۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۷۷۰۳۴
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۷ - ۲۸-۱۰-۱۳۹۳
کد ۳۷۷۰۳۴
انتشار: ۰۰:۳۷ - ۲۸-۱۰-۱۳۹۳
سیگاری ها حتما بخوانند

علائم مثبت ترک سیگار از شش ساعت اول تا 15 سال بعد

در روز نخست از ترک سیگار همه نیکوتین موجود در خون خارج می شود ، مونوکسید کرین خون کاهش قابل ملاحظه ای می یابد و اکسیژن به بافت های بدن و قلب راحت تر می رسد.

عصر ایران - اگر سیگاری هستید بهتر است چند حقیقت و نکته را درباره عادتی که به آن مبتلا شده اید بدانید و شاید این نکته ها موثر باشد و شما را به ترگ سیگار ترغیب کند.

واقعیت این است که بیشتر سیگاری ها هیچ وابستگی بدنی به کشیدن آن ندارند و اعتیاد به سیگار بیش از آنکه جنبه فیزیکی و جسمی داشته باشد علل و ریشه های روانی دارد و از همین رو مساله ترک آن بسیار دشوار است.

اما اگر  شما هم جزء صدها میلیون سیگاری موجود در جهان هستید بهتر است بدانید که نتایج تحقیقات جدید (سال های 2013 و 2014) دانشمندان نشان می دهد ترک سیگار اگر زیر سن 40 سالگی روی دهد، فرد سیگاری می تواند بسیاری از خسارت هایی را که به دلیل کشیدن سیگار به بدن خود وارد کرده است ،جبران کند و مانند یک فرد غیر سیگاری به حیات خود ادامه دهد.

اما در اهمیت ترک سیگار باید از چند جنبه به موضوع نگاه کرد:

1- نخست آنکه قوانین محدود کننده برای افراد سیگاری سال به سال در غالب نقاط جهان بیشتر و بیشتر می شود و این مساله پیدا کردن محیط مناسب برای سیگار کشیدن را از یک تفریح " ظاهرا تسکین دهنده ولی مضر" به یک "دغدغه ذهنی جدی" برای افراد سیگاری بدل می کند. در دهه ها و قرن های گذشته فرد سیگاری هر زمان اراده می کرد تقریبا در همه محیط های عمومی می توانست سیگار خود را روشن کرده و آن را دود کند اما امروزه این امر تقریبا در هیچ کجای دنیا ممکن نیست و کشورهای مختلف بسته به سطح فرهنگ و اهمیت و بودجه ای که به مساله بهداشت عمومی اختصاص می دهند سیگاری ها را از محیط های باز به محیط های بسته و کوچک ، محدود و محدود تر کرده اند.

ترک سیگار

در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی سال به سال عرصه بر سیگاری ها  تنگ تر می شود و قوانین محدود کننده شدید تر می شود به نحوی که یک فرد سیگاری در برخی مناطق از اروپا یا آمریکا و کانادا برای در امان ماندن از شکایت های احتمالی همسایه ها و افراد نزدیک به خانه یا محل کار  و جریمه هایی که ممکن است دادگاه به دلیل این شکایت ها بر او وضع کند، به دنبال یافتن مکان هایی هستند که دود سیگار آنها مزاحم مشام دیگران نشود و همین امر خود تبدیل به یک دغدغه ذهنی و مشکل جدی برای بسیاری از سیگاری ها شده است.

2-  غالب افراد سیگاری خود از بوی بد دهان و لباس هایشان عاصی هستند و از این مساله که وقتی وارد فضایی می شوند مشام دیگران را تحریک می کنند ، ناراحت اند.

3-  مضرات مصرف سیگار برای غالب افراد سیگاری روشن است و دستکم آنها روزی چند بار به روی پاکت سیگار خود نگاه می کنند که روی آن علایم هشدار دهنده از قبیل "سیگار مرگ آور است و.." نوشته شده است و در برخی کشورها بر طبق قوانین شان حتی تصاویری وحشتناک از مضرات مصرف سیگار بر بدن (لثه، ریه و..) روی پاکت ها نقش بسته است و شرکت های دخانیات برای فروش محصولات خود ملزم شده اند بدون تبلیغ محصول ، بدون قرار دادن سیگار در انظار عمومی در فروشگاه ها و درج پیام ها و تصاویر هشدار دهنده از زیان های مصرف دخانیات ، محصولات خود را عرضه کنند.

4- فرد سیگاری علاوه بر خود، افرادی را که نیز در معرض دود سیگار او هستند  در معرض آسیب قرار می دهد و این مساله نه به لحاظ اخلاقی رواست و هم از منظر حقوقی و قضایی قابل پیگرد به نظر می رسد ، کما اینکه در بسیاری از کشورها این موضوع در قوانین مرتبط با محدودیت برای سیگاری ها دیده شده است.

5- و نکته پایانی اینکه به هر جهت سیگار شاید تنها محصولی باشد که فرد سیگاری مبلغی از درآمد روزانه خود را بابت آن می پردازد در حالی که با هر " پُک زدن " بر نخ به نخ سیگارها، ثانیه هایی طلایی از طول عمر خود را از دست می دهد و از سوی دیگر خود را در معرض ابتلا به انواع و اقسام بیماری ها و سرطان های مهلک قرار می دهد.

خلاصه اینکه یک فرد سیگاری در یک معادله غیر منطقی گرفتار شده است و میلیون ها انسان در سرتاسر جهان گرفتار این اعتیاد به ظاهر ساده اما در عمل بسیار پیچیده و مرگبار هستند و رهایی از این اعتیاد به هر جهت می تواند در کمیت و کیفیت زندگی بخش بزرگی از مردم جهان موثر باشد.

با این مقدمه حالا شاید بسیار بجا باشد تا از نخستین ساعات ترک کردن عادت سیگار کشیدن و تاثیر بسیار مثبت و آنی آن بر عملکرد بدن و پاک شدن بدن فرد سیگاری از سموم سیگار تا هفته ها و ماه ها و سال های آتی بگوییم که طبق تحقیق جدید دانشمندان مشخص شده است یک فرد سیگاری از 6 ساعت نخست ترک این عادت یا اعتیاد می تواند شاهد بهبود و معکوس شدن (رو به مثبت) عملکرد بسیاری از دستگاه های داخلی بدن خود باشد.

در زیر به نخستین علامات ترک سیگار در بدن یک فرد سیگاری از 6 ساعت نخست از آغاز ترک سیگار تا 15 سال پس از آن اشاره می شود:

- در شش ساعت نخست از ترک سیگار عملکرد قلب تغییر می کند و با آرامش و راحتی بهتری می زند و فشار به روی قلب و فشار خون آرام آرام پایین می آید.

- در روز نخست از ترک سیگار (24 ساعت پس از کشیدن آخرین سیگار) همه نیکوتین موجود در خون  خارج می شود ، مونوکسید کرین خون کاهش قابل ملاحظه ای می یابد و اکسیژن به بافت های بدن و قلب راحت تر می رسد. نوک انگشتان گرم تر می شود و کمتر " گز گز" می کند.

3- در هفته نخست ترک سیگار حس بویایی و چشایی به حد قابل ملاحظه ای بهتر می شود ، ریه (شُش) فرد سیگاری شروع به فرایند بازسازی می کند ؛ کیفیت خون فرد سیگاری بهتر می شود و سطح مواد آنتی اکسیدانی همچون ویتامین C در خون به نحو قابل ملاحظه ای افزایش می یابد.

4- در ماه نخست از ترک سیگار سرفه ها و "خِر خِر" ریه ها به نحو محسوسی کاهش می یابد ، قدرت انتقال مواد مغذی از خون  به بافت های بدنی ارتقا قابل ملاحظه ای می یابد و این گونه توان سیستم ایمنی بدن فرد برای مبارزه با انواع و اقسام باکتری ها افزایش می یابد. غلظت و چسبندگی خون در رگ ها به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد و گردش خون در دست ها و پاها با قوت و قدرت بیشتری نسبت به گذشته جریان می یابد.

 ترک سیگار

- در شش ماه نخست از زمان ترک سیگار ریه فرد سیگاری بسیار بهتر کار می کند و خلط بسیار کمتری دارد و فرد ترک کرده احساس استرس و فشار روانی کمتری می کند.

- یک سال پس ار ترک سیگار فرد تقریبا ریه بسیار سالم تری دارد و احساس تنگی نفس نمی کند و با راحتی بیشتری نفس می کشد.

