۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۴۳۶۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۲-۱۰-۱۳۹۴
کد ۴۴۳۶۵۰
انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۲-۱۰-۱۳۹۴
بنابر نتایج یک مطالعه؛

نرخ کنونی تغییرات اقلیمی در تاریخ زمین بی سابقه است

مطالعه انجام شده توسط تیم موسسه کابوت دانشگاه بریستول شواهدی جدید از نرخ بی سابقه تغییرات زیست محیطی در مقایسه با نمونه هایی که طی رویدادهای طبیعی رخ می دهند را نشان می دهد.

عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - نتایج پژوهشی جدید نشان داده است محیط زیست اکنون با آهنگی سریع‌تر نسبت به آن چه در گذشته سیاره زمین ثبت شده در حال تغییر است. تجزیه و تحلیل جدید سطوح کربن اتمسفری در گذر زمان نشان می دهد آهنگ تغییرات زیست محیطی بیشترین میزان خود در تمام دوران ها را تجربه می کند. این مطالعه بار دیگر بر ضرورت اقدام های اساسی به منظور کاهش آثار تغییرات اقلیمی تاکید دارد و نشان می دهد روند افزایش دمای جهانی یک نوسان طبیعی نیست.

نرخ کنونی تغییرات اقلیمی در تاریخ زمین بی سابقه است

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، مطالعه انجام شده توسط تیم موسسه کابوت دانشگاه بریستول شواهدی جدید از نرخ بی سابقه تغییرات زیست محیطی در مقایسه با نمونه هایی که طی رویدادهای طبیعی رخ می دهند را نشان می دهد. طی این مطالعه، پژوهشگران تغییرات در دی اکسید کربن اتمسفری طی یک رویداد تغییر زیست محیطی جهانی که 120 میلیون سال پیش رخ داده است را بازسازی کردند. این امر به واسطه داده های ژئوشیمیایی جدید ممکن شده است.

به گفته دکتر دیوید نفس، مولف ارشد مطالعه، اگر قصد داریم چگونگی تاثیر تغییرات اقلیمی بر زیست بوم ها و یا تاثیری که در آینده خواهند داشت را درک کنیم، سوابق آنها باید به خوبی مورد بررسی و دسته بندی قرار بگیرند. رویدادی که ما مطالعه کرده ایم نظیر مناسبی برای آن چه امروز به واسطه فعالیت های انسان و افزایش سریع دی اکسید کربن اتمسفری که موجب اسیدی شدن آب اقیانوس ها شده، محسوب می شود.

به گفته پروفسور ریچ پانکاست، یکی دیگر از مولفان مطالعه و مدیر موسسه کابوت، سابقه زمین شناسی اغلب برای پژوهش درباره موضوعات اقلیمی مورد استفاده قرار گرفته است. به عنوان مثال، برای تعیین حساسیت دمای سیاره زمین به سطوح بالای دی اکسید کربن. اما آزمایش خطرات مرتبط با آهنگ تغییر زیست محیطی مدرن به واسطه عدم تغییرات سریع مشابه در گذشته زمین شناسی مشکل ساز است. در نتیجه، این خطرات با عدم قطعیت عمیق همراه هستند. بدون تردید، کاهش انتشار دی اکسید کربن همانگونه که اخیرا در نشست زیست محیطی پاریس با آن موافقت شد برای جلوگیری از این خطرات ضروری است.

برای خواندن مطالب بیشتر در زمینه علم و فناوری به اینجا مراجعه کنید.

ارسال به دوستان