۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۹۲۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۰-۰۶-۱۳۹۵
کد ۴۹۲۸۲۸
انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۰-۰۶-۱۳۹۵

راه‌های درمان زخم پا در بیماران دیابتی

این نکروز معمولاً در انگشتان پا ایجاد شده و درمان زخم پا در فرد مبتلا به دیابت در تمام این بیماران باید برای مدتی تزریق آنتی‌بیوتیک و سپس مصرف خوراکی آن باشد. همچنین از انواع اعمال جراحی برای کمک به بهبود این زخم‌ها می‌توان استفاده کرد.
متخصص دیابت با اشاره به مشکل زخم پا در بیماران مبتلا به دیابت، گفت: در زخم‌های بزرگ و یا در افرادی که وضعیت عروقی پای آنها ناکافی است، معمولاً قسمتی از پا که زخم در آن قرار دارد قطع می‌شود.

مهریار خسروشاهی در ارتباط با زخم پای افراد دیابتی، اظهار داشت: این زخم‌ها معمولاً بدون درد بوده و در مناطقی که پوست به شدت زخمی شده و پینه بسته است شکل می‌گیرد.

وی افزود: نوک انگشت شست، قاعده، کناره خارجی انگشت کوچک، زیر انگشت وسط، پاشنه پا، لبه خارجی پا و زیر پنجه‌ها از جمله مناطق مستعد به زخم است.

متخصص دیابت گفت: این زخم‌ها ممکن است همراه با تورم موضعی، قرمزی و ترشح چرک باشد. همچنین به علت فعالیت میکروب‌های بی‌هوازی زخم‌های پای فرد دیابتی معمولاً بسیار بد بود هستند.

خسروشاهی اضافه کرد: گاهی اوقات اختلال عروقی و کاهش خونرسانی به پا حتی بدون ایجاد زخم هم موجب مردن و سیاه شدن و یا به اصطلاح نکروز قسمتی از پا می‌شود.

وی گفت: این نکروز معمولاً در انگشتان پا ایجاد شده و درمان زخم پا در فرد مبتلا به دیابت در تمام این بیماران باید برای مدتی تزریق آنتی‌بیوتیک و سپس مصرف خوراکی آن باشد. همچنین از انواع اعمال جراحی برای کمک به بهبود این زخم‌ها می‌توان استفاده کرد.

خسروشاهی ادامه داد: در صورتی که زخم کوچک باشد پزشک معالج بافت‌های مرده زخم را با عمل جراحی ترمیم کرده و سپس در روزها و هفته‌های بعد زخم پانسمان می‌شود تا به تدریج بافت جدید در ناحیه تشکیل شده و زخم بسته شود. البته این درمان در مواردی که وضعیت عروق پا خوب بوده و مشکل پا بیشتر عصبی است بهتر جواب می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: در زخم‌های بزرگ و یا در کسانی که پزشک معالج با بررسی‌های بیشتر متوجه می‌شود وضعیت عروقی پای آنها ناکافی است معمولاً اقدام به قطع قسمتی از پا که زخم در آن قرار دارد می‌شود.

متخصص دیابت در پایان گفت: در مواردی که نارسایی عروقی پا زیاد است،‌ بسته به تصمیم پزشک ممکن است از اعمال جراحی استفاده شود تا جریان خون پا بیشتر شود. آنژیوپلاستی، تعبیه است و یا بای‌پس بین شریان پا ممکن است بتواند به افزایش جریان خون پای بیمار بینجامد.

منبع: فارس
ارسال به دوستان
سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است