-2  تا 5 سال پس از ترک سیگار ریسک حملات قلبی به ویژه در مردان به شدت کاهش یافته  و با گذشت زمان این ریسک کمتر و کمتر می شود و برای زنان سیگاری 5 سال پس از ترک سیگار ریسک ابتلا به سرطان رحم تقریبا با یک زن غیر سیگاری برابر می شود.

ترک سیگار

- 10 سال پس از ترک سیگار ریسک ابتلا به سرطان ریه و بارز شدن علائم سرطان ریه در افراد سیگاری به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.

و در نهایت 15 سال پس از ترک سیگار ریسک ابتلا به حمله قلبی و سکته یک فرد ترک کرده تقریبا برابر با یک فرد غیر سیگاری است. فرد ترک کرده ریه های سالمی دارد و در بسیاری از شاخص های سلامتی تفاوت چندانی با یک فرد غیر سیگاری نمی کند.

 

همه اینها در حالی است که زمان ترک سیگار در زیر سن 40 سالگی باشد و هر چه زمان از 40 سالگی افراد بیشتر گذشته باشد امکان جبران بخش بزرگی از این آثار کاهش می یابد هر چند در همان سنین نیز می تواند در کاهش بخش بزرگی از ریسک های مربوط به بیماری ها موثر باشد.

شاید پس از خواندن این متن که برپایه نتایج علمی و یافته های تحقیقات دانشمندانی است که روی ترک سیگار مطالعات علمی انجام داده اند، عاقلانه ترین کار برای افراد سیگاری مچاله کردن بسته سیگار و خداحافظی دائمی با این تفریح یا به عبارت بهتر "اعتبادمرگ بار" باشد . شاید اگر در منزل هستید خاموش کردن سیگار در جاسیگاری و انداختن آن به همراه جاسیگاری در سطل زباله آغاز خوبی بر  پایان سیگاری بودنتان باشد.


ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۷۱۴
غیر قابل انتشار: ۲
الهه
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
5
147
مقاله خوبی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
121
77
تشکر
البته از نظر بنده بهتر هست همه چیز آرام آرام انجام شود، عجله کار شیطان است!
بنده هم قلیان را کم کم ترک کردم، طی 35ماه از روزی 2بار به 2 هفته یکبار کم کردم و باز هم در حال بیشتر کردن این فاصله هستم.
در دفعات قبلی که خیلی سریع قصد ترک عادت داشتم، نتوانستم براحتی از این عادت دل بکنم و مجدد قلیانی شدم. اما با این رویه ابداعی، واقعا ترک کردن برای بنده آسان شده (ربطی هم به تنتاک ندارد)
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
71
145
من بابام تو 64 سالگی سیگار را ترک کرد و 6 ماه بعد آلزایمر گرفت و الان 6 ساله آلزایمر داره.دکترای زیادی گفتن یکی از دلایل ابتلا به آلزایمرش به خاطر ترک ناگهانی سیگار بوده .گفتن اگه سیگارو یکدفعه ترک نمی کرد شاید 6 7 ساله دیگه مبتلا میشد به آلزایمر.لطفا این مورد را هم برای اطلاع رسانی منعکس کنید.ممنون
سیگاری
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
75
191
ترک اش خیلی سخته خیلی
ناشناس
United States of America
۰۴:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
22
291
عصر ایران ، احسنت
سیگاریهای عزیز ، من بعنوان کسی که 12 سال سیگاری بوده و الان 6 ماهه که ترک کرده (روزی 3 پاکت سیگار ) ، عاجزانه میخوام ، این زهرماری لعنتی کوفتی رو ، که نخ به نخ ، میخی به تابوتتون میکوبه رو ، بگذارید کنار !
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
12
213
میگن قلیان بدتره .ازمضرات قلیان هم بگید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
28
178
ما که سیگاری نیستیم چیجوری میتونیم از مزایای ترک سیگار بهره مند شویم؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
سيگاري شو بعد ترك كن
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
10
121
سلام عصر ایران. شما میدونین توی اراک ما یه سیگاری هست به اسم ... که به ازای هر سه تا پاکت خالی سیگار که به مغازه ها تحویل بدی یه پاکت پر اشانتیون میده اونوقت شما میگی چرا بچه های مردم سیگار میکشن؟
آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
27
50
گفتنش راحته
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
99
80
افسرده ام
سیگار ارامم میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
قرص بخور ! اینجوری بقیه از دود جنابعالی در امان هستند !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
19
29
بله حتما!
پیمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
9
37
با سلام
لطفا لینک تحقیقات اصلی یا منبع اصلی خبر را هم قرار دهید
ناشناس
United Arab Emirates
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
9
159
حالا چرا این همه روی سن 40 سالی مانور دادید؟ سیگار در هر سن وسالی و هر زمانی ترک بشه همین خصوصیات رو داره که برای یک ادم 40 یا پاینتر داره.من 52 سالمه و 6 سال پیش دود رو ترک کردم و امروزنشاط وسرحالی یک جوون در خودم میبنم وبطور حرفه ای باشگاه بدن سازی میرم.ترک سیگار در همه حال و زمان بسیار عالی است.
پیمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
8
173
من سه سال هست که سیگار را ترک کرده ام.
بعد از گذشت این مدت مدام فکر می کنم که به چه علتی 13 سال جوانی را سیگار کشیده ام؟
واقعاً کیفیت زندگی ام بهبود یافته است. خدا را شکر می کنم که زودتر خودم را خلاص کرده ام.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
7
88
سلام . يعني اگر من در سن 54 سالگي سيگار را ترك كنم آيا از مزاياي آن برخوردار نخواهم بود . ممكنه يك دوست مطلع پاسخ بده ؟
غولو رمرم
United States of America
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
21
64
وهمه این ها در صورتی ست که در تهران نباشید والا دود ودم همچنان برپاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
از نظر شما دود سیگار و دود هوا به یک اندازه آلوده کننده هستن ؟ این از اون توجیحات بود !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
53
94
اولش كه خودنم ديدم واقعا چقدر خوب ميشه سيگار نكشم ولي بلافاصله ياد استرس هاي زندگي امروزي و فشار زندگي و پارازيت و سونامي سرطان و هواي آلوده و روغن پالم و آب مشكل دار و خمير مرغ تغذيه غلط و خودروسازهاي عزيز و جاده هاي دلپذير و هواپيماهاي مهربان و ... افتادم و ديدم سيگار در مرگ زودرس امثال من در مقايسه با عوامل فوق و امثالهم خيلي هم مقصر نيست الانم دلتون نخواد هوس كردم يه نخ سيگار اساسي بزنم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
پس حالا سیگار بکش و به اطرافیان و خانواده ات هم دود بده موفق باشی !!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
32
63
یعنی بریم تا 40 سالگی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
25
136
