.
یک نکته دیگر هم که به نظر مناسب می رسد در مورد حق بیمه شخص ثالث رانندگان است، به این معنی که رانندگان کم خطر که تخلفی ندارند، حق بیمه اندک و کمی پرداخت کنند و رانندگانی که پرریسک و پرخطر هستند و جان و مال مردم را در معرض مخاطره قرار می دهند، حق بیمه بیشتری پرداخت کنند.. به نظر این کار عادلانه است.
این موارد باعث ایجاد الگوی مناسب جهت رانندگی مناسب و ایمن می شود.
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
12
با سلام
زمانی که سازمان راهنمایی و رانندگی اصل و اساس آن راهنمایی مردم و فرهنگ سازی رانندگی می‌باشد ولی گشت هایی که در بیرون شهر فقط فقط پنهانی ایستاده و فقط برگه جریمه می‌دهند و حتی از ماشین هایشان پیاده نمی‌شوند اینگونه برخورد مأموران نمی‌تواند موجب کاهش جرایم و فرهنگ سازی شود و بار ها بارها شاهد این بوده‌ام که خودشان موجب سبقت‌ها و سرعت‌های بالا و حتی سازمان روی خود مأمورانشان کنترل شدید ندارد که مأمور راهنمایی چگونه برخورد می‌کند و ... و...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
8
مشكلات ايران همه به هم وابسته هستش، تنها افزايش مبالغ جريمه كارساز نخواهد بود.كاش بجاي اين همه برنامه هاي بي فايده تلويزيوني كمي قوانين راهنمايي و رانندگي رو آموزش مي دادند. كاش شهرداري ها به جاي خريد و فروش و ساخت و ساز فروشگاه و پاركينگ ، به فكر طرح جامع شهرها بپردازند. كاش آموزش و پرورش بجاي اينكه مجوز مدرسه براي هر ساختماني را بدهد ، دنبال مدارس با استاندارد(كه فكر مي كنم اصلاً نداريم) بگردد و همچنين درس راهنمايي و رانندگي را به بچه ها آموزش دهد آن هم بصورت علمي و عملي. تنها تئوري فايده اي ندارد.
وقتي ما شهر استاندارد نداريم و اكثراً قوانين راهنمايي را فقط براي گواهينامه مي گيرم ، وقتي اين همه ماشين توليد مي شود بدون اينكه خياباني توليد شود و خود پليس از دست اين همه ماشين گيج بماند ، افزايش رقم جريمه ها جز افزايش معضلات (منو جريمه كردي منم انو جنسو گرون مي فروشم كي به كيه) ديگر چيزي نيست .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
پاركنيگ رو اشتباه نوشتم ، حواسم به جايي بود كه شهرداري فضاي سبزي رو مي خواست مجتمع تجاري كنه ، وقتي مردم اعتراض كردند مسئولين گفتند كه مي خواهيم پاركينگ درست كنيم.
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
4
با سلام
من هم مثل اکثر شهروندان ماشین دارم اما افزایش جریمه ها را راهکار اصلی نمی دانم بلکه باید رعایت قوانین می بایست 1.فرهنگ سازی شود 2. برای کلیه رانندگان هرسال کلاسهای اجباری ومرور قوانین رانندگی گذاشته شود 3. هر ساله توسط مراکز معتبر تست اعتیاد برای کلیه رانندگان اجباری شود4. نقاط حادثه خیز مشخص شوند ونهایتا استفاده از تجربه کشور های موفق
میثم
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
11
همیشه راحتترین راه بهترین راه نیست ، کاش یک کمی از این جریمه ها را به درست کردن سیستم حمل و نقل و ساختن اتوبانها و خیابانهای جدید اختصاص میدادن و برای ایجاد خطوط بی ار تی کمی کارشناسی تر برخورد میشد ، با این مامورهایی که الکی جریمه مینویسن برخورد جدی میشد ،جالبه من به فاصله 1 ساعت تو تهران و ارومیه جریمه شدم جالب نیست؟
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
9
اگه بخواهيم مردم لايق جريمه هستند يا نه كافي است به مدت 10دقيقه سريك چهارراه بايستيم وببينم دراين ده دقيقه چند موتور سوار وچند اتومبيل وچند عابر پياده ازچراغ قرمز رد مي شوند. چند نفر روي خط عابر پياده ايستاده اند چند نفر با موبايل حرف مي زنند وچند نفر كمربند ايميني نبستند وچند نفر سرچهارراه پارك كرده اند بنابر اين پيشنهاد مي شود جرايم رانندگي افزايش نيابد وبا همين قيميت هايي كه هست نسبت به افزايش نيروي پليس وجريمه همه اين افراد نسبت به فرهنگ سازي زوري و مجبوري تلاش كنند
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
3
جرایم بازدارنده نیست. باید از محرومیتهای جدی و در صورت تکراری بودن تخلفات از جرایم سنگین مالی استفاده کرد و حتی محرویمت از برخورداری از خدمات اجتماعی و عمومی نیز استفاده نمود تا بازدارندگی کافی ایجاد شود.
وضع رانندگی در کشور و جلوگیری از قتل و عام جاده ای نیازمند اتخاذ جرایم موثر و البته ارتقائ وضعیت معیشت نیروی راهنمایی و رانندگی نیز می باشد.
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
3
10
به نظر من افزایش تصاعدی نرخ جریمه ها بهترین راه حل میتونه باشه (تصاعد هندسی).
همچنین حتما یه قانونی وضع بشه تا قسمت اعظمی از درآمد حاصل از جریمه ها جهت شناسایی و الویت بندی نقاط پرتصادف و حادثه خیز معابر کشورمون و ناوگان مسافربری سرمایه گذاری بشه تا کمتر شاهد اتفاقات ناگواری باشیم.
ناشناس
Germany
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
6
بعضی مواقع حق کشی میشه به بهانه اینکه دوربین ثبت کرده 2 بار طی نامه جریمه به ادرس منزل پست کردند در صورتی که تخلفی صورت نکرفته وفقط خودرو به مدت 5 دقیقه کنار خیابان خاموش شد تا اینکه روشن کردیم واین واقعا بی انصافی است مواقعی هست که فقط میخوان تعداد قبضها را بیشتر کنند ودستشون نمونه شهرستانها مثل تهران نیستند که هزاران خودرو داشته باشه و مردم کار واجب نداشته باشند از خونه بیرون نمیرن باید تعرفه جریمه شهذستانها به نسبت وسعت شان فرق داشته باشند اصلا درست نیست جریمهای که برای یک شهرستان کوچک میگیرند با جریمه شهرهای بزرگ یکی باشه
کمال
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
6
باید تعریف درستی از جرائم رانندگی داشته باشیم و این جرائم را از جرایم کیفری منفک کنیم . صرف استفاده از خودرو بدین معنی نیست که هر تخلفی تخلف رانندگی باشد . بعنوان مثال عبور از چراغ قرمز یک تخلف رانندگی است اما راننگی خطرناک و لائی کشیدن های مستمر علاوه بر اینکه یک جرم رانندگی است یک جرم کیفری هم هست در واقع راننده متخلف از خودرو جهت صدمه زدن به دیگران استفاده میکند . افزایش جرائم قطعا بر روی جرائم رانندگی تاثیر گذار خواهد بود ولی بر روی جرائم دیگر خیر .البته بحث مفصل است که در این مقال نمیگنجد .
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
3
4
قطعن دارند! نمونش کمربند ایمنی رو چندین سال پیش پلیس خیلی سفت و سخت گرفت و الان اکثر مردم میبندن... بحث نبود آموزش و فرهنگ سازی بهانه ای برای ما شده که بخوایم قوانین رو بپیچونیم... مثلن کی هست که ندونه باید بین خطوط رانندگی کنه و یا باید موقع تغییر مسیر راهنما بزنه و یا اینکه نباید 140 تا سرعت تو بزرگراه ها بره؟؟ ولی می بینیم اینا داره اتفاق میافته.. اگه همونطوری که چند سال پیش پلیس سفت و سخت گرفت واسه کمربند واسه موارد دیگه هم سفت و سخت بگیره، نمه نمه اونا هم جا میافتن بین مردم...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
هستند كساني كه نمي دانند كه چه وقتي راهنما رو مي زنند ، بعضي ها فكر مي كنند همون دم چهارراه يا محل دور زدن راهنمارو بزنند كافي . بعضي ها نمي دانند كه چراغ هاي كوچك ماشين براي ديدن نيست بلكه براي ديده شدن هستش. بعضي ها و گاهاً خود پليس نمي داند كه دم چهارراه ها توقف ممنوع هست . بعضي ها نمي دانند كه بايستي توي چراغ قرمز دم چهارراه بايستند يا پشت خط عابر پياده و اين حل نخواهد شد مگر آموزش و تكرار .
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
8
سلام
اگه پلیس قانون رو جدی بگیره و بدون هیچ اغماضی برخورد کنه بیش از نیمی از تخلفات کاسته میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
7
كلاً اكثراً معضلات زندگي ما به شهرسازي رابط داره.
ساختمان هاي اداري و يا تجاري (البته تجاري هاي جديد پاركينگ دارند) مطب دكترها داراي پاركنيگ نيستند و پاركينگ ها يخصوصي نيز ظرفيت لازم را ندارند و اين باعث ايجاد پارك دوبله و ترافيك خواهد شد.
چهارراه هاي بايستي طرحي اصولي داشته باشند.
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
5
این همه کشته در سال برای نداشتن گارد اطراف راه های بین شهری داریم میدیم شما پیگیری نمی کنید همچنین جاده ها خودردها!! آقا شماها وضع مالیتون خوبه و تو تهران این رقما براتون چیزی نیست اما برا اکٍر مردم خیلی هم زیاده!
چطور هرسال میگن پرایدو دیگه شماره گذاری نمیکنیم وانت نیسان و ... اما هرسالم تولید میشه و عده ای کشته و مجروح میشن کسی نیست اعتراض پیگیر کنه؟؟؟
معلومه چون افراد قدرت دارند و ساده ترین کار برخورد با افراد ضعیف تره!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
6
اگه یه روز پلیس تو جاده ها جایی برای کمین کردن با اعتقاد به اینکه اونجا محل تخلف خواهد بود پیدا نکرد جرایم هم باز دارنده میشوند در حال حاضر جرایم بجای تاثیر روی کیفیت رانندگی و کاهش حوادث بشود، باعث ایجاد فضای تخلف بدون کنترل پلیس را فراهم خواهد کرد.
اگر جرایم برای کیفیت خودرو و جاده هم گذاشتند اینها هم تاثیر می گزارند تنها کاری که افزایش نا متوازن علایم تخلف یعنی جاده و خودرو و عوامل انسانی با هم انجام نشود جز افزایش رشوه و سو استفاده را هموار تر خواهد کرد.
خبازي مقدم
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
8
اول مشكلات جاده ها را مشكلات غير استاندارد بودن خودروها را مشكل قوانين ضعيف را درست كنند بعد نوبت برسد به بازدارندگي جرايم فرهنگ عمومي جامعه درهمه موارد پايين است واموزش درس حسابي داده نميشود هنوز ما ياد نگرفته اين كه نبايد محيط زيست خود را الوده نكنيم نبايد اب دهان را در خيابان بياندازيم به خدا كسر شان نيست كه اينها اموزش داده شوند
ناشناس
United States of America
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
6
خلاصه عرض کنم
- جاده را درست کنند سرعت مجاز الان با جاده همخوانی ندارد(کم است)
وقتی چاده درست باشد و سرعت مجاز نیز منطقی انوقت میشود مبلغ جریمه ها افزوده شود.
مثلا یه جا تابلو زده سرعت مجاز 60 کلیومتر در حالی که ان پیچ رو راحت با سرعت 100 رفت حالا ما نمی گوییم یه هو 40 تا به سرعت مجاز اضافه کنند ولی حداقل 20 اضافه شود فقط برای سواری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
4
كودكان هر چيزي رو از همان ابتدا ياد مي گيرند.
تا حالا ديديد يا جاي رو سراغ دارند كه به بچه قوانين راهنمايي و رانندگي رو به صورت عملي ياد بدهند؟
همين كودكان در عرض مدت حداكثر 17 سال گواهينامه خواهند گرفت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
6
بجاي گرفتن موتور موتورسواران بهتر است راكب آن زنداني شود
چون در خيلي از موارد براي آزاد كردن موتور راكب موتور شخص ديگري كه گواهينامه موتور دارد را براي آزادي موتور مي آورد
ttt
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
2
6
خيلي از پليس ها جريمه نميكنن و يا بسته به شرايط جريمه غير مرتبط مينويسند كه مبلغش پايينتره و نمره منفي نداره.
مثلا
1- تو جاده واسه سرعت بالا چند بار خودم ديدم كه پليس جريمه كمربند نوشته و راننده هم خوشحال شده و اين رو لطف پليس دونسته و دوباره اون جرم رو مرتكب ميشه به اميد بخشش پليس.

2-تو شهر به جز اينكه سالي يك يا دو روز طرح جمع آوري موتور هست باقي روزها موتورها از پياده رو و خط اتوبوس ميره و كسي باهاشون كار نداره. پليس جلوشه ولي كاري نميتونه يا نميخواد بكنه.

3-ارسال جريمه اشتباهي يا به عمد پليس در مكانهايي كه حظور نداشته ايم.

به نظر من عدم برخورد قاطع پليس و عدم فرهنگسازي توسط صدا و سيما عامل اصلي تصادف هاست.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
7
در جاده عسلویه به کنگان توسط پلیس جریمه و بعد از ایشان خواستم که توسط دستگاه کنترل کننده کیلومتر ماشین رانشان دهد و 102 در ان مشخص و با توجه به تابلو که 110 را مجاز برای تردد دانسته بود اعتراض که با واکنش پلیس مواحه و در همان ساعت به تلفن 197تماس ولی تا کنون جوابی دریافت نکرده ام اینکه پلیس به دلخواه مردم را جریمه کند برای مردم سخت و هیچ قابل نحمل نیست
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
یه چیزی تو همین مایه ها برای من نیز در اتوبان قزوین - زنجان اتفاق افتاد متاسفانه پلیس هر کاری میتونه بکنه و تو نمیتونی موارد را اثبات کنی پس مقصری
صابری
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
3
5
این جریمه ها مطمئنا می تونند تاثیر مثبت بگذارند بشرط اینکه مردم هم اصول و فرهنگ درست و سالم را آموخته باشند .

مثال میزنم . همین سرعت غیر مجاز یا سبقت از راست و یا انحراف به چپ ، ناشی از مشکلاتی عمیق تر از فرهنگ رانندگی هستند . این مشکلات ریشه در خلق و خوی منفی نهادینه شده در جامعه را دارند . نمود دیگر این رفتار ها در صف نانوایی که ابتدایی ترین رفتار های اجتماعی هست هم دیده می شود . چه برسد به خلاف در کارهای مهم تر که همگی در جریان هستیم .

اگر دقت بفرمایید در کشور هایی که آمار رفتار های خشونت آمیز و ناهنجاری روانی کم است جرائم رانندگی هم کم تر اتفاق می افتد
ادریس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
7
سلام،
وقتی مامور راهنمایی رانندگی ما سربازه وظیفه س و هیچ شناخت درستی از قانون راهنمایی و رانندگی نداره! وقتی خیلی از خیابونا خط کشی درست و درمون ندارن! وقتی هنوزم که هنوز یسری چهار راه ها چراغ قرمزاشون مشکل داره! وقتی چهارتا پارکینگ طبقاتی درست و حسابی وجود نداره! دیگه نباید چپ و راست دنبال افزایش جریمه بود! اول بسترها رو برای رانندگی قانونمندانه مهیا کنن بعدش هرچقدر که میخوام جریمه ها رو افزایش بدن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
4
4
کلا هزینه قانون شکنی درایران خیلی کم هست. افزایش هزینه ها واسه خود من بازدارندگی داره و اینو بدونیم که ذات انسان قانون شکن هست و باید با اعمال قوانین سختگیرانه مه با جان افراد سر و کار داره جلوی این نوع قانون شکنی هارو بگیریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
7
جمعه باشه ، آدم با يكي بدون گواهينامه تصادف كنه و به هر دليلي مقصر اعلام بشي، چون طرف گواهينامه نداره بايستي باهم بريد كلانتري ، افسر نگهبان محترم به شما بگن خسارت پرداخت كن ، ميگي بيمه دارم از بيمه استفاده كنند، جواب مي شنوي چون اين آقا گواهينامه نداره نمي تونه از بيمه استفاده كنه و تا وقتي گواهينامه نگرفته شما مهمان ما در كلانتري خواهيد بود.
يكي از قوانين ما كه براي من اتفاق افتاده بود.
بعداً بفهمي كه با مبلغ بسيار ناچيز جريمه شده است.
چه حالي داره؟!
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
6
3
جریمه ها را باید به صورت تصاعدی افزایش داد تا اگر کسی خلافی را دوباره مرتکب شود با جریمه سنگین تری مواجه شود .
ناشناس
Netherlands
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
5
تجربه نشان داده است که در ایران افزایش قیمت ها هر چند که بعنوان یک ابزار ارتقاء سطح کیفی از آن نام برده می شود ولی تا کنون اگر تاثیر منفی نداشته باشد تاثیر مثبت در جامعه از خود نشان نمی دهد . افزایش قیمت دارو بدلیل بالا بودن مصرف ، افزایش قیمت نان بدلایل مختلف ، افزایش قیمت بنزین و موارد بسیاری که اختلافی در نتیجه نسبت به قبل از گرانی نداشته است . در ایران سعی می شود بجای فرهنگ سازی از ترساندن استفاده شود .تهدیدهایی مثل قطع آب ، برق و... مشتریان پر مصرف نیز پاسخگو نبوده است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
7
بالا رفتن مبلغ جرایم همانند گران کردن قیمت بنزین طی سالهای گذشته است که جهت استفاده کمتر از خودرو شخصی عنوان میشد ولی در عمل اینطور نشد وبالا بردن مبالغ جریمه نیز همینطور است وبه جز نارضایتی وبرداشت منفی چیزی ندارد بهتر است به تبلیغات برنج وپفک لا اقل روزی یک ربع فرهنگ سازی گردد
ناشناس
United States of America
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
6
فقط لطفا کنید بطور یک نمونه آماری تعدادی از خلافی های صادر شده در شهر تهران را ملاحضه فرمائید بیشترین جرایم همزمان مربوط به صحبت کردن با تلفن همراه - کمربند ایمنی و عدم توجه به فرمان پلیس می باشد همزمانی این سه مورد نشان میده که پلیس صرفا برای رفع تکلیف و تمام کردن برگ های جریمه خود اقدام به جریمه نموده والا مگر چند درصد رانندگان تهرانی از دست پلیس فرار می کنند که این جریمه ها برایشان صادر و فقط هنگام دریافت خلافی جریمه ها معلوم می شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
11
وقتی دولت در بودجه سالانه خود عدد مشخصی بابت "درآمد" از محل جریمه خودرو ها برای خودش منظور می کند یعنی: 1- از خلاف مردم خوشحال می شود و روی آن حساب می کند 2- قرار نیست مبالغ جریمه "بازدارنده خلاف" باشند چون دولت دچار کسری بودجه خواهد شد. 3- افزایش جریمه ها برای افزایش سهم کمک متخلفین به بودجه عمومی است. 4- من اگر شهروند مسئولی باشم نباید خیلی هم خوب رانندگی کنم چون به نوعی به اقتصاد مملکت لطمه می زنم!!!
پیمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
10
به عقیده من جریمه کردن روی خیلی از تخلفات اثر بازدارندگی دارد به شرطی که حکم مچ گیری پیدا نکند.
به عنوان نمونه در خیابانی در جنوب میدان محسنی در حال عبور بودم که با علامت پلیس توقف کردم. وقتی علت را جویا شدم گفتند که از خیابان عبور ممنوع عبور کردی. با تعجب از این که چطور تابلو را ندیدم قبض جریمه را گرفتم و دور زدم تا تابلو را ببینم.
دیدم در خیابان نه چندان بلندی که سر آن تابلو یکطرفه نصب شده، در 30 متر آخر ناگهان یک تابلو عبور ممنوع گذاشته اند، آن هم کجا؟ در سمت چپ خیابان.
نتیجه چه خواهد بود؟ تمامی راننده ها به اشتباه یا تابلو را نمی دیدند، یا فکر می کردند که این تابلو مربوط به خیابان سمت چپی است.
در همان زمانی که من در آنجا توقف کرده بودم حدود 20 ماشین متوقف و جریمه شدند.
رفتم کنار پلیسی که اقدام به جریمه کرده بود و موضوع را متذکر و مودبانه اعتراض کردم.
بعدآ که رفتم خلافی ماشین را گرفتم دیدم علاوه بر جریمه عبور ممنوع، چندین جریمه دیگر هم توسط آن افسر انجام شده بود که مجموعاً بالغ بر 160 هزار تومان می شد.
حال به نظر شما بهتر نیست از این افسر شکایت کنم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
9
جمع جبریه :مردم آموزش ندیده ،پلیس آموزش ندیده ،خیابانها و جاده های غیر استاندارد ،اتومبیلهای ناایمن ،فشارهای عصبی اجتماع،عدم وجود مکانهای تفریحی مناسب اقشار مختلف جامعه،فقر اقتصادی میشود همین وضع ترافیکی نابسامان
وضعیت ترافیکی هر جامعه را میتوان شاخص توسعه یافتگی آن اجتماع دانست
مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
10
در دنیا نگاه کارشناسان راهنمایی و رانندگی به مقوله جریمه صرفاً‌ کاهش جرائم و تخلفات رانندگی در کشورشان می باشد نه درآمدزایی آن . در دنیا کارشناس راهنمایی و رانندگی از شرایط خاص و تخصص های لازم برخوردار ندو دست هر بجه ایی یک دسته قبض جریمه نمی دهند . متاسفانه در ایران مسئولین راهنمایی و رانندگی دست هر سرباز وظیفه و بچه ایی دسته قبض جریمه می دهد تا بتواند درآمدزایی نماید سرباز وظیفه ایی که سه ماه آموزش بیشتر ندیده است و کارشناس راهنمایی و رانندگی نمی باشد چرا بایستی قبض جریمه دست او داد و پول حرام و زور از مردم گرفت . چگونه مسئولین راهنمایی و رانندگی به خود اجازه می دهند تا با کشور های دنیا خود را قیاس نمایند . مسئولین راهنمایی و رانندگی می توانند در آمد های خود را با بانک های جهانی قیاس نمایند نه مقوله راهنمایی و رانندگی را .............. !!!!!؟
اصغر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
1
من اهل زنجان هستم.
لطفاً تحقيقي در رابطه با نوع جرايم و ميزان جريمه در زنجان با مقايسه ساير شهرها بكنيد.
زنجان با وجودي كه كلان شهر نيست ولي مقام دوم بيشترين تعداد جريمه رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کامران
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
7
به نظر من رفتار نامناسب پلیس در اعمال جرایم رانندگی باعث میشه خیلی ها به پلیس راهنمایی و رانندگی و قواعد راهنمایی بی اعتماد بشن مثلا در بین شهرهای شیراز و استهبان که سالهاست رفت و آمد میکنم پلیس راهنمایی فقط در یک منطقه درست خودروها را کنترل میکند ولی در بقیه موارد با کمین کردن در مناطقی که مثلا سرعت مجاز 60 کیلومتر هست یا همچین مواردی رانندگان را به دام می اندازد و آنها راجریمه می کند. البته نکته مهم اینجاست که فقط در ساعات کمی از روز این کار را انجام می دهند تا ظاهرا برگه های جریمه مشخصی برای آن روز که تمام شد به محل پلیس راه می روند. شبها که نیستند و بارها دیده ام که رانندگانی با یک چراغ خاموش در شب ها یا چراغ های غیر استاندارد در جاده حرکت می کنند. خلاصه به نظر من انجام این نوع جریمه ها برازنده پلیس نیست.
تیباسوار
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
3
راهنمایی اش کجا بود؟!! آخه کجای دنیا با یک آزمون پنج دقیقه ای به طرف گواهینامه می دهند؟!خب همین راننده ناشی در جاده های شهری و بین شهری مشکل ساز می شود.من که در این چند سال رانندگی،به جز جریمه کردن و پر کردن قبض ها،هیچ برنامه آموزشی یا راهنمایی و فرهنگ سازی از پلیس ندیده ام.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
5
4
کلا هزینه قانون شکنی درایران خیلی کم هست. افزایش هزینه ها واسه خود من بازدارندگی داره و اینو بدونیم که ذات انسان قانون شکن هست و باید با اعمال قوانین سختگیرانه مه با جان افراد سر و کار داره جلوی این نوع قانون شکنی هارو بگیریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
6
اگه با گرون كردن نان كيفيت وكميت نان اصلاح شد با افزايش مبلغ جريمه هم قضيه حل ميشه!!عيب از جاي ديگه است وبا افزايش مبلغ وتعداد جريمه حل نخواهد شد.
نخودی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
6
همه جا قانون گذار ،جهت رفاه مردم ،قانون وضع میکند ومردم هم با توجه به این موضوع ،آنرا رعایت میکنند.
در ایران قوانین توسط افرادی که کوچکترین ارتباط اجتماعی با مردم ندارند تهیه وتدوین میشود ،لذا مردم از آنها اطاعت نمیکنند.
قوانین در جهت منافع مردم نیست، بلکه در جهت تامین برخی از هزینه های دولتی ویا پلیس میباشد !!!؟؟
اگر بخشی از بودجه عمومی از این محل تامین میشود ،پس هرچه مردم خلاف بیشتر انجام دهند ، بودجه بیشتری ،تامین میشود و این خلاف روح چنین قوانینی است.
از طرفی کل ذهن پلیس در جهت اخذ جریمه دور میزند و نه راهنمائی جهت انجا ندادن خلاف.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
5
نگاه به قانون جرایم رانندگی همه چیز را روشن خواهد کرد ، قبل از هرکاری باید کار گروهی تشکیل گردد تا مشخص کند با توجه به قانون جرایم که 60 درصد مبلغ جریمه باید برای بهبود و رفع مشکلات رانندگی مثلا تصحیح راهها صورت گیرد تا کنون واقعا مصرف شده به نظر بنده هرگونه جریمه از طریق وسایل الکترونیکی نباید زیادبحث کرد چون ثبت شده است ولی جرایمی که توسط پرسنل حتی خیلی زمانها پرسنل بدون اموزش پر می شود ایا واقعا مقصر بود راننده
به طور کلی پلیس راهنمایی بیشتر به جریمه به عنوان ابزار درامدی نگاه می کند تا جنبه تنبه دلیل کاش به جای جریمه در مراحل اول رانندگان خاطی به کلاسهای اجباری اموزش رانندگی و حتی کلاسهای احتماعی فرستاده می شد
علی محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
7
چرا همیشه مردم رو مقصر میدونید؟
چرا نمیگید این همه که جریمه ها سنگین میشه چرا فکری برای مهندسی جاده ها و معابر نمیشه؟
وزارت راه و پلیس راهور به جای اینکه فقط جریمه تصویب کنند کمی هم به فکر استاندارد سازی باشند.
جریمه ها باید مطابق استاندارد جهانی باشه ولی سرعت مجاز و خدمات دهی به رانندگان زیرخط فقر مونده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
من با شما موافقم
بالاخره گفتن راهنمایی و رانندگی ، یعنی اول باید راننده راهنمایی بشه
اما الان شده پلیس جرائم و رانندگی
به محض اینکه پلیس جلوی ی نفرو میگیره تا میخواد ببینه خلافش چی بود قبض اماده شده و فقط منتظرن ک اسم و مشخصاتشو ثبت کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
5
۱.اگر سیستم هوشمند شود و با توجه به تعداد تخلفات جریمه از کم به زیاد افزایش یابد مناسب است
۲.حداکثر سرعتی که برای جاد ها در نظر گرفته شده کم است
مهدي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
4
افزايش قيمت جريمه ها و اعمال سليقه اي آن بيشتر ابزار درامدي براي راهنمايي رانندگي شده و با اهداف اصلي كه با هدف بازدارندگي(راهنمايي) فاصله زيادي گرفته. در حال حاضر ابزار برای تامين درامد مالي اين اداره است تا چيز ديگر