۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
در حاشیه
کد خبر ۵۴۶۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۱۰-۰۴-۱۳۹۶
کد ۵۴۶۴۸۴
انتشار: ۰۸:۱۵ - ۱۰-۰۴-۱۳۹۶

آناناس بخورید به 3 دلیل!

یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد.

آناناس یکی از میوه های محبوب و پر مصرف در جهان است. این میوه گرمسیری از عطر و طعمی بسیار خوب سود می برد و مصرف آن احساس تازگی و شادابی را در انسان ایجاد می کند.

3 دلیل برای این که بیشتر آناناس مصرف کنید

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "هلث"، افزون بر عطر و طعم دوست داشتنی، آناناس از ارزش غذایی قابل توجهی برخوردار است و مواد مغذی موجود در آن فواید سلامت چشمگیری را ارائه می کنند.

آناناس سرشار از ویتامین C است

یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد. افزون بر این، ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر پیری زودرس و بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی محافظت می کند.

ویتامین C می تواند روی اندازه کمر شما نیز تاثیرگذار باشد. نتایج یک مطالعه نشان داده است، ورزشکارانی که به اندازه کافی ویتامین C دریافت نمی کنند، هنگام انجام تمرینات ورزشی حدود 25 درصد کالری کمتر می سوزانند. و مقدار بیش از اندازه پایین ویتامین C در جریان خون نیز با چربی بدن و اندازه دور کمر بیشتر پیوند خورده است.

آناناس از سلامت پوست پشتیبانی می کند

آناناس سرشار از منگنز است. تنها یک فنجان از این میوه حاوی بیش از 75 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه منگنز است. این ماده معدنی، به همراه ویتامین C، برای کلاژن سازی نیاز است. کلاژن جز ساختاری پوست است و از پدیدار شدن چین و چروک و انعطاف ناپذیری پوست جلوگیری می کند.

همچنین، منگنز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلول های پوست در برابر آسیب پرتو فرابنفش محافظت می کند. از این رو، مصرف آناناس به طور ویژه در فصل تابستان می تواند یک ضرورت در نظر گرفته شود.

آناناس شرایط گوارش را بهبود می بخشد

اگر تلاش کنید آناناس تازه را به یک دسر ژلاتینی اضافه کنید، احتمالا با شکست مواجه خواهید شد. آناناس دارای آنزیمی به نام بروملین است که ژلاتین را به بلوک های سازنده اسید آمینه خود تجزیه می کند و از جامد شدن یا جامد باقی ماندن آن جلوگیری می کند.

به دلیلی مشابه، آناناس برای مزه‌دار و نرم کردن گوشت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بروملین نه تنها در آشپزی تاثیرگذار است، بلکه اگر آناناس را به همراه وعده غذایی خود مصرف کنید، این آنزیم ممکن است به گوارش بهتر پروتئین ها، به طوری که موجب کاهش نفخ، سوء هاضمه و تنبلی دستگاه گوارش شود، کمک می کند. فیبر غذایی موجود در آناناس نیز به حفظ حرکات منظم روده و پیشگیری از یبوست کمک می کند.

 

 

برچسب ها: آناناس ، میوه ، ویتامین c ، سلامت
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد