۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۶۶۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۵-۰۷-۱۳۹۶
کد ۵۶۶۷۴۰
انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۵-۰۷-۱۳۹۶

این خوراکی‌ها بیماری آرتریت را تشدید می‌کند

اگرچه ممکن است که از خوردن مقداری پنیر پارمزان روی پاستا لذت ببرید، ولی باید از خوردنش پرهیز کنید. پنیر خوراکی سنگین است، زیرا از چربی اشباع شده تشکیل شده و می تواند موجب افزایش و شدت کلسترول بد شود .

برخی مواد غذایی بیماری آرتریت را تشدید می کند و با پرهیزاز خوردن آنها می توان شدت بیماری را کم کرد. این مواد خوراکی به می توان به شکل زیر دسته بندی کرد:

کافئین

نوشیدن کافیین به میزان زیاد، می تواند باعث ایجاد نوعی پروتئین بین مفصلی شود که در نهایت منجر به رماتیسم مفاصل خواهد شد.

پنیر

اگرچه ممکن است که از خوردن مقداری پنیر پارمزان روی پاستا لذت ببرید، ولی باید از خوردنش پرهیز کنید. پنیر خوراکی سنگین است، زیرا از چربی اشباع شده تشکیل شده و می تواند موجب افزایش و شدت کلسترول بد شود .

فست فودها

فست فودها علاوه بر خوشمزگی راحت و سریع در دسترسند، اما باید بدانید که علایم ورم مفاصل شما را بدتر خواهند کرد. فست فودها و غذاهای سرخ شده معمولا دارای اسیدهای چرب ترانس بالا هستند که سبب تشدید ورمها می شوند.

قند و شکر

شکر در خیلی از غذاهای دلخواه شما پنهان است. شکر فرآیندی است که با روشهای خاصی تهیه می شود و افراط در خوردن آن بسیار برای سلامتی خطرناک است، زیرا باعث آزاد شدن هورمون سیتوکینز در بدن می شود که ورم مفاصل را تشدید می کند.

گوشت قرمز

گوشت قرمز به دلیل چربی که دارد باعث افزایش کلسترول شده، ورم مفصل ها را تشدید می کند.

کره

به جای کره می توانید از روغن نارگیل یا زیتون استفاده کنید. کره هم در تشدید ورم مفاصل موثر است.

گلوتن( نشاسته)

این ماده در گندم، جو و برخی غلات وجود دارد که در تهیه مواد خوراکی مانند نان و ماکارونی و دیگر مواد وابسته به غله به کار می رود. تعدادی از مبتلایان به ورم مفاصل به نشاسته حسلسیت دارند و مصرف آن می تواند درد و ورم آنها را بیشتر کند.

لبنیات پرچرب

میزان زیاد چربی اشباع لبنیات باعث تجمع بافت چربی در مفاصل می شود و در نتتیجه علایم بیماری را شدیدتر می کند.

نمک

درصد بالای نمک در غذا علاوه بر خطری که برای سلامت قلب دارد، نشانه های بیماری آرتریت را زیادتر می کند.

تخم مرغ

اگرچه تخم مرغ منبع خوب پروتیین است، اما باعث درد مفاصل هم می شود، زیرا دارای اسد آراسیدونیک است و این اسید چرب موجب ورم مزمن مفاصل می شود.

غذاهای فریز شده

این غذاها لبریز از اسیدهای اشباع چرب هستند که آرتریت را تشدید می کنند. خوردن غذاهای تازه با مواد سالم در کاهش علایم کمک خواهد کرد.

سبزی‌های نشاسته‌ای

به دلایلیکهقبلا ذکر شد سبزی‌هایی مانند ذرت به دلیل داشتن نشاسته شدت علایم را افزایش می دهند.

انواع آجیل‌

آّجیل ها اسیدهای امگا ۳ مفیدی دارند که خواص ضد ورم مفاصل دارد، اما مصرف زیاد آنها نتیجه عکس خواهد داد و به دلیل داشتن اسیدهای چرب در صورت مصرف زیاد علایم این بیماری را تشدید خواهد کرد.

غذاهای چرب و پرکالری

این غذاها سبب افزایش وزن و در نتیجه کاهش سلامت مفاصل خواهند شد، زیرا افزایش وزن باعث واردآمدن فشار بیشتر برمفاصل می شود و ریسک ابتلا و شدت بیماری آرتریت را بیشتر خواهد کرد.

توجه به این نکته مهم ضروری است که افراط در زیاده روی این خوراکی ها درد آرتریت را تشدید می کند، بدون تردید خوردن اندازه آنها برای سلامتی لازم است.

منبع: سلامت آنلاین

ارسال به دوستان
زلزله ۴.۳ ریشتری فاریاب را لرزاند در خانه اینگونه حرفه ای شیرینی آماده کنید! (+فیلم دستور پخت و مواد لازم) لحظات دیدنی انتظار جوجه دارکوب‌ها برای غذا (فیلم) ویدیوی دیدنی گربه چاقو به دست با کمک هوش مصنوعی اوکراین انتقال گاز روسیه به اروپا را متوقف کرد / «به دلیل منافع امنیت ملی» آقایان خواننده! دقیقا روی صحنه چه می‌کنید؟ هشدار‌های هواشناسی به ۱۸ استان : برف و باران و سرمای شدید در راه است سید مصطفی خامنه‌ای : در مورد آیت الله مصباح یزدی باید زیاد گفت و ترویج کرد که جامعه ما محتاج این معناست فصل دوم «بازی مرکب» با ۶۸ میلیون تماشاگر ؛ پربیننده ترین قسمت اول سریال نتفلیکس پیش بینی جدید اسکار ۲۰۲۵ ؛ یک هفته مانده به آغاز رای‌گیری خداحافظ آیفون SE / معرفی یک آیفون جدید با نامی جدید ایلان ماسک یا «ککئوس ماکزیموس» ؟ چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند؟ + بهترین زمان مصرف سرکه سیب آیا چین می تواند منبع تامین هواپیمای مسافربری دنیا شود؟ ساخت پوشش سیمانی با مقاومت ۱۸۰ دقیقه‌ای در برابر حریق