۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۷۸۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۳
کد ۳۷۸۸۱۱
انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۳

سنگک با آرد بربری چه طعمی دارد؟

وی افزود: نان‌های سبوس‌دار به دلیل داشتن سبوس، خواص درمانی متعددی دارند که باید حتما در مصرف روزانه مردم برنامه‌ریزی شوند.
مدیرکل استاندارد گیلان گفت: در گذشته نان‌های سنگک بیشترین سبوس را در آرد خود داشتند ولی این روزها سنگک با آرد بربری پخته می‌شود.

محمدعلی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استفاده از آردهای با سبوس گیری بالا راهکار ارتقای کیفیت نان نیست زیرا مردم می‌خواهند نان بخورند، نه کیک.

وی افزود: نان‌های سبوس‌دار به دلیل داشتن سبوس، خواص درمانی متعددی دارند که باید حتما در مصرف روزانه مردم برنامه‌ریزی شوند. کاهش مصرف سبوس در نان ها در درازمدت تاثیر مخربی بر سلامتی مردم دارد.

به گزارش ایسنا، سبوس موجود در نان‌ها از طریق طولانی کردن مدت جویدن نان باعث ترشح بیشتر بزاق شده که منجر به پر شدن بیشتر معده و احساس سیری زودرس می‌شود و از بروز چاقی جلوگیری می‌کند و در واقع رژیمی بودن این نانها بر همین اصل استوار است.
برچسب ها: سنگک ، گیلان
ارسال به دوستان
2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود