۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۴۰۳۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۷-۰۴-۱۳۹۴
کد ۴۰۳۰۴۵
انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۷-۰۴-۱۳۹۴

"زردچوبه" دوای درد معده

وی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری می‌کنند.

یک پزشک و محقق طب اسلامی گفت: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان درد معده و نفخ کارساز است.

 

مریم نواب‌زاده، گفت: برای درمان سوءهاضمه می‌توان از جوشانده‌های رازیانه استفاده کرد.

 

وی افزود: مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوء هاضمه کمک می‌کند.

 

این پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز بوده و به ‌طورکلی مصرف برخی ادویه‌ها مانند زیره سیاه، گلپر، میخک، هل و آویشن برای رفع نفخ و سوء‌هاضمه موثر است.

 

نواب‌زاده ادامه داد: خوردن بادرنجبویه به همراه نعناع برای درمان بی‌اشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است.

 

وی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری می‌کنند.

 

پزشک و محقق طب اسلامی، خاطرنشان کرد: خوردن هویج و نعناع و عرق‌هایی مانند زیره و پونه نیز موثر است. همچنین مصرف دارچین ضد استرس بوده و به هضم غذا کمک می‌کند.

برای خواندن سایر مطالب سلامت اینجا کلیک کنید

برچسب ها: زردچوبه ، درد معده
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)