۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۰۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۵
کد ۵۰۵۴۹۱
انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۵

سوسیس و کالباس، بمب های سرطان زا

به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.
نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند موجب بروز سرطان شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس به دلیل ماندگاری بسیار کم و برای پیشگیری از مسمومیت طبق فرمولاسیون و استاندارد جهانی نیترات سدیم اضافه می کنند.

وی با بیان اینکه نیترات سدیم جزء افزودنی های مجاز جهانی هست، اظهار داشت: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.

عزیزی بیان کرد: عوامل متعددی در بروز سرطان می توانند دخالت داشته باشند که یکی از آنها می تواند مصرف بی رویه استفاده از این افزودنی ها باشد. معمولا افزودنی ها پس از انجام آزمایش های متعدد و اثبات بی خطر بودن آنها مورد استفاده قرار می گیرند و  خطر استفاده از آنها برخلاف باور عموم هنوز اثبات نشده است.

رییس انجمن صنایع غذایی بیان کرد: این مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس بیشتر استفاده می شوند و در فیله های مرغ و همبگرها معمولا وجود ندارد.

وی با بیان این که حرارت بالا برای طبخ سوسیس و کالباس نیتریت موجود در آن را تبدیل به نیترات وآن هم به نیتروستامین مبدل می شود اظهار داشت: حرارت دادن فرآورده های گوشتی دارای نیتریت موجب تشدید عوراض ناشی از آن می شود و توصیه می شود که افراد تا حد امکان  با حرارت ملایمتر به طبخ این مواد بپردازند.

عزیزی اذعان کرد: مواد طعم دهنده موجود در برخی مواد غذایی نیز هیچ کدام ساخت کشور و ایده ما نیست و این محصولات نیز می توانند در صورت مصرف بی رویه در دراز مدت و در کنار سایر عوامل سرطان زا باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی اظهار داشت: به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.

وی در پایان تصریح کرد: استفاده از گوجه فرنگی، کاهو و سبزیجات در کنار فست فودها به دلیل وجود آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین ها در کاهش عوارض ناشی از مصرف آنها می توانند موثر باشند.

برچسب ها: سوسیس ، کالباس ، سرطان
ارسال به دوستان
آمار تکان دهنده وزارت کار از رشد فقر مطلق مستاجران/ اعلام نرخ خانوارهای مستاجر درگیر فقر مطلق راهپیمایی موتوری حامیان فیلتر در مخالفت با رفع فیلتر واتس‌اپ (فیلم) استاندار دمشق : سوریه هیچ مشکلی با اسرائیل ندارد همه آنچه باید درباره خطرات پنهان چربی شکمی بدانید (فیلم) استانداری تهران : شاخص آلودگی هوا کاهش یافته ؛ فردا (شنبه) مدارس و ادارات تهران تعطیل نخواهد بود نجات های میلی متری! (فیلم) هل دادن یخ بزرگ در وسط شهر (فیلم) کاهش شدید بارش ها در سال جاری ؛ ۳۰ استان ایران تشنه است پیش‌بینی هواشناسی از ۱۰ روز بارش برف در ایران عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها