۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد ۵۴۲۰۲۷
انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۱-۰۳-۱۳۹۶

زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟

جام جم آنلاین - زولبیا و بامیه شیرینی بسیار خوشمزه‌ای است که معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان مصرف می‌شود و طرفداران و منتقدان بسیاری دارد!
 
برای تهیه این شیرینی پر طرفدار شکر، گلاب، زعفران، نشاسته، آرد و روغن پای ثابت لیست مواد اولیه هستند و بسیاری از پزشکان نیز به دلیل اشباع این شیرینی از مواد مضر!! با آن مخالفند و روزه داران را توصیه به استفاده از مواد قندی طبیعی مانند خرما می‌کنند.

برای این شیرینی دلچسب تاریخ کاملاً مستدلی وجود ندارد، اما آنگونه که روایت شده این ماده غذایی خوشمزه از دوران ناصرالدین شاه قاجار رواج پیدا کرده و در تاریخ ناصری بیان گردیده که هدیه‌ای به جانب ذات شکم پرور همایونی بوده است!

با توجه به اینکه در زمان قدیم در برخی از نقاط کشور مواد شیرین همچون کشمش و خرما موجود نبوده و ایضاً خراب شدن آنها بدلیل بُعد مسافت را بدنبال داشته، تهیه و مصرف زولبیا و بامیه رواج یافته است.
 
برچسب ها: زولبیا و بامیه
ارسال به دوستان
عجیب‌ترین گورستان‌های جهان (+عکس) «خودشیفته‌های مخفی» چه کسانی هستند و چگونه باید آن‌ها را بشناسیم معماری استثنایی یک «خانۀ جنگلی» در شیلی (+عکس) اسطوره‌هایی که الهام‌بخش «ارباب حلقه‌ها» بودند؛ از «آخرالزمان راگناروک» تا «حلقۀ عزیز» (+عکس) با ماشین شخصی سوار هواپیما شوید / قیمت بلیت، حداقل ۳ میلیارد تومان (+عکس) چرا در تابستان سطح جاده‌ها از فاصله دور خیس به نظر می‌رسد؟ فرقۀ مرموز «ساینتولوژی» چگونه به وجود آمد؟(+عکس) ۷ موضوع ساده برای افراد درونگرا که به‌راحتی سر صحبت را با دیگران باز کنند کشف قدیمی‌ترین «خط چشم» جهان در کاوش‌های یک تپۀ 8 هزارساله (+عکس) ترکیب شگفت‌انگیز معماری خشن «بروتالیستی» با لطافت «گیاه»(+عکس) بهترین آثار معماری «زاها حدید» در سراسر جهان؛ رویاهایی از جنس شیشه و بتن (+عکس) بز طاووسی؛ بز مشهور رشته کوه آلپ که چکمه سیاه به پا دارد! (+عکس) چرا هوای گرم می‌تواند پرواز شما را به تأخیر بیندازد؟ فرزندپروری تنبل جدیدترین روش تربیتی این روز‌های جهان است! ایتالیا محروم از صدرنشینی؛ بهترین پیتزای جهان در سال ۲۰۲۴ در این شهر