دوستان عزيز من 37 سال سن دارم و تا سن 30 سالگي هم ورزش مي كردم ولي به دليل يك اشتباه و اون هم رد نكردن تعارف دوستان سيگاري شدم به حدي كه نصف شب براي كشيدن سيگار از خواب بيدار مي شدم و از روز اول زندگي مشتركم كه حدودا" 8 سال مي گذرد با همسرم مشكل داشتم و به نوشته مقاله هميشه مكاني جهت سيگار كشيدن فكرم را به خود مشغول ميكرد و هميشه موقع كشيدن سيگار به فكر مخالفتهاي همسرم بودم خلاصه كلام، از كشيدن سيگار هيچ لذتي نمي بردم و اين كار براي من تبديل به يك عادت زجر آور شده بود كه نمي توانستم رهايش كنم تا اينكه بچه دار شدم ولي با اينكه اينبار ميخواستم بخاطر پسرم اين كار را كنار بگذارم ولي باز هم نتوانستم(چند باري ترك كرم حتي تا دوماه ولي با يك مشغله عصبي روز از نو روزي از نو) كلي هم ازاين مقاله ها خوندم دكتر ترك سيگار رفتم، آدامس نيكوتيني خوردم، برچسب نيكوتيني زدم و خيلي كارهاي ديگه سرتون رو درد نيارم. نشد كه نشد تا اينكه يك روز غروب پشت فرمان ماشين توي ترافيك داشتم با همسرم صحبت مي كردم يكدفعه ديدم نفسم بالا نمي ياد داشتم خفه مي شدم ترس تمام وجودم رو گرفته بود فكر كردم دارم سكته ميكنم مرگ رو به چشمهاي خودم ديدم. گير كرده بودم توي ترافيك نه راه پس داشتم نه راه پيش يك لحظه تمام عزيزانم اومدن جلوي چشمم توي اون شرايط خيلي خيلي بد با خودم گفتم اگه من نباشم همسر و مادر و پدر و خواهر و برادر هيچ، (بچم با كي بره استخر) توسل كردم به باب الحوائج قمر بني هاشم گفتم آقا كمكم كنيد شما آب رو در اختيار داشتيد ولي ننوشيديد ولي من فرومايه چي، با يك هوس مسخره خودم رو به اين روز انداختم و يكم اراده نداشتم. خدارو شكر به انجام تست ورزش و اكو از قلب مشكل از قلبم نبود چون گفتن ورزشكار بودي هرچي بود خيلي بد بود دوستان بيايد حرف برادر كوچيكتون رو زمين نگذاريد و همين الان يكدفعه، نه كم كم بگيد يا ابوالفضل بگذاريد كنار ياحق
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
16
113
متاسفانه سیگاری ها به اسم عادت هر روز صبح دود سیگارشون تو حلق مردم میفرستن . لطفا در یکی از بخش های بررسی نظرات مردم این قضیه به بحث بذارید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
8
56
خیلی جالبه که اکثر سیگاری ها از هوای آلوده تهران شاکی هستن اونهم در حالی که ریه خود و اطرافیانشون تبدیل به دودکش کردن و اتفاقا در روزهای با هوای صاف و بارانی بقول خودشون لذت بیشتری داره سیگار کشیدن !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
اتفاقا هوای ابری و مرطوب حال میده.
کمالیان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
6
104
من سی سالمه. به مدت 10 سال روزی یک پاکت سیگار می کشیدم و هیچگاه به ترک هم فکر نکردم تا اینکه دو سال پیش در همین موقع با یک تصمیم آنی دیگه نکشیدم.
خیلی هم حالم بهتره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
16
103
این همه مقاله نمیخواست که. ترک سیگار خیلی هم کار ساده ایه. بنده خودم بارها ترک کردم.
پاسخ ها
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۸
اگه کار اسونیه چرا بارها ترک کردی؟ یه بار برا همیشه ترکش کن!!!
گرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
59
57
خوبه من 33 سالمه آخ جون تا 40 سالگی جا دارد بکشم
lاحمدي
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
31
55
سلام دولت هم مي تونه به كاهش مصرف سيگار كمك كنه .
با محدود كردن محلهاي عرضه دخانيات و افزايش قيمت سيگار حتي شايد بتونه ممنوعش كنه.فكر كنيد سيگار وارد نشه و توليد نشه چه اتفاقي ميفته حالا شايد براي دولت سود دهي بالايي داشته باشه لطفا نظر بديد با تشكر
خیلی ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
13
62
آمار نشون میده از هر 5 نفر 3 نفر سیگار میکشن که آخرش میمیرن! اون 2 نفر هم جاودانه میشن!(شوخی کردم، اونا هم میمیرن!)
گرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
48
22
خوبه من 33 سالمه آخ جون تا 40 سالگی جا دارد بکشم
سیگاری سابق
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
16
78
من 25 سالمه از 15 سالگی روزی یه پاکت میکشیدم! چند ماهه یهو زده شدم! عین معجزه، شاید تاثیر ورزش و باشگاه رفتنم باشه نمیدونم! حتما امتحان کنین ورزشو،چون تنها چیز جدید تو زندگیم بود که گویا منو متنفر کرد از سیگار!! الهی شکرت
یاور همیشه مومن
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
78
65
متاسفانه امیدی برای ترک سیکار نیست .اون اراده ما که نداریم تا نفس هست میکشیم خخخخخخخ
پویا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
38
31
۲۳ سالمه از سوم دبستان سیگار کسیدم ۲ روزه نمیکشم واقعا احساس بهتری دارمو نفسم دیگه نمیگیره.شمام امتحان کنین زیادم سخت نیست.
بهزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
13
41
سلام دوستان من مواد و سیگار ترک کردم اولی ها خوب بود من با اینا حال میکردم بعد که اجبار به مصرف شدم از خدا برام مهمتر بود و یک واقعیت اراده انسان برای ترک مواد یا سیگار کافی نیست چون من به این نتیجه رسیدم وسوسه ما فکر همان شیطان است که اگر پرورش دهی از خدا قوی تر است
یادداشت عراقچی در روزنامه چینی: فصل جدیدی از همکاری راهبردی بین ایران و چین آغاز می‌شود لحظه وقوع تصادف عجیب؛ خودروی سواری از کنترل خارج شد (فیلم) انفجار خانه‌ در یزد با سه کشته و ۶ مجروح ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت