۰۹ بهمن ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۷۹۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۶
کد ۵۷۹۶۸۹
انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۶

داریوش فرهنگ: موضوع آب به غم‌واره بدل شده است

داریوش فرهنگ در نشست شورای سیاست‌گذاری جشنواره آب‌ گفت: موضوع آب به غم‌واره آب بدل شده است.

به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی آب و فاضلا استان تهران، فرهنگ گفت: حضور در نشست شورای سیاستگذاری جشنواره آب فراتر از بحث و شعار باید در چارچوب اقدامات عملیاتی برای حل معضل آب باشد.

او با بیان اینکه حساسیت نسبت به موضوع آب در میان تمام شهروندان ایرانی وجود دارد، گفت: آمارهای جهانی نشان می‌دهد که اکنون ما جزو ۱۰ کشوری هستیم که در ۲۰ سال آینده به خشکسالی مطلق می‌رسیم، این هشدارها می‌تواند به مردم یادآوری شود.

داریوش فرهنگ: موضوع آب به غم‌واره بدل شده است

این بازیگر با اشاره به اینکه در آینده نزدیک این معضل تشدید می‌شود تصریح کرد: از دیرباز آب در زندگی و فرهنگ ما نقش موثری داشته است، از این رو حفظ این عنصر حیاتی ضروری است و مسئولان به ویژه در صداو سیما این مسئولیت را دارند که جدی‌تر و فارغ از بحث‌های شعاری در این موضوعات ورود پیدا کنند.

فرهنگ تاکید کرد: متأسفانه اکنون وضعیت زاینده‌رود بسیار غم‌انگیز است و نیاز است از شعار و آمار در موضوعات آب خارج شویم و به صورت جدی‌تر مسائل را مورد بررسی قرار دهیم.

همچنین علی نصیریان با بیان اینکه جشنواره‌های سفارشی هیچ‌گاه موفق نیستند گفت: باید هنرمندان را تشویق کرد تا در زمینه موضوعاتی همچون آب به باور و اعتقاد قلبی برسند، تنها در این صورت می‌توان آثار ماندگاری خلق کرد.

او خاطرنشان کرد: باید حرکت‌های خودجوش و مردمی ایجاد کرد و از ظرفیت جوانان در این بخش به درستی استفاده کرد.

این بازیگر با بیان اینکه سینما زبان موثری دارد عنوان کرد: باید سعی کرد از شکل جشنواره‌های معمول خارج شد و استعدادها را در این زمینه شکوفا کرد، اگر جشنواره آب به این سمت و سو حرکت کند اثرگذاری بیشتر و ماندگاری خواهد داشت.

مدیرعامل آبفای استان تهران در بخشی از این نشست با بیان این‌که برگزاری این جشنواره دستور از بالا نیست، گفت: ما می‌خواهیم این جشنواره را آغاز کنیم و در صورتی که هنرمندان بخواهند حاضریم ادامه کار را به دست آنان بسپاریم تنها با این هدف که گامی برای حفظ آب برای آیندگان برداشته باشیم.

محمد پرورش با بیان اینکه در موضوع مدیریت مصرف خلا فرهنگی وجود دارد، گفت: شرکت آبفای استان تهران با برگزاری جشنواره فیلم‌های موبایلی ۱۰هزار اثر دریافت کرد که نشان می‌دهد مردم مشتاق حضور و اثرگذاری در این زمینه هستند.

کتایون ریاحی نیز با بیان اینکه مسئله آب به یک بحران بدل شده است گفت: وضعیت آب اکنون به یک بحران جهانی بدل شده است‌که باید بیشتر به آن دقت کرد و در این زمینه تدوین قوانین و آموزش‌های لازم می‌تواند اثرگذار باشد.

گفتنی است نشست شورای سیاستگذاری جشنواره آب با حضور محمد پرورش مدیرکل آب و فاضلاب استان تهران، حق‌شناس عضو شورای شهر تهران و هنرمندانی از جمله علی نصیریان، داریوش فرهنگ، کتایون ریاحی و نرگس آبیار با محوریت سیاستگذاری درست این جشنواره در چارچوب اصلاح الگوی مصرف آب و تحقق برنامه ششم توسعه با اولویت نقش هنرمندان برگزار شد.

جشنواره آب‌ در چارچوب اصلاح الگوی مصرف آب و تحقق برنامه ششم توسعه و از سوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران برگزار می‌شود.

ارسال به دوستان