۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
در حاشیه
کد خبر ۴۲۶۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۴-۰۸-۱۳۹۴
کد ۴۲۶۶۴۷
انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۴-۰۸-۱۳۹۴

ابتلای 800 هزار نفر به صرع/ چگونه مدیریت کنیم؟

عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران گفت: اگر بیماری را مشاهده کردید که دچار حمله صرع شده، اولین اقدام این است که خونسرد باشید و سپس وسایل خطرناک چون عینک، کلید و سایر وسایل تیز و شکننده را از بیمار دور کنید.
 
به گزارش انجمن صرع ایران، دکتر طیبه عباسیون در باره اولین اقدام اورژانسی در مکان های عمومی هنگام مواجهه با بیماری که دچار حمله صرع شده است، افزود: سعی کنید لباس یا شیئی نرم زیر سر بیمار بگذارید که سرش به زمین اصابت نکند و پس از آن زمان را بسنجید که حمله چقدر طول کشیده است.

وی ادامه داد: بیمار را به سمت چپ یا راست بخوابانید و یک دست و پای او را خم و پای زیرین را مستقیم بگذارید و صبر کنید تا حمله تمام شود و در این مدت به دنبال داروهای بیمار در اطرافش بگردید.

عباسیون درباره زمان اطلاع به اورژانس در این شرایط گفت: معمولا حملات صرع تا پنج دقیقه تمام و بیمار خودش هوشیار می شود. اما اگر حمله بیمار طولانی تر از پنج دقیقه باشد، بیمار حین حمله به خودش آسیب رسانده باشد، تنفس او دچار مشکل شده و نفسش برنگردد، پس از حمله بیدار نشود، باردار باشد و اولین حمله صرع او باشد لازم است اورژانس را خبر کنید.

دبیر اجرایی سی امین همایش عمومی انجمن صرع ایران با اشاره به ابتلای 800 هزار نفر در کشور به بیماری صرع گفت: اگر خانواده های مبتلایان را در نظر بگیریم حدود سه تا چهار میلیون نفر از افراد جامعه درگیر بیماری صرع هستند.

وی ادامه داد: صرع یک بیماری درمان پذیر است و در این راستا آموزش درباره چگونگی برخورد با بیمار صرع ارائه می شود اما کافی نیست و مردم اغلب نمی دانند چگونه باید به بیماری که دچار حمله صرع شده کمک کنند.

عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران گفت: اگر بیمار در طول دوره ابتلا، ضایعات پوستی منتشره در بدن مشاهده کرد باید به صورت اورژانسی به پزشک مراجعه کند. همچنین دوبینی، سرگیجه، اختلال تعادل، کاهش و افزایش وزن و خواب آلودگی از جمله علایمی هستند که لازم است بیمار به پزشک گزارش کند.

وی با بیان اینکه سی امین همایش عمومی انجمن صرع ایران با عنوان 'چگونه صرع را مدیریت کنیم' برگزار می شود ادامه داد: این همایش قصد دارد به موضوع مدیریت بیماری به طور ویژه بپردازد.

عباسیون افزود: در این همایش عمومی علاوه بر آموزش مدیریت صرع مواردی چون نقش خانواده بیمار در افزایش کیفیت زندگی یک بیمار مبتلا به صرع، بهداشت دهان و دندان و راهکارهای ارتقای کیفیت زندگی که خود بیمار باید به کار ببندد نیز مرور می شود. سی امین همایش عمومی انجمن صرع ایران در روز هفتم آبان ماه در سالن سبز سینما ایران برگزار می شود.
